FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

FC Oeteldonk


Aantal posts: 1206
Lid sinds: 26 december 2013

Omdat Aerts zich niet wilde laten keuren op het gebruik van drugs bij de Wolves is FC toen 2,5 miljoen door de neus geboord. Dit is hem blijkbaar vergeven door de organisatoren van de Podcast. Maar ik vergeet het nooit meer hoor.

14 minuten geleden

Zelda


Aantal posts: 1285
Lid sinds: 21 juni 2012

Ja ‘snuifje’ kostte de FC toen volgens mij 2,5 miljoen. Stel dat de transfer wel doorgegaan was en er nog geld gestoken had kunnen worden in de selectie was de club misschien niet gedegradeerd…helaas telt ‘als dit, als dat’ niet maar het kostte wel flink wat centjes helaas….

1 uur geleden

FCDB04192


Aantal posts: 250
Lid sinds: 22 juni 2022

Wilde echt precies hetzelfde zeggen. Het leek wel alsof het vooraf besproken was ofzo dat Aerts alleen mee zou doen als dit niet besproken zou worden. Een andere reden dat het niet besproken is kan ik niet bedenken

13 uur geleden  

De Zotte


Aantal posts: 441
Lid sinds: 21 juni 2012

Teleurstellende aflevering van de podcast. Jos en Henk die wat zitten te ginnegappen om anekdotes van Maikel Aerts, maar met geen woord reppen over het meest opzienbarende moment uit de carrière van de gewezen keeper: zijn afgeketste transfer naar Engeland. Volgens mij viel daar toch heel wat over te vragen en vertellen. Maar nee. Alleen Harry van der Laan durfde zich heel even over het incident, waardoor FC Den Bosch destijds een paar miljoen misliep, uit te laten, maar kreeg opvallend genoeg geen bijval. Zeker van de doorgaans vileine Henk Mees, die FC Den Bosch bij het minste of geringste afzaagt, had ik een kritischer houding verwacht. Tamelijk laf, vond ik het al met al.

15 uur geleden  

Maickel


Aantal posts: 312
Lid sinds: 28 juni 2016

Willem II - FC Den Bosch van aankomende vrijdag is bijna uitverkocht. Er zijn nog enkele tientallen kaartjes in de verkoop.

Dus lekker volle bak!

21 uur geleden

FCDB04192


Aantal posts: 250
Lid sinds: 22 juni 2022

FCDB024> Ik zie het BD of andere media helemaal niet als de vijand maar met alle respect hoor sinds het BD onder DPG (net als AD enzo) is gaan vallen is het gewoon een drama.

Niet alleen wat betreft de beleidskeuzes die gemaakt worden bijvoorbeeld dat er op zaterdag geen verslag van de wedstrijd meer te lezen is in de papieren krant waardoor veel (oudere) supporters achter het net vissen. Voor FCDB was dit ook een goede manier om de achterband te bereiken.

Maar ook journalistiek zijn de stukjes van bedenkelijk niveau altijd heel erg oppervlakkig. Heb van Jan Martens nog nooit een goed achtergrond verhaal ofzo gelezen over FC. En alles is tegenwoordig voor de kliks en de sensatie. Dit artikel had echt op 1001 passendere manieren geopend kunnen worden dan over de schoenafdrukken in de rug van een steward. Deze dingen gelden trouwens niet alleen voor de sport redactie. Heel die krant wordt een soort mini Telegraaf

21 uur geleden  

Rean


Aantal posts: 284
Lid sinds: 21 juni 2012

De Maas & Waler is geen landelijke media @fcdb024 ;)

Gister uitgebreid stilstaan bij de ellende van FCDB-Tob zou zinloos zijn geweest want dit was niet de groep die er verantwoordelijk voor is of er voor kan zorgen dat het in de toekomst niet meer voorkomt.

De discussie over de SV in kwestie ging over het nakomen van de afgesproken procedures. Hoewel het niet helemaal lekker uit de verf kwam doordat er te veel ingezoomd werd op dit specifieke geval was het een terechte discussie.
Procedures en afspraken zijn er om na te komen en in dit geval om ervoor te zorgen dat straffen op een gerechtvaardigde grond worden uitgedeeld.

Respect voor Jan, Huub en Rob dat ze er zaten en zo open mogelijk antwoord gaven op de vragen. Vragen waren niet altijd even mals en helaas ook vaak van toepassing op de periode vóór ze bij de FC in dienst waren.
En daar zit het eeuwige probleem met iedere paar jaar een nieuw bestuur. Eerst moeten ze maar dealen met de erfenis van het vorige bestuur veelal zonder historische of algemene dossierkennis. Ze moeten bouwen op de kennis van de langstzittende medewerker (dat is onze VC) en dat komt niet altijd overeen met de historische en dossierkennis die wij als supporter hebben.

Keimooi clubke die FC van ons!

23 uur geleden

Stefan


Aantal posts: 366
Lid sinds: 21 juni 2012

Nou, ik ben geen hardcore supporter, maar ben er wel elke thuiswedstrijd. Ik heb dat Brabants Dagblad (of kunnen we het beter het Tilburgs Dagblad noemen, als een supporter van Willem II een scheet laat, is het al nieuws)al jaren geleden in de ban gedaan…. Ik erger me groen en geel aan de berichtgeving. Ze zijn er als eerste bij als er keer iets negatiefs aan de hand is. Ze dragen bij aan het gekleurde en negatieve beeld rondom FC Den Bosch.
De media kan je breken of maken…. Kijk maar eens naar het racisme-incident. Dit achtervolgt Den Bosch al jaren (hiernee praat ik het zeker niet goed). Heel Nederland (ook het BD) viel over de club heen…. Natuurlijk heeft FC het allemaal niet handig aangepakt. Laatst gebeurde hetzelfde bij Utrecht - Ajax…. Na 1 dagje was het al weer naar de achtergrond verdwenen…. Geen internationals die op televisie er iets over riepen…. Geen ellenlange discussies bij talkshows…. Geen Calimero gedrag, maar een kleine club is een makkelijke prooi, dit geldt ook voor het BD…. Komt er bij ons niet meer in, zelfs niet als bedekker van de konijnenkooi….

23 uur geleden  

FCDB024


Aantal posts: 497
Lid sinds: 25 september 2013

Ik ben zelf journalist (landelijke media, geen Brabants Dagblad) maar wil hier wel ff voor ze in de bres springen. Tis misschien niet altijd kwalitatief goed, maar de manier waarop ze hier telkenmale als zondebok worden aangevlogen is ook niet terecht. Ze zijn bij mijn weten niet bevooroordeeld of hebben geen agenda om supporters te pesten of in kwaad daglicht te zetten. Geef media in t algemeen vooral geen aanleiding om over je te schrijven zou ik zeggen.

1 dag geleden

Rean


Aantal posts: 284
Lid sinds: 21 juni 2012

Het Brabants Dagblad is vooral geschikt om onderin je biobak of kattenbak te leggen. Of om je natte voetbalschoenen te drogen, een carnavalswagen mee te bouwen of om je vrouw/vriendin een speelse tets mee te geven op de billen. Veel meer nuttige toepassingen kan ik zo niet bedenken, gewoon links laten liggen en lekker laten gaan

1 dag geleden