FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Mister N


Aantal posts: 212
Lid sinds: 23 juni 2012

De bedragen die ik hier lees over Fred en Vloet kloppen van geen kant. Ridicuul en echt grote onzin.

Ik heb altijd onthouden dat Arnold Scholten bij terugkeer in de Vliert eind jaren 90 ca 6 ton (dus zo'n 250.000 euro) in guldens verdiende. Dat was in de Brus periode en exorbitant. Hele grote uitzondering.

6 uur geleden

fcdbvughtnoord


Aantal posts: 177
Lid sinds: 21 juni 2012

Mooie woorden, Emiel. Ik sluit me er helemaal bij aan. Zo'n berichtje had ik wel even nodig na die ellende van gisteravond en ook na vsnavond met al die onzin.

Ik hoef en wil Vloet niet te verdedigen. Sterker nog, ben blij dat zijn trainerschap nog maar een potje duurt. Echter het lijkt me logisch dat een technisch manager regelmatig contact heeft met de trainer van het eerste. Het staat allemaal wel erg tendentieus in het bericht.

6 uur geleden

Emiel Monsanto


Aantal posts: 170
Lid sinds: 13 november 2012

Huub Brands een lintje.
Dat soort mensen maken onze club. Iemand die onbezoldigd uit liefde en passie voor de club vele uren maakt. Daar moeten we zuinig op zijn en de club mag dankbaar zijn dat dit soort mensen zich niet laten ontmoedigen door alle generaties bestuurders en leidinggevenden die onze club zien als onderdeel van hun CV.
Huub bedankt!

6 uur geleden

Swiebertje


Aantal posts: 159
Lid sinds: 8 mei 2016

Bubke, ik ken ook iemand die dicht bij het team zit. Niks van gehoord.

6 uur geleden

bubke


Aantal posts: 22
Lid sinds: 7 juli 2016

dit dateert van voor de aanstelling van Schouten jr.

6 uur geleden

fcdbvughtnoord


Aantal posts: 177
Lid sinds: 21 juni 2012

Volgens mij hebben we tegenwoordig hele verstandige mensen in de Raad van Commissarissen. Die vinden dit allemaal goed?

6 uur geleden

bubke


Aantal posts: 22
Lid sinds: 7 juli 2016

@fcdbvughtnoord

het is iemand die ik heel goed ken en dicht bij het vuur zit. ik snap dat je liever namen hoort maar dan beschadig ik diegene. het is geen rancuneuze bron.

nogmaals, ik kon het zelf ook niet geloven. maar ik
vertrouw deze bron volledig.

ik ben er niet op uit om een rel te creeren maar ik weet dit al heel lang en vond het opportuun, gezien de staat van ons clubke, om dit te melden. er zijn heus wel mensen, zoals Fred, die echt houden van de club - maar nog net iets meer van de muntjes.

7 uur geleden

fcdbvughtnoord


Aantal posts: 177
Lid sinds: 21 juni 2012

Ik vind de berichtgeving hier heel gevaarlijk. Er staat "volgens die en die" of "zou hebben" Niet doen zou ik zeggen. Voor hetzelfde geld heb je halve of hele onwaarheden van lieden die een hekel hebben aan een ander. Je ziet nu al een hoop onzin verschijnen.

@Bubke> Je kan zeggen wat je wil, maar 4 ton bij een clubje als FCDB is ridicuul. Ik geloof het pas als ik het zwart op wit zie. Al die betrouwbare bronnen, bah.

7 uur geleden  

bubke


Aantal posts: 22
Lid sinds: 7 juli 2016

misschien zou de supportersclub/sponsors openheid van zaken kunnen afdwingen via Wet op Openbaarheid van Bestuur. Ik ben geen jurist maar ze zullen wel aanvoeren dat ze uit concurrentieoverwegingen geen details geven.

7 uur geleden

juvedenbosch


Aantal posts: 15
Lid sinds: 22 juni 2012

Nog meer nieuws dan. Dan hoor je meer dan ons als sponser

7 uur geleden