FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

MHMH65


Aantal posts: 83
Lid sinds: 7 december 2020

@Theo

“ Ik heb soms echt de neiging, om mij gratis aan te bieden bij de club.”
Maar je blijft zo’n lekkere gewone jongen hè… 🤮

2 uur geleden

Theo


Aantal posts: 608
Lid sinds: 22 juni 2012

Fred was wel dominant! Niet dat dit erg is ...'Fred budget', deed het zeker niet verkeerd!
Maar heb je dan wel een onbeperkte houdbaarheidsdatum? Kan me voorstellen, dat Fred weleens als een olifant in een porseleinkast tekeer ging....

5 uur geleden

Al40jblw


Aantal posts: 1364
Lid sinds: 21 juni 2012

Als je als investeerders rendement wil hebben op je investering moet je wel de juiste voorwaarden creëeren zodat jonge spelers zich goed door ontwikkelen en het spelniveau en zichzelf omhoog brengen. Daarvoor heb je in het veld gewoon in iedere linie een meer ervaren/kwalitatief betere speler naast jou nodig. Heb je die mix niet dan ben je prooi aan wisselvalligheid en een mag je hopen op een kleine flow in 1 of 2 perioden, Dan lijkt het nog wat. Verder mag je niet verwachten dat het stabiel is, dat er een geraamte staat waar iedereen zich kan optrekken. Een huis zonder een fundering heb je op het veld.

Ja alles staat met creatief handelen in spelers halen en geld. Geld... we komen uit een situatie van rode cijfers draaien en schulden met rentekosten daarop. De schulden zijn weggewerkt maar dan ook de kosten op schuld...vandaar ook dat de spelersbegroting met 2 ton omhoog kan.... er ook weer functies op kantoor terug zijn en de organisatie weer gestalte krijgt... allemaal positieve zaken. Salaris kosten van de selectie is ook een stuk verbeterd want er zijn dure spelers vertrokken.

Dus ik denk dat er een keuze is gemaakt om wat ruimte te houden in bestedingspatroon om wat vlees op de botten te krijgen en vandaar een toch wat matige investering in de selectie.

Begin maar eens met een investering in de as van het veld en kies voor kwaliteit met enige ervaring. Blijft er nog wat ruimte over dan is de verdediging aan de beurt.
Middenveld en vleugels zet daar maar aanvallende creatieve jonge aanvallende spelers neer met potentie.

5 uur geleden

Maickel


Aantal posts: 268
Lid sinds: 28 juni 2016

@Hintham-noord
Mee eens, het is inherent aan het hedendaagse voetbal. In de jaren 80 had je binnen de selectie maar nauwelijks wijzigingen aan het einde van het seizoen. Toen speelde je jaren achtereen met vrijwel dezelfde spelers. Dan kun je tenminste iets opbouwen. Nu zul je de vertrekkende spelers snel moeten vervangen door spelers die kwalitatief minstens net zo goed zijn. En dat is schijnbaar voorlopig niet mogelijk voor onze fc...

5 uur geleden  

FC Oeteldonk


Aantal posts: 1013
Lid sinds: 26 december 2013

@rRich. ik ken het verhaal. Te triest voor eoorden zoals hij is behandeld door sommigen binnen de club. Hij heeft nooit de waardeing gekregen die hij verdiende.

5 uur geleden  

Rich


Aantal posts: 27
Lid sinds: 2 mei 2019

Inderdaad Oeteldonk,
Fred en Anja zijn top mensen die door onze eigen supporters thuis bedreigd werden. Tenminste mensen die zich supporter noemde.
Wie het verhaal van Fredje echt kent weet dat er veel meer speelde. Fred is door iedereen toen de tijd de zwarte piet toegespeeld en weggezet als geldwolf. Maar de echte schuldigen zijn lekker buiten schot gebleven.
Ik zou zeggen als je hem ziet vraag eens een keer hoe het destijds werkelijk is gegaan. Misschien wil hij het je dan wel eens uitleggen.

5 uur geleden  

Hintham-Noord


Aantal posts: 501
Lid sinds: 24 juni 2012

Klopt Maickel, maar dat is inherent aan het voetbal. Als er dan maar weer wat aangekocht wordt of via de jeugd talent instroomt. En dat gebeurt (nog) onvoldoende. De pest is dat wij als supporters alleen maar kunnen hopen. Als ik een zak met geld had gehad hadden we nu in de Eredivisie gespeeld

5 uur geleden  

Maickel


Aantal posts: 268
Lid sinds: 28 juni 2016

@Hintham-noord
Aan gaan zitten hopen heb je geen zak, daar veranderd een situatie niet door.
Soms denk ik ook weleens terug aan vroeger, hoe mooi het toen was. Maar ook dat zet geen zoden aan de dijk. Het blijft kut, dat de beste spelers elke keer weer weggeplukt worden. Zo kom je dus nooit in de Eredivisie....

6 uur geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 1013
Lid sinds: 26 december 2013

@fanaat.
Fred kende als speler en als TD bij Den Bosch meer goede dan slechte jaren hoor. Vanwege bedreigingen door een aantal roeptoeters aan hem en zijn gezin is hij moeten stoppen.

7 uur geleden  

Theo


Aantal posts: 608
Lid sinds: 22 juni 2012

Fred, haalde wel karakterspelers als Ivo Rossen.
Ik heb soms echt de neiging, om mij gratis aan te bieden bij de club.
Fysiek, sterk bij balverlies....., wordt bij ons helemaal niet op gescout, krijg je het gevoel.
Wat heb je aan veel jeugd? Wanneer ze de kwaliteit missen?
Kijk eens naar Eagles vorig seizoen, eerst achterin op de nul kunnen spelen! 2 Goede centrale verdededigers, 2 goede backs, bouwen, begint vanachter!
( acceptabele keeper, staat er al + van Grunsven CV, geloof ik wel in, al zie ik Teun bij mijn persoonlijke voorkeur op de positie van Felida! = goed cement voor de verdediging )

Klas, zal best onbetrouwbaar zijn geweest, maar heeft wel een Gravenberch postuur! ( Den Haag gaat nu aan hem verdienen )

Ik ben een voorstaander van Jan Gösgens! Goed werk; verricht in de opleiding van Feyenoord, representatieve man, en veel ervaring met buitenlandse spelers / in het buitenland werken. Jan is hoofdverantwoordelijke, maar heeft een team om zich heen! En in tijden dat de commercie heerst, ga er maar vanuit dat het verschrikkelijk moeilijk is met weinig centen....

7 uur geleden