FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Bavaria


Aantal posts: 162
Lid sinds: 22 juni 2012

Tom van Weert lijkt zijn gedroomde transfer naar Sporting Portugal toch uit zijn hoofd te moeten zetten. Volgens het Portugese O Jogo is de stekker uit de overgang getrokken.

Dinsdag leek het er lange tijd op dat de spits van FC Groningen onderweg was naar de Portugese ploeg. Hij werd gefotografeerd op een vliegveld in Lissabon. In de avond stelde FC Groningen-directeur Hans Nijland dat een overgang van Van Weert 'niet aan de orde' was.

Volgens O Jogo stond de 28-jarige aanvaller wel degelijk op het punt om een driejarig contract te tekenen in Lissabon, maar de Servische coach Sinisa Mihajlovic zou daar eigenhandig een stokje voor hebben gestoken. Mihajlovic ziet Van Weert niet als een versterking voor zijn ploeg. Met de overgang zou volgens de Portugese site ongeveer een miljoen euro zijn gemoeid. Van Weert heeft in Groningen nog een contract tot medio 2019.

( link )

19 uur geleden

angus


Aantal posts: 209
Lid sinds: 22 juni 2012

Tom van Weert mogelijk naar sporting club lissabon.

2 dagen geleden

supporter


Aantal posts: 104
Lid sinds: 13 oktober 2014

Na de verlenging van casino vd valk als shirtsponsor nog meer goed nieuws dat hoop geeft voor de toekomst; Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruijter hoofdsponsor komend seizoen voor de hele jeugdopleiding en Konrad Sikking contract getekend voor twee seizoenen. Ik denk dat we op de goede weg zijn.

3 dagen geleden  

Swiebertje


Aantal posts: 330
Lid sinds: 8 mei 2016

Dat is een goed teken, anders verlengt v.d Valk zijn contract niet als Hoofdsponsor.
M-Side hebben ze ook al een end opgeknapt. Ga denk ik toch maar een seizoenkaart daarvoor aanschaffen.

6 dagen geleden  

ho


Aantal posts: 42
Lid sinds: 21 februari 2014

Om de dag log ik weer in om te kijken of er positieve berichten zijn over de toekomst van fcdb.
Het blijft nu wel heel lang stil!
Ik hoop dat dit een goed teken is.

6 dagen geleden

Marcel


Aantal posts: 47
Lid sinds: 21 juni 2012

De shirtsponsor verlengt met een positieve onderbouwing. Aftellen naar het volgende nieuwsbericht!

6 dagen geleden  

Fanaat


Aantal posts: 40
Lid sinds: 9 januari 2018

Precies. Alles draait om prestaties. Bestuur probeert de aandacht wat af te leiden door steeds te zeuren over supporters.

En de hoogtijdagen van het Bossche amateurvoetbal zijn helaas wel voorbij. Kijk alleen maar hoeveel clubs zijn afgehaakt.

1 week geleden

Swiebertje


Aantal posts: 330
Lid sinds: 8 mei 2016

Fortuna is een goed voorbeeld. Nog meer bijna failliet gegaan dan FC, weinig steun van bedrijfsleven. Nu staan ze in de Eredivisie en alles is weer hosanna.....Als je wint heb je vrienden.....zolang je wint zoals Herman Brood en Henny Vrienten zongen. En wat betreft de supporters, wij zijn nog steeds niet de enige club die last hebben van raddraaiers. Dat hebben de meeste clubs.....ook Vitesse.

1 week geleden  

Zelda


Aantal posts: 663
Lid sinds: 21 juni 2012

Met Swiebertje eens, van de afgelopen jaren kun je verre van enthousiast worden.De prestaties zijn klote maar zeker ook de facaliteiten zijn verre van uitstekend voor sponsers die eens 'gek' willen doen.

Daarnaast is Den Bosch gewoon geen voetbalstad. Kijk eens naar de belabberde resultaten van de Bossche amateurclubs. Als je OJC Rosmalen en Empelina Empel niet meerekend is het volgend jaar allemaal derde en vierde klasse...gewoon schandalig en hopeloos voor een stad als Den Bosch.

1 week geleden  

Swiebertje


Aantal posts: 330
Lid sinds: 8 mei 2016

Enthousiasme voor FC Den Bosch komt vanzelf bij het bedrijfsleven als ze boven in de JL meedraaien. Is altijd zo geweest. Tuurlijk zijn er bedrijven die niks met de FC te maken willen hebben, maar er zijn er ook die dat wel willen!

1 week geleden