FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Fanaat


Aantal posts: 9
Lid sinds: 9 januari 2018

Zijn toch geen gekke vragen?

3 uur geleden

De Zotte


Aantal posts: 230
Lid sinds: 21 juni 2012

Visionairs als Berlicum Vak M worden overal gemist. Stroop je mouwen op en geef invulling aan je mooie praatjes zou ik zeggen.

3 uur geleden  

Berlicum Vak M


Aantal posts: 65
Lid sinds: 21 juni 2012

Als het verslag op de officiele site van FC Den Bosch een correcte weergave is van het gisterenavond gevoerde overleg dan hebben de diverse supportersgroeperingen zich gewillig voor het PR karretje van FC Den Bosch/Paul vd Kraan laten spannen. Ik mis de vragen en antwoorden op vragen als: waarom is op het laatste moment besloten om er een categorie 1 wedstrijd van te maken ? Wie heeft dat beslist en waarom ? Waarom verklaarde vd Kraan vrijwel direct na de wedstrijd dat het allemaal prima was gegaan, en komt hij daar nu blijkbaar van terug, wat is de reden daarvan ? Waarom de schuld bij de cateraar leggen als je zelf de situatie creeert dat mensen alleen maar in de 10-12 minuten die de rust duurt iets te eten of drinken kunnen bestellen ? Waarom heeft Klerks security gekozen voor een 15-20 opgeblazen, opgefokte testoteron figuren terwijl het veel de-esclalerender had gewerkt om er "normale" mensen neer te zetten. Wie heeft dat beslist ? De club of het bedrijf, en waarom ? Gaat Klerks nog actie ondernemen tegen een aantal werknemers, bijvoorbeeld de persoon die meende met een dodelijke ziekte te moeten schelden ? Waarom wordt er alleen aangegeven dat er beveiligers zijn belaagd en bedreigd, waarom wordt er niet aangegeven dat diezelfde beveiligers een aantal supporters bij het verlaten van het stadion provoceerden ? Waarom worden er wel vragen gesteld over de mogelijke nieuwbouw van de M-side ( een verhaal dat nog jaaaaren gaat duren, zie de uitleg van Vd Kraan op de laatste supportersbijeenkomst) maar waarom geen enkele vraag over het rapport waar de sluiting van diezelfde tribune wordt toegelicht ? Inmiddels heeft de supportersclub het persbericht van FC Den Bosch 1 op 1 op Facebook geplaatst, dus men zal zich blijkbaar kunnen vinden in het verslag. Gemiste kans !!!!! Oh ja, pijnlijk moment voor Willem Heeren, blijkbaar kan Willem zelfs de briefing voor de wedstrijd al niet meer tot een goed einde brengen want ook dat gaat wonder Paultje vanaf de volgende wedstrijd zelf doen.....

7 uur geleden  

kindvandeclub


Aantal posts: 83
Lid sinds: 23 juli 2015

@hen111 : ff op de website van de club kijken

13 uur geleden  

hen111


Aantal posts: 73
Lid sinds: 10 juni 2014

Wanneer is het overleg geweest met de supporters groepen?
Was dat gisteren niet?
En als dat gisteren was waarom wordt er niks bekent gemaakt?

13 uur geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 262
Lid sinds: 22 juni 2012

Vloet zit al in de politiek. Wil gaat de politiek in. Kunnen we niet beter de club omzetten in een politieke partij?
Wellicht is daar meer succes te behalen... :-P

13 uur geleden

MS


Aantal posts: 31
Lid sinds: 7 februari 2016

Zo wordt er dus steeds meer duidelijk over de sluiting van een tribune en zogenaamde initiatieven om de FC verder te helpen...

Mede mogelijk gemaakt door personen die dus totaal niet weten waar ze mee bezig zijn. Als ik het met een voetbalwedstrijd mag vergelijken dan zou "ons" team 0-5 achterstaan door 5 eigen doelpunten.

Het meest trieste vind ik nog dat de personen die gestraft zouden moeten worden lekker hun gang kunnen gaan (op zowel supporters als bestuurlijk vlak) en dat de echte clubmensen (en de club dus niet in kwaad daglicht brengen) gestraft worden en hierdoor hun Seizoenskaart opzeggen.

Een grote grap is het..

16 uur geleden

Al40jblw


Aantal posts: 485
Lid sinds: 21 juni 2012

Al met al zo als ik weken geleden aangaf heeft het sluiten van de oosttribune meer te maken met de wens van de politie die samen met de stewards de veiligheid niet (kan)wilde garanderen dan dat het had te maken met onveiligheid van de constructie.
Kleinigheden die te verhelpen zijn met wat eurotjes, misschien zelfs veel minder dan 10,000 euro boete. Het is maar waar je graag je centjes uit wil geven als bestuur.

Ik vrees echter dan het domme bestuur een kans zag..... sluiten van de oosttribune zal versneld een nieuwe tribune moeten opleveren. Dat zal de gedachtengang wel zijn geweest. Want nu moet de gemeente/BIM wel in actie komen.

Gezien het beroerde politieke klimaat en steeds de onwil van de gemeente om de in hun ogen zwarte schandvlek van de stad `s-hertogenbosch ons clubje Fc den bosch eens echt op weg te helpen, zal een nieuwe tribune een jarenlang pijnlijk proces worden vrees ik echt. Over 5 jaar staat die er misschien met veel wijsheid en mazzel....of misschien wel nooit.

Zo zwart zie ik het in, verras mij gemeente en BIM en bewijs deze pessimistische bezorgde blauwwit fan van het tegendeel.

Al jarenlang wringt de gemeente samen met delen van het bedrijfsleven zich in allerlei bochten en plannen op een bedrag van 35 tot 55 miljoen uit te geven aan een Theater op de parade of een andere wenslocatie....een plek waar je uiteindelijk voor 35 euro- 70 euro een kaartje mag kopen voor een voorstelling in de wetenschap dat bijna hetzelfde bedrag per kaartje al betaald is aan subsudies, aanvulling jaarlijkse tekorten en de bouw van het cultuur/theater onding.... het gaat uiteindelijk er toch komen.

Maar het volkstheater van de stad aan de Vliert kan nog geen 5 miljoen er vanaf voor een fatsoenlijke tribune met extra mogelijkheden voor de club.... of 10 miljoen om alles in 1 x recht te trekken wat al die partijen hebben nagelaten... de verwezenlijking van een gezellig commercieel goed uit te baten stadion voor de club, waar je op waardige wijze supporters en sponsors kan ontvangen.

1 dag geleden  

Bosschenaeren


Aantal posts: 258
Lid sinds: 26 juli 2012

Toen vorige week maandag wat externe oorzaken werden aangehaald voor de incidenten tegen Fortuna, zei Paul van der Kraan dat 'wij veel meer naar onszelf moeten kijken.' Nou Paul, neem dat zelf ook eens ter harte, want je bent er in geslaagd om tot nu toe elke dag aantoonbare onzin uit te kramen.

Afgelopen maandag riep je dat de beveiligers bij de wedstrijd tegen Almere 'prima werk hadden gedaan' en dat zij 'serieus werden genomen'. Lees Facebook, Twitter en ongetwijfeld jullie mailbox even door, voordat je dit soort onzin de wereld in slingert.

Vervolgens werd dinsdag bekend dat er een boete komt omdat jullie (en jij dus als hoofdverantwoordelijke) de financiële documentatie niet op orde hadden. De officiële site hult zich nog altijd in stilzwijgen, maar vandaag zeg je daarover in de krant dat het gaat om de liquiditeitsprognose. Over de missende handtekening van de accountant zwijg je gemakshalve maar even. En nu zeg je dat het te laat aanleveren de oorzaak is van verplaatsing naar categorie 1? Op de site van de club werd eerder nog gemeld dat er 'gewoon' te weinig punten waren behaald in de laatste meting. Iemand jokkebrokt er dus.

Gisteren komt er vervolgens een lachwekkend rapport uit van de gemeente over de bouwkundige veiligheid van de M-Side. En wat doe jij? Jij gooit het in de krant op de sanitaire voorzieningen... dat slaat als een lul op een drumstel en het is nog gelogen ook.

Ik wens de supportersverenigingen vanavond veel succes in hun overleg met jou. Hopelijk kun je hen wat toezeggingen doen, dan weten we in ieder geval dat die níét uit gaan komen. Jouw baas, Jan-Hein Schouten, die vindt toch alles prima. Heeft die, naast de stewards, ook zichzelf een spreekverbod opgelegd?

1 dag geleden  

koos


Aantal posts: 87
Lid sinds: 8 februari 2016

zo dat maar gelijk het hele stadion wegwaait

2 dagen geleden