FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Inzicht


Aantal posts: 39
Lid sinds: 14 augustus 2018

Seizoen is nog lang. Gewoon wedstrijd per wedstrijd kijken.

48 minuten geleden  

Theo


Aantal posts: 121
Lid sinds: 22 juni 2012

@r

Fcdb wordt alleen maar beter

50 minuten geleden  

R


Aantal posts: 318
Lid sinds: 4 juli 2015

Ik denk dat het in deze fase van de competitie niet te zeggen is wie kampioen wordt. Er zijn nog veel potten te spelen en elke ploeg krijgt met blessures en (waarschijnlijk) dipjes te maken.

55 minuten geleden

Theo


Aantal posts: 121
Lid sinds: 22 juni 2012

@partyanimal.

Denk het niet. Als de Eagles 4 of 5 geblesseerden hebben. Dan zullen zij wel wat punten laten liggen.

1 uur geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 322
Lid sinds: 22 juni 2012

Gisteren de wedstrijd van Go Ahead tegen Roda gezien. Wat speelt dat Go Ahead sterk zeg... Sta er niet van te kijken als zij gemakkelijk kampioen worden! Die stevige rooie spits van MVV als aanspeelpunt, Van Moorsel loopt op alle ballen die hij panklaar legt en drukt ze af. Soms prikt die rooie er ook nog een paar in met zijn twee meter lengte en gewicht van 95 kg. Hij had gisteren een goede kopgoal, die geen enkele keeper of verdediger in onze competitie kon tegenhouden.

Zonde dat ik dan Van Moorsel afgelopen vrijdag bij De Vliert zie rondlopen. Presteert als een van de beste van alle spelers uit onze competitie en hadden we voor relatief weinig op kunnen pikken. Dan hadden we mooi een jongen van de club in onze selectie, die zeker niet onder doet voor Holla en Beltrame.

1 uur geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 322
Lid sinds: 22 juni 2012

Klopt, vorig jaar was het meteen uitverkocht. Toen waren er minder kaarten beschikbaar en nog geen minimaal aantal loyaliteitspunten benodigd. Ik verwacht dat meer kaarten beschikbaar zijn dan dat er supporters zijn die aan het vereiste aantal voldoen. Dit is natuurlijk precies wat FC wil. Voor de schijn veel kaarten aan willen bieden, maar nog steeds een handje vol supporters in het uitvak hebben. FC wil hiermee de kans op sensatiezoekers beperken.

1 uur geleden

Fcdb-orthen


Aantal posts: 149
Lid sinds: 22 juni 2012

Kaartverkoop al een week bezig, maar nog niet uitverkocht. Veel supporters hebben gewoon niet genoeg punten.. ken er genoeg die mee willen!

Waren die 150 kaarten vorig jaar niet binnen mum van tijd uitverkocht?

3 uur geleden

Tom073


Aantal posts: 105
Lid sinds: 21 juni 2012

Hoe zit het met de kaartverkoop voor Oss uit?
lijkt me wel dat als de kaarten niet uitverkopen de loyaliteitspunten omlaag gaan?

Vorig jaar ging het ook gewoon goed.

3 uur geleden  

Danny


Aantal posts: 388
Lid sinds: 21 juni 2012

Zou inderdaad mooi zijn als we lang bovenaan kunnen meedoen. Alleen je ziet wel weer na gisteren dat iedereen van iedereen kan winnen in de KK divisie.

Met dit materiaal en waar we vandaan komen (praktisch Failliet) zou het Mooi zijn als we top 5 (muv van Jong Ajax PSV etc) behalen

4 uur geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 624
Lid sinds: 26 december 2013

Laten we aub niet over kampioenschap prateren , maar ons steeds blijven focussen op de eerstkomende wedstrijd. Dan zien we op het eind van de competitie wel waar we staan. Als dat een plek in de playoffs is ben ik al dik tevreden met zoveel nieuwelingen.

5 uur geleden