FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

fcdbvughtnoord


Aantal posts: 390
Lid sinds: 21 juni 2012

Heeft iemand een abonnement op VI Pro? Daar staat nu een stuk over onze club, maar je krijgt het alleen geopend op de site van VI als je abonnee bent.

20 uur geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 905
Lid sinds: 26 december 2013

Jammer dat we de komst van Greetje Derks via via moeten horen. Als club toon je ambitie om iemand voor commercieele zaken aan te trekken. Kom daar dan ook mee naar buiten zodat men weeet dat je druk bezig bent om je financieel te verbeteren.

1 dag geleden

Japijootje


Aantal posts: 179
Lid sinds: 12 augustus 2019

Mitch, je hebt zo’n externe financier gewoon nodig.
Wat dat betreft zag PvdK het goed, hij had alleen op de verkeerde paard gewed!

Ik las het ook van Greetje Derks, en Ester Bal is er ook nog. Echter als zij hun werk goed doen, verdienen zij hun salaris terug.

2 dagen geleden

Mitch


Aantal posts: 31
Lid sinds: 8 augustus 2015

@FC Oeteldonk: jouw mening deel ik dus. Wat is het ambitieniveau? En dat ambitieniveau hoeft van mij geen KKD-kampioen te zijn, noch play-offs te halen. Maar schets wel een beeld. Zet een plan op om te verbeteren en vooral: houd je daaraan! Dat is nog wel eens lastig in de voetbalwereld volgens mij ;-). Ambitie is voor mij ook: accepteren dat we de komende 5 jaar mee gaan doen rond plek 15 omdat we onze schuldenlast willen verlichten en dan gezond willen zijn.

Overigens heb ik al meermaals aangegeven dat ik best
mijn steentje bij wil dragen aan d'n plaatselijke FC, maar ze staan er ook niet erg open voor. Jammer, want het was echt op vrijwillige basis.

Ik zie trouwens wel dat we een nieuwe medewerkster hebben: Greetje Derks! Commercial Manager bij de club, ik ben benieuwd. Hoop dat zij extra geld binnen kan harken voor de club.

Het viel me op dat Almere City het structureel steeds beter doet. Ik dacht... eens zien wat we van hen kunnen leren. Wat blijkt: zit de Kroonenberg Groep achter. Springen financieel weer bij. Doffe ellende... zou er nu echt geen club zijn die door alleen goed beleid omhoog kruipt? En niet gestuwd door extra financiële middelen? Is er geen club waar we iets van kunnen leren?

2 dagen geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 905
Lid sinds: 26 december 2013

Ik val niemand persoonlijk aan. Maar ik bedoel slechts te zeggen dat het allemaal zo makkelijk is commentaar te leveren op een club, die het zo moeilijk heeft en nauwelijks wordt gesteund door gemeente en bedrijfsleven. Ben blij dat er nog mensen zijn die zich wel inzetten voor de club.

2 dagen geleden  

Theo


Aantal posts: 215
Lid sinds: 22 juni 2012

@fc oeteldonk
Val elkaar toch niet aan jongens! We vinden het allemaal kut.

2 dagen geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 905
Lid sinds: 26 december 2013

@Al40jaarblw. Jij lijkt me de uitgelezen persoon om met een goed en uitgewerkt plan te komen om FC er weer bovenop te helpen en er voor te zorgen dat het bedrijfsleven in Den Bosch en omstreken en de supporters de club massaal financieel gaan steunen.
net zoals in Breda, Tilburg, Leeuwarden en Doetichem. Zet hem op. De club en de fans zullen je dankbaar zijn.

2 dagen geleden  

CB


Aantal posts: 798
Lid sinds: 18 februari 2014

Die mensen hebben echt niet alles goed gedaan maar stonden dr wel voor hun club ipv al 40 jaar anoniem en ongefundeerd te roeptoeteren op internet

2 dagen geleden  

Al40jblw


Aantal posts: 1244
Lid sinds: 21 juni 2012

Door wanbeleid...

3 dagen geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 676
Lid sinds: 22 juni 2012

Word eens wakker. Vanwaar die hoogmoedswaanzin? De laatste keer dat we in de eredivisie speelde is alweer zestien jaar geleden. We zijn afgezakt naar de laatste plaatsen en hebben door de corona geen uitzicht op verbetering. Wees blij dat we nog bestaan.

3 dagen geleden