FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

MHMH65


Aantal posts: 227
Lid sinds: 7 december 2020

Hij zei het dinsdagavond plompverloren, live op RTL 7, bij de voorbeschouwing op Rangers - PSV. ,,Een aantal weekjes geleden heeft FC Den Bosch zich weer langzaam bij mij gemeld”, verklaarde Wesley Sneijder. Volgens de voetbalclub zelf is daar helemaal niets van waar.
Nee, de Bossche clubleiding zag de opmerking van Sneijder niet rechtstreeks op televisie. Maar als dat wel zo geweest was, dan was algemeen directeur Rob Almering wellicht van zijn stoel gevallen. Want wat zei de recordinternational nou? Dat FC Den Bosch opnieuw bij hem op de stoep had gestaan?
Daar is bij ons absoluut niets van bekend”, liet clubwoordvoerder Ester Bal in een snelle reactie desgevraagd weten. ,,Wij zijn heel benieuwd met wie Sneijder gesproken heeft, maar het is in elk geval niet iemand die namens FC Den Bosch opereert.”
Ook bij Forza FC Den Bosch, het collectief van regionale aandeelhouders dat een minderheidsbelang in de club heeft, weten ze niets van een nieuwe flirt met Sneijder. Dus als er al een individuele aandeelhouder met de oud-voetballer in gesprek is gegaan, dan handelt die op persoonlijke titel.
Sneijder vertelde zijn verhaal breeduit lachend aan RTL 7-presentator Simon Zijlemans, zelf ook een Bosschenaar en supporter van de club. ,,Ik heb gezegd: kom maar met iets en dan zien we wel”, aldus Sneijder die als analist voor het duel van PSV in de studio zat.

Het ligt niet voor de hand dat de huidige Bossche clubleiding opnieuw in zee wil met Sneijder. Anderhalf jaar geleden ketsten de onderhandelingen tussen beide partijen over een overname van de club af, waarna FC Den Bosch een paar maanden later definitief werd overgenomen door het Amerikaanse investeerderscollectief rond de Pacific Media Group (PMG).Sneijder en FC Den Bosch verlieten de onderhandelingstafel destijds niet bepaald in een goede verstandhouding. De oud-voetballer en zijn Brabantse zakenpartner Ebert Dollevoet waren not amused dat vanuit de club was uitgelekt dat Sneijder een overnamevoorstel van een symbolisch bedrag van een euro had gedaan. Dollevoet stelde destijds dat dit maar de ‘halve waarheid’ was. ,,Ons plan is veel meer dan dat. Als je iets vertelt, vertel dan wel alles”, zei hij toen.
Rondom FC Den Bosch waren er ten tijde van de overname twee kampen: een groep die met Sneijder in zee wilde en een groep die voor de komst van de Amerikanen was. De laatste groep trok uiteindelijk aan het langste eind. Met nog altijd een meerderheidsbelang voor PMG en zijn partners en zeker geen pro-Sneijder-houding bij de huidige clubleiding, lijken nieuwe serieuze onderhandelingen mijlenver weg. Als Sneijder al benaderd is door een individuele aandeelhouder, die ontevreden is over het Amerikaanse beleid in stadion De Vliert, gooit die daarmee op dit moment hooguit een bommetje. Niet meer en niet minder.

2 uur geleden  

Japijootje


Aantal posts: 661
Lid sinds: 12 augustus 2019

Kan iemand dat artikel in bd hier plaatsen aub

8 uur geleden

MB


Aantal posts: 495
Lid sinds: 21 juni 2012

Zo had ik het nog niet bekeken, maar wat je zegt zou zomaar kunnen.
Waar we het denk ik allemaal over eens zijn dat het een vaag verhaal is, waar rook is is vuur normaal gesproken. Ben ook zeer benieuwd.

Overigens, goed om te lezen dat Mikkers welwillend is en dat er goede gesprekken zijn gevoerd mbt supportershome.

9 uur geleden

FCDB04192


Aantal posts: 80
Lid sinds: 22 juni 2022

Was op landelijke tv dus FC is waarschijnlijk platgebeld met de vraag hoe het zit. Als zij het het ontkennen maar ook de lokale aandeelhouders dan zie ik weinig reden om Sneijder te geloven en die glimlach ipv schrik zou je eerder kunnen interpreteren als dat het opzetje gelukt is (waarom zou je dat als zakenman nu al bekend maken?)

Lees op de “juiche” kanalen dat Wes nog steeds met Yolanthes getrouwd is omdat het anders te veel geld kost en die strand tent op Ibiza vooral slechte recensies heeft en geld kost,

Maar goed ik speculeer ook maar een eind weg. Vind het wel en raar verhaal

9 uur geleden  

MB


Aantal posts: 495
Lid sinds: 21 juni 2012

Wel mooi normaal zijn ze bij de FC nooit zo snel met reageren, en nu zijn ze er binnen het uur bij. De glimlach op Sneijder zijn gezicht toen de vraag werd gesteld sprak al boekdelen.

10 uur geleden

MHMH65


Aantal posts: 227
Lid sinds: 7 december 2020

Ik geloof nooit dat ie dat uit z’n duim zuigt.
Zal wel idd iets mis zijn bij FC

10 uur geleden  

MB


Aantal posts: 495
Lid sinds: 21 juni 2012

Tis in elk geval nooit saai bij dn FC maar of dit nou positief is laat ik vooralsnog maar in het midden

11 uur geleden  

Japijootje


Aantal posts: 661
Lid sinds: 12 augustus 2019

Ze willen gewoon hier weer een nieuwe discussie

11 uur geleden  

FCDB04192


Aantal posts: 80
Lid sinds: 22 juni 2022

Geen idee de voetballerij is een grote slangenkuil. Gezichtsverlies? Belangetjes? Dollevoet weer idd? Er zal altijd wel weer iemand “beter” van worden Zie nu op bd dat de club van niks weet. Op tv leek t bijna een een tweetje Sneijder leek er in ieder geval niet van te schrikken. Vind het een raar verhaal. We gaan het zien hoop vooral op rust binnen de club en de lijn van zondag doorzetten

11 uur geleden  

Rich


Aantal posts: 88
Lid sinds: 2 mei 2019

Ja ontkent direct contact met Sneijder. Maar misschien is er wel contact geweest met Dollevoet.

Erg raar weer dit.

11 uur geleden