FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

FC Oeteldonk


Aantal posts: 937
Lid sinds: 26 december 2013

Tjonge, wat ben ik blij met de contractverlenging van El Buitre. Complimenten voor de slagvaardigheid van clubleiding dit keer. Mag ook wel eens worden gezegd.3 dagen geleden

LvI


Aantal posts: 1148
Lid sinds: 21 juni 2012

Van Hedel gaat een contract tekenen voor 3 jaar.
Dat zegt De Gier net op ESPN.
Heb wel het idee dat er meer (serieus) speelt. Ze begonnen ook over Hornkamp. Hans Kraaij zei: vasthouden aan een tonnetje of 3 of 4. De Gier zei: je zet te laag in Hans. En zonder andere spelers tekort te doen. Hij roemde zijn voorhoede Postema-Hornkamp-Ahannach.

4 dagen geleden  

FCDBkijker


Aantal posts: 494
Lid sinds: 31 augustus 2012

Vuurwerk binnen en buiten de Vliert. FC Den Bosch heeft haar laatste thuiswedstrijd stijlvol afgesloten. De nummer 13 van de Keukenkampioen Divisie Telstar werd op een 4-1 nederlaag getrakteerd. De ploeg van Andries Jonker was enkel de eerste 10 minuten gevaarlijk met Cargo en Korpershoek.Daarna trok de Bossche ploeg de wedstrijd naar zich toe. Op karakter,inzet en slimheid werd 'Velzen Zuid' bij tijd en wijlen zoek gespeeld. De doelpuntenmachine was weer aardig op stoom. En dat allemaal zonder Ahannach en Meerveld, die niet speelklaar bleken. Van der Velden reikte hoger dan keeper Doornbusch en knikte de 1-0 binnen. Nadat Sebastiaan van Bakel tot 2 keer toe geen penalty kreeg van scheidsrechter Smit, schoof hij zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal binnen na een snelle rush van de onstuitbare Postema. Na een zwabber vrije trap van Hornkamp en een redding van Sturing was 2-0 de 'thee-stand'. Na rust werd het al het snel 3-0 door Hornkamp, die een voorzet van Postema binnenkopte. In de 70e minuut klonk wederom het Spaanse doelpuntenmuziekje 'Signorina, dit is het momento'. Hornkamp stuurde Van Bakel weg en het 'Mirakel van Bakel' scoorde beheerst zijn 2e doelpunt. Dat Bronkhorst de eer nog redde, was enkel voor de statistieken. Het feest werd compleet toen de club bekend maakte, dat trainer Jack de Gier voor 1 seizoen heeft bijgetekend. De supporters buiten het stadion verwelkomden het goede nieuws en de spelers met vuurwerk.

4 dagen geleden

FCDBkijker


Aantal posts: 494
Lid sinds: 31 augustus 2012

Ahannach zei de aanbiedingen af te wachten. Het feit, dat Jack de Gier heeft bijgetekend, vindt hij bijzonder positief. "Ik zie wel wat op mijn pad komt, maar ik heb het hier wel erg naar mijn zin en voel mij elke wedstrijd beter worden."

4 dagen geleden

De Draak


Aantal posts: 8
Lid sinds: 27 juni 2015

Nu de Gier blijft misschien ook wel een kansje dat Ahannach blijft. Zou ook mooi zijn

4 dagen geleden

Inzicht


Aantal posts: 173
Lid sinds: 14 augustus 2018

Blij dat Jack heeft bijgetekend, je ziet tenminste wat structuur.. 3+ op naar woensdag..

4 dagen geleden

fcdb4-ever


Aantal posts: 310
Lid sinds: 22 juni 2012

Hoe een kut seizoen en moeizame financiƫle situatie, zoveel moois kan brengen. Het aantal talent wat de kans krijgt dit seizoen en het ook met beide handen aangrijpt is ongekend. Van Bakel maakt er (op moment van schrijven) 2 vandaag.
4 dagen geleden

LvI


Aantal posts: 1148
Lid sinds: 21 juni 2012

Mooi, De Gier blijft!

4 dagen geleden  

LvI


Aantal posts: 1148
Lid sinds: 21 juni 2012

Ik zit toch met een klein beetje zenuwen Social media te volgen. Ook blij dat Dord achter staat. Ongekend hoeveel penalty's gegeven. Dus oppassen de 2e helft

4 dagen geleden

Popi-Jopi


Aantal posts: 469
Lid sinds: 22 juni 2012

Goed ingeschoten van Van Bakel...

4 dagen geleden