FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Marcel


Aantal posts: 89
Lid sinds: 21 juni 2012

En gaat de knvb hier ook iets aan doen link

Stinkt van alle kanten. Maar ja is Feyenoord he!

3 uur geleden

Fanaat


Aantal posts: 367
Lid sinds: 9 januari 2018

Eerste seizoenshelft is de boel dankzij de centen van Jordania weer aan de gang gekregen na jaren van tobben. Waarbij de kanttekening wel is dat een groot deel van het basiselftal er al liep en veel van de gehaalde spelers weinig toegevoegde waarde hadden. Het uiteindelijke resultaat is helaas weer eens 'n puinhoop. Helemaal mee eens dat de club al decennia in een dalende lijn zit, maar Jordania is ook niet de oplossing gebleken. Integendeel.

Jordania heeft de club opgezadeld met verplichtingen die hij al niet meer nakomt... In een jaar tijd ook niet goedkeuring van de KNVB kunnen verkrijgen.

Gevolg: de club zit met dure contracten, een niet sluitende begroting, etc.

En dan stak Jordania vast niet geld in de FC omdat hij het altijd al zo'n leuk clubke vond.


6 uur geleden  

Zelda


Aantal posts: 951
Lid sinds: 21 juni 2012

@Fanaat

Het zal niet de eerste keer zijn dat het bestuur er een puinhoop van maakt. De lijken die de afgelopen 20 jaar uit de kast zijn komen vallen bij de club daar is de begraafplaats in Orthen te klein voor...

Verder lees ik altijd met plezier het overzicht terug van ‘ FC Den Bosch 25 jaar geleden’ je leest dan bijna nooit iets anders dan problemen met centjes/selectie/gebrek aan een hoofdsponsor.

Sinds 15 jaar zijn de drie/vijf jaren plannen van de (oud) bestuurders niet meer te tellen. Maar de harde realiteit is dat het de laatste jaren bergafwaarts ging. Clubs als Almere,MVV en zelfs Top/Oss waren ons voorbij gegroeid qua mogelijkheden.

Voordat meneer Jordania bij de club was hing een failliet in de lucht. Hij wilde de club overnemen, stak centen in de selectie en bracht de club weer tot leven. Met vaak meer als 4500 toeschouwers, uitverkochte uitwedstrijden...jaren niet vertoond!

Nu zou bij plan B ‘lokale’ investeerder(s) instappen. Deze waren de afgelopen jaren niet te vinden, maar wij zullen zien...

Voorlopig heeft meneer Jordania meer voor elkaar gekregen dan andere ‘figuren’ de afgelopen jaren...

•kijkt met weemoed terug op de fantastisch dag tegen Dordrecht uit•

6 uur geleden  

BWA79


Aantal posts: 149
Lid sinds: 23 juni 2012

@Fanaat

Kakhi mocht vorig jaar ook de puinhoop van de mensen die zogenaamd het beste voor hebben met onze club opknappen. Met een dikke zak geld. Toen waren ze er niet. Ik laat het allemaal nog in het midden wie er nu goed of fout zit.

7 uur geleden  

Fanaat


Aantal posts: 367
Lid sinds: 9 januari 2018

Since97 en Al40jrbl hebben blijkbaar contact met Jordania of zijn entourage en misbruiken daarom dit gastenboek om de boel op te naaien. Er zit ook wel overlap in de bijdragen van al40jrblauw en de latere statements van Jordania.

Erg dubieus allemaal, aangezien deze charlatan echt niet het beste voor de club wil.

Jordania probeert zijn hachje te redden door op emoties van supporters in te spelen.
Anderen, die ook best fouten hebben gemaakt, maar wel het beste voor hebben met de club, mogen nu de puinhoop van de niet meer betalende Jordania opruimen.

7 uur geleden

R


Aantal posts: 660
Lid sinds: 4 juli 2015

Dan was ie vast tot de rand toe gevuld met goud.

Vertrouwen houden in de toekomst. Al dit gezeik moet goed zijn voor iets...

10 uur geleden  

Andre den Tek


Aantal posts: 34
Lid sinds: 22 juni 2012

R, die stond er inderdaad, toen ik hem vond stond er Panasonic op de emmer

10 uur geleden  

R


Aantal posts: 660
Lid sinds: 4 juli 2015

In de samenvatting zag ik een regenboog in Zaltbommel. Heeft iemand gekeken of er een pot goud onder stond? Of was het een emmer stront?

11 uur geleden

supporter


Aantal posts: 118
Lid sinds: 13 oktober 2014

Ik blijf hopen op betere tijden en zal dus de rust moeten bewaren om deze af te wachten. Ik weet voor mij persoonlijk zeker en ben er van overtuigd dat de RVC er alles aan doet wat in hun vermogen ligt om de club naar een betere toekomst te brengen met of zonder Khaki. Ik geef ze op dit moment nog alle vertrouwen ondanks dat ook zij ongetwijfeld "fouten" gemaakt zullen hebben, wie niet? We zijn allemaal mensen die FC een goed hart toedragen.

11 uur geleden  

FC Oeteldonk


Aantal posts: 711
Lid sinds: 26 december 2013

@Since97. Wat nou prima statement Khaki? De supporters proberen gunstig te stemmen met een jankverhaal. Maar wel in beroep tegen 'je' club gaan nog voordat de KNVB zijn oordeel had gegeven? Als je in een jaar tijd nog niet duidelijk kunt maken hoe je zaken doet aan de KNVB klopt er iets niet. Schei ui zeg. Volledig door de mand gevallen dit heerschap.

11 uur geleden