FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Fanaat


Aantal posts: 208
Lid sinds: 9 januari 2018

Als sommige spelers niet om kunnen gaan met dingen die in de voetballerij vaak gebeuren, zoals tegengoals of genaaid worden door de scheidsrechter, dan moeten ze lekker bij BVV of zo gaan voetballen. De KLM heeft ook niks aan 'n piloot met vliegangst.

Gewenning en blinde hoeken is ook snel na 'n half, heel of twee jaar. Ik zou Boessen het seizoen in elk geval af laten maken, maar in de zomer wel kritisch kijken naar elk selectielid incl. de trainer.

En met Jordania... er is weinig/niks bekend gemaakt over wat ze nog precies willen weten, waar ze over doorvragen, etc. Dat de FC er ook niks over zegt, duidt erop dat ze er in elk geval nog vertrouwen in hebben, toch?

2 uur geleden  

bosschepipo


Aantal posts: 32
Lid sinds: 18 oktober 2018

Wat is het nog steeds een kut gevoel door gisteren. Maar goed even door de zure appel heen bijten en op naar de volgende wedstrijd. Hopelijk nu nog goed nieuws van de KNVB en vrijdag proberen Twente zonder cente te verslaan.

7 uur geleden  

Inzicht


Aantal posts: 102
Lid sinds: 14 augustus 2018

Nou mannen sorry als ik te negatief ben, maar vorig jaar na Wintetstop hadden we zo een beetje zelfde probleem. En ja het heeft ook met kwaliteit te maken, maar een trainer die zelf aangeeft het even niet te weten is gewoon lastig.

Vandaar dat ik ook aangaf komende 2 wedstrijden afwachten. Met wat voor gevoel je de Playsoff ingaat is gewoon belangrijk.

8 uur geleden

Al40jblw


Aantal posts: 787
Lid sinds: 21 juni 2012

Haal gewoon een mental coach erbij die met een andere kijk de koppies fris probeert te krijgen. Dat Boessen even niet doordringt in de koppies van de spelers kan ook gewoon gebeuren als je alles wat je zelf kan inzetten op gebied van mentale begeleiding al hebt geprobeerd. Als je al een tijd met elkaar samenwerkt heb je gewoon een zekere gewenning en blinde hoeken naar elkaar en wordt het moeilijker het te doorbreken.

8 uur geleden

Danny


Aantal posts: 461
Lid sinds: 21 juni 2012

Alles heeft te maken met momenten en beslissingen. In dit geval is het een nadeel geweest dat je.met 3 0 voor staat in de rust. Er zijn ook fouten gemaakt door de scheids.Onterechte penalty tegen ( en wij krijgen er geen) op een vroeg en beslissend moment. Daarna veel fouten in de verdediging.

Jammer om te horen dat iedereen zou negatief ineens over Boessen is. Als het gisteren 5 0 was geweest hadden we gezegd dat hij de ploeg weer op de rit heeft gekregen en zijn contract moeten verlengen.

Ik zou op dit moment niet weten wie er voor Boessen in de plaats moet komen? lijkt mij ook niet slim als je de play Offs over twee maanden hebt.

8 uur geleden  

mp66


Aantal posts: 96
Lid sinds: 21 juni 2012

Natuurlijk wordt er tijdens de rust niks medegedeeld mbt wel of niet doorgaan van de overname. Zo gek zijn ze zelfs bij fc niet. Duidelijk is wel dat het mentaal al even niet goed zit. Daar ligt de taak van boessen. Met 4-3 verliezen als je met 3-0 voor hebt gestaan kan en mag niet. We blijven ONZE club steunen. Maar de spelers en trainer mogen wel heel goed doordrongen zijn van het feit dat ze de fans gisteren gewoon belazerd hebben. Althans zo voel ik het. En vrijdag tegen Twente? Ik ga. Het blijft toch je clubske

8 uur geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 665
Lid sinds: 26 december 2013

Natuurlijk mag je een 3-0 voorsprong nooit verspelen, maar natuurlijk speelt scheidsrechter Van Herk een zeer dubieuze rol in het scoreverloop door met een brede glimlach Telstar een penalty cadeau te geven en Den Bosch er een te onthouden. daarnaast vond ik Helene Hendriks van FOX wel heel erg blij met de winst van Telstar....

8 uur geleden

Al40jblw


Aantal posts: 787
Lid sinds: 21 juni 2012

Het zit allemaal tussen de oortjes bij de spelers, ze vechten in de wedstrijd meer tegen zichzelf dan tegen het andere team. Faalangst en gebrek aan vertrouwen is dodelijk in het voetbal....fouten die je dan maakt worden keihard afgestraft. En alle tegenstanders ruiken bloed want ze weten dat fcdb het even mentaal helemaal kwijt is. Ze moeten individueel en als groep uit dit dal klimmen. Een hele opgave maar onmogelijk is het ook niet. Nog 8 wedstrijden te gaan en dan zit de competitie er op, dus er is nog tijd om de boel weer op gang te krijgen.

9 uur geleden

R


Aantal posts: 515
Lid sinds: 4 juli 2015

Jongens, laten we uit paniek en onzekerheid niet allerlei scenario's gaan bedenken. Assumption is the mother of all fuck ups. Esther Bal hoeft niet op de voorgrond te treden om haar werk te doen. Haar invloed is wel te zien, vind ik. En waarom de KNVB het uitstelt weet ik niet en niemand hier. Kan goed een heel andere reden achter zitten dan ons onderbuikgevoel zegt. Las hier ook dat de spelers in de rust misschien gehoord hadden dat de goedkeuring weer uitgesteld is en daarom zo slecht de kleedkamer uitkwamen. Geloof me, de jongens willen net zo hard winnen als wij dat willen.

9 uur geleden

Swiebertje


Aantal posts: 884
Lid sinds: 8 mei 2016

Haha, wel humor. Moeten ze de hele week in de kleedkamer hangen

9 uur geleden