FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

de tark


Aantal posts: 437
Lid sinds: 24 juni 2012

Voordat jordy geblesseerd raakte was hij in zijn beste doen ooit bij onze fc.... Geef die jongen wat tijd. Paar kilo eraf en gas erop.

3 dagen geleden  

FCDB-96


Aantal posts: 55
Lid sinds: 7 december 2018

Die Marques is inderdaad wel echt een gouden zet gebleken. In 5 wedstrijden al goed voor 6 goals, 1 assist, en 2 rode kaarten bij de tegenstander veroorzaakt. Hij is dus gemiddeld elke 64 minuten betrokken bij een goal.

4 dagen geleden  

Al40jblw


Aantal posts: 1209
Lid sinds: 21 juni 2012

Misschien hebben we wel een te voetballende ploeg die wegens iets te weinig fysiek in het team steeds terug valt op een zone verdediging. Steeds op het juiste moment druk op de bal zetten kost veel kracht en als dat niet gebeurd kom je net te laat (soms gewoon te afwachtend ipv die bal af te pakken). Gevolg is dat er gewoon te veel mogelijkheden ontstaan voor de tegenpartij rondom de Bossche zestien. Zelfs een halve kans vliegt er te vaak in... we maken de tegenstander zelf sterk.

Respect voor de veerkracht van de ploeg ze geven iig niet op als het tegenzit.

5 dagen geleden  

FC DB


Aantal posts: 304
Lid sinds: 4 februari 2017

Vd Winden was vorig jaar anders een van de beste in de eerste seizoenshelft. Hij kan inderdaad onbesuisd zijn maar vind hem voor Eerste Divisie begrippen echt geen beperkte speler als ie zijn niveau weer haalt, dan kan ie mee in de top van de competitie.

5 dagen geleden  

Fanaat


Aantal posts: 451
Lid sinds: 9 januari 2018

Jordy is een keiharde werker en 'n beperkte voetballer, anders had 'ie ook niet bij de FC gespeeld. Dit soort dommigheden moeten er wel uit. Kost gewoon punten in dit geval.

Marques was het missende puzzelstukje. Complimenten aan Bert Ruijsch. Vorig jaar ging het na de wintertransfers alleen maar minder, dit jaar gaat het beter.

5 dagen geleden

Zelda


Aantal posts: 1038
Lid sinds: 21 juni 2012

De belangrijkste winst is dat je weer eens een spits hebt die daadwerkelijk kan scoren en ik ook iets kan forceren.

Met alle respect voor een jongen als Trotman maar dat is geen spits, Miedema komt tekort en Hornkamp is haast nog niet verder geweest dan de ziekenboeg.

Dat heeft voor de winterstop echt de nodige punten gekost, de gebrek aan stootkracht voorin...

5 dagen geleden

CB


Aantal posts: 738
Lid sinds: 18 februari 2014

Helemaal met jou eens DB Noord!

5 dagen geleden

DB-NOORD073


Aantal posts: 196
Lid sinds: 1 juli 2018

Gisterenavond was het balen in het stadion na de wedstrijd, maar als ik net dan de samenvatting kijk, zie ik een ploeg die echt goed kan voetballen!

Uiteindelijk zijn er 2 goals van richting veranderd en een domme penalty en je scoort 4!!!! keer in een uitwedstrijd. Je komt 2 keer terug van een achterstand en zelfs nog met 10 man.

Dit team heeft nog een paar potjes nodig om aan elkaar te wennen en ik hoop dat onze trainer nu ziet met welke spelers hij moet gaan spelen.

Brouwers ipv Bouyaghlafen en Van der Winden (als hij terug is van zijn schorsing) ipv Dkidak. Ik denk dat het dan nog best goed kan komen, want we staan maar 2 punten achter een playoff plaats.

5 dagen geleden  

FC Oeteldonk


Aantal posts: 861
Lid sinds: 26 december 2013

FCDB-96. Tijdens zijn afwezigheid werd er over Van der Winden gesproken alsof Van der Winden het niveau van Gerard Aichorn, de beste linksback van FC Den Bosch ooit. Maar Jordy is soms veel te onbesuisd en mag de schoenen van Aichorn nog niet vast maken. Desondanks alle respect voor de ploeg voor hun enorme veerkracht en scorend vermogen.

5 dagen geleden

FCDB-96


Aantal posts: 55
Lid sinds: 7 december 2018

in de eerste invalbeurt thuis tegen De eagles had hij ook al een paar gevaarlijke tackles, waar naar mijn mening toen ook een strafschop gegeven had kunnen worden.

Hij heeft zijn kunstje dus nog niet verleerd. Het overmatig pakken van gele kaarten. Aanvallend is het een aardige back, maar komt verdedigend gewoon te kort.

5 dagen geleden