FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

LvI


Aantal posts: 1370
Lid sinds: 21 juni 2012

Dat is het ook BW76. En de organisatie moet eerst verstevigd worden om een mooi toekomst op te bouwen. En dan gewoon weer eerst een topper worden in de eerste divisie. Ik ben wel nieuwsgierig naar de business case die ze hebben of aan het ontwikkelen zijn qua budget verhogen en structureel stapjes maken. Maar inderdaad, geduld. En hopelijk mogen wij zelf weer snel naar het stadion. Maar dat verwacht ik in ieder geval niet tot aan februari/maart.

19 minuten geleden

BW76


Aantal posts: 182
Lid sinds: 23 augustus 2019

Ik vind het ook een schandalige wanvertoning, vergis je niet... Het was een groot drama, en ook ik zag geen enkel strijdplan. Dus kritiek op die wedstrijd is geheel terecht. Daarvoor moeten de spelers en staf zich schamen.

Maar ik lees dan ook dingen over die overname, en over dat de club niet vooruit gaat, etc. En daar ben ik het niet mee eens.

Ik weet zeker dat er in de winterstop spelers bij gaan komen, maar ik besef ook dat er geen wonderen gaan gebeuren. Heb ik ook al vaker geschreven. Het is/wordt echt stap voor stap. Met paar stappen vooruit, maar ook met regelmatig een stap achteruit.

37 minuten geleden  

LvI


Aantal posts: 1370
Lid sinds: 21 juni 2012

Helemaal als je woont in regio Breda..grrrr! Ik was woest gisterenavond, wat ik overigens minder probeer te doen omdat dit elftal het gewoon nog niet is qua constante prestaties, zeker zonder publiek, en daarmee heb ik alleen mijzelf mee. En ook ik ben blij dat de club er financieel beter voor staat, maar moet het sportief nog wel allemaal afwachten hoe het gaat lopen. Ook met meerdere aandeelhouders, kan een uitdaging zijn.
Maar afgaan met 0-5 doet altijd pijn hoor.

42 minuten geleden

FC Oeteldonk


Aantal posts: 995
Lid sinds: 26 december 2013

Inderdaad inhoudelijk een prima stuk BW. Maar het spel tegen NAC was natuurlijk dramatisch. Er was geen enkel taktisch plan te zien. Iedereen deed maar wat en vooral fout. Zo spelend had je van een beetje amateurploeg ook verloren. NAC moet zich verbaasd hebben over het gebrek aan tegenstand. Het geeft toch te denken dat tegeb NAC ervaren krachten als Van de Winden en Van der Steen, na rust, volledig door het ijs zakten. Ook Jizz was geen schim van de spits van vorig jaar Positief zijn mag, maar kritisch zijn moet na zo'n wanvertoning. Je zet jezelf toch zwaar voor schut voor tv kijkend Nederland. Verliezen hoort bij de sport. Maar dit kan en mag gewoon niet meer gebeuren.

3 uur geleden  

Emiel Monsanto


Aantal posts: 336
Lid sinds: 13 november 2012

We hebben een nieuw scorebord en er is een vacature van 40u per week voor iemand die content gaat creëeren voor allerlei (social) media dus het gaat echt wel beter met onze club. Dat dat zich niet meteen op het veld uitbetaald is jammer maar logisch, geduld hebben zal het voorlopig zijn voor ons

3 uur geleden

thomas


Aantal posts: 242
Lid sinds: 23 september 2017

Id goed stuk BW....

4 uur geleden

Marco


Aantal posts: 41
Lid sinds: 7 juli 2021

Sterk stukje BW76, en het zijn allemaal jonge gasten die erg talent vol zijn,maar nog volwasssener moeten worden.
Hopelijk komen er een paar ervaren spelers bij in de winterstop.
Volgende week weer nieuwe kansen !

4 uur geleden

fcdb0


Aantal posts: 577
Lid sinds: 9 februari 2014

Een middelmatig team dat boven verwachting presteert tot nu toe. Beetje zoals Kuijpers, in een flow kan het dan een tijdje goed vallen

15 uur geleden

Popi-Jopi


Aantal posts: 617
Lid sinds: 22 juni 2012

Idd mooi verwoord, maar meer inzet mag men toch wel verwachten als het voetballend niet gaat. Maar goed, bijna winterstop.

15 uur geleden

Stefan


Aantal posts: 340
Lid sinds: 21 juni 2012

Zo is het BW76….mooi verwoord….

15 uur geleden