FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
BjornFrank kledingsponsor FC Den Bosch

BjornFrank kledingsponsor FC Den Bosch

14 juli 2010 om 13:32

Tijdens de fotodag is de selectie van FC Den Bosch vereeuwigd in de nieuwe wedstrijdshirts. BjornFrank is leverancier van de kleding van de Bossche spelers. Samen met de club heeft het bedrijf de unieke shirts ontworpen en in productie laten nemen.

Naast het logo van shirtsponsor BrainWash, het clublogo, het jaar van oprichting, de vlag van de provincie Brabant, de vlag van de stad ’s-Hertogenbosch, en de tekst ‘Met heel mijn hart’ staat dus ook de naam BjornFrank op het Bossche wedstrijdshirt.

BjornFrank is met name actief op de Aziatische markt en gespecialiseerd in het zoeken van producten, het ontwikkelen van nieuwe producten en biedt hulp bij onderhandeling. Het bedrijf is opgericht in juni 2005. De eerste kantoren waren gelokaliseerd in Hongkong, Kerkdriel en in Qingdao (China). De eerste echt grote case waar BjornFrank aan heeft gewerkt is de elektronische sigaret. Na dit enorme succes is de groei van de onderneming enorm snel gegaan. Sindsdien is BjornFrank een vertrouwde partner voor veel ondernemers die zaken doen met Azië.

Bron: Persbericht