FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

de tark


Aantal posts: 248
Lid sinds: 24 juni 2012

Ik vind Bergkamp nogal een nam jah......... Al vind ik Dennis Kaars ook lekker klinken.....

13 uur geleden

tonneke


Aantal posts: 282
Lid sinds: 21 juni 2012

Mooi doelpunt van Dennis Kaars
link

15 uur geleden  

CB


Aantal posts: 499
Lid sinds: 18 februari 2014

Bergkamp een naam? Het gaat hier over Ronald he niet over Dennis. In z'n carrière alleen bij FC Emmen meer dan 10 goals gemaakt. Zal best een aardig spitsje zijn. Maar als we Bergkamp al een naam vinden.....

17 uur geleden  

Zenga


Aantal posts: 455
Lid sinds: 22 juni 2012

Dat is een gewaagde uitspraak zelda. Waren we vorig jaar niet heel blij omdat er sprake was dat voskamp misschien bij fc zou komen? Bergkamp is een naam, of het uitpakt is ten tweede.

Daarbij hebben we de laatste jaren sowieso geen zekerheid aan kunnen kopen, dus in dat opzicht heb ik ook vertrouwen in kaars hoor. Maar als ik tussen beide voorhoedes moet kiezen.. ;-)

19 uur geleden

CB


Aantal posts: 499
Lid sinds: 18 februari 2014

@Tinus Dat kampioensjaar met Sparta mocht hij 9 keer meedoen. Dus dat steunpilaar zal wel meevallen... verder helemaal met zelda eens.

20 uur geleden

Zelda


Aantal posts: 612
Lid sinds: 21 juni 2012

Mannen, we gaan hier toch niet wakker liggen van een beperkte speler als Roland Bergkamp?.Statischtisch gezien is dat ook helemaal geen scorende speler. Ik zie dan liever een speler als Kaars die er op een wat lager niveau meer als 40 keer het netje laat bollen. Als hij aankomend seizoen er 20 inlegd heeft de FC eindelijk weer eens een fantsoenlijke spits sinds jaren.

Als ik mocht kiezen tussen de combinatie Voskamp/Bergkamp of Verbeek/Kaars koos ik voor die laatste. Liever zie ik bij de FC nog een speler komen als Nieveld, als ze die net mislopen zou ik jammer vinden...

21 uur geleden  

tinus


Aantal posts: 11
Lid sinds: 20 augustus 2012

Ff,voor de duidelijkheid, Ronald Bergkamp was vorig jaar bijna het gehele jaar geblesseerd. Het jaar ervoor was hij een van de steunpilaren,die er voor zorgde dat Sparta promoveerde.

23 uur geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 446
Lid sinds: 26 december 2013

@Sjos. Een fitte Verbeek zou komend seizoen het verschil moeten kunnen maken bij Den Bosch . Met Van Weert en Van Moorsel vormde hij 5 jaar geleden de grote Drie bij Den Bosch, toen ze tegen Willem II de eredivisie net misliepen. Ook van Blummel verwacht ik heel veel komend seizoen. Dat hij het PSV niet haalde zegt me nis. Want spelers uit eigen opleiding krijgen daar zelden een kans,

2 dagen geleden

FC DB


Aantal posts: 56
Lid sinds: 4 februari 2017

Ja maar goed ben het wel eens met CB wij nemen ook een gok met Kaars die zomaar heel goed uit kan pakken.

2 dagen geleden

Sjos


Aantal posts: 264
Lid sinds: 19 juni 2012

@CB

Gek he, wanneer je in de voorbereiding je voorste kruisband afgescheurd... Is een hele goede spits voor de Jupiler League, mits hij weer fit genoeg blijkt.

2 dagen geleden