FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

MB


Aantal posts: 349
Lid sinds: 21 juni 2012

vd Steen die moeten ze alles aan doen om te behouden, wat een top keeper is dat zeg. Heeft dit seizoen een hoop punten gepakt.

6 uur geleden  

Fanaat


Aantal posts: 276
Lid sinds: 9 januari 2018

Er staat nog best 'n aardige basis met doorlopende contracten. Hopelijk lukt het ook om v/d Steen en Beltrame te behouden. Al zijn bedragen als 1 of 2 miljoen euro wel te gek voor de KK Divisie.

Darri en Carolina weinig van gezien, dus missen we ook niet veel aan. Die twee Argentijnen missen we ook niks aan, wat heb ik me aan die lui zitten ergeren tijdens de wedstrijden.

Jort gewoon houden, altijd inzet, paar belangrijke goals gemaakt. Goede pinchhitter.

Vermeij zal wel elders gaan spelen. Niet gebracht wat men er van had verwacht. Voor Holla geldt een beetje hetzelfde.

En Sappinen is goed begonnen, maar daarna ver teruggevallen. Denk dat hij tekort komt voor de top KK Divisie.

6 uur geleden

Zelda


Aantal posts: 888
Lid sinds: 21 juni 2012

Met alle respect voor Jort. Een goede targetman voor de laatste 15 minuten. Ik denk dat FCDB meer behoefte heeft aan een spits die er minimaal 20 in het netje legt.

Dat kan net het verschil zijn in een wedstrijd zoals gisteren. Helaas hebben zowel Sappinen, Vermeij als van de Sande dit niet laten zien dit jaar. Aardig spelers maar geen ‘killers’ ...

7 uur geleden

fcdb0


Aantal posts: 516
Lid sinds: 9 februari 2014

Dacht toen te lezen dat de optie van Beltrame 1,5 miljoen was. Maar alle opties in de contracten zijn per 1 april verlopen, als ik het goed heb.

7 uur geleden

LvI


Aantal posts: 836
Lid sinds: 21 juni 2012

Nou..ik blijf er vanuit gaan dat dat wel zo gaat worden met overname van Jordania. Alleen hoe langer het duurt hoe vervelender. Betere spelers kan je dan niet behouden. Optie koop Beltrame is eerlijk gezegd ook best duur als die 2.5 miljoen klopte (of was dat niet waar?)
Maar ik vertrouw er op dat er dan wel goede spelers komen en van mijn rijtje 2 a 3 spelers gaan wegvallen die dan tekort komen.

8 uur geleden

MB


Aantal posts: 349
Lid sinds: 21 juni 2012

Ik vond gisteren Jort vd Sande de beste van het veld, heeft niet de meeste kwaliteit maar die gozer bleef maar gaan en jagen

8 uur geleden  

Swiebertje


Aantal posts: 1026
Lid sinds: 8 mei 2016

Ze moeten net als RKC en TOP Oss (gevoelig voorbeeld ) beter scouten. Beide hadden met weinig budget een goed team. En probeer eens een keer een trainer met naam, kijk hoe Fred Grim RKC laat voetballen. Wimke vd Horst kan aan de gang. Ik denk dat Kersten wel verkocht gaat worden.

Jammer van Beltrame, Velkov en toch ook Sapinnen dat ze weg gaan. Zal me niks verbazen als Beltrame weer richting Deventer gaat.

Eigenlijk raar dat wij er nu al vanuit gaan dat Jordania niet de eigenaar wordt.

9 uur geleden

fugazi


Aantal posts: 394
Lid sinds: 21 juni 2012

Jort nog erbij en je kunt al een best aardig elftal maken. En dat met vrijwel allemaal eigen talenten cq jongens uit de buurt.

9 uur geleden

LvI


Aantal posts: 836
Lid sinds: 21 juni 2012

De start voor volgend seizoen 'begint' vandaag, al weten wij allemaal dat er een hoop onzekerheden zijn die erg van invloed zijn.
Voor alsnog vastgelegd voor komend seizoen:

Konrad Sikking Doelman 2020
Mats Deijl Rechtsback 2020
Leo Vaisanen Centrale verdediger 2021
Sam Kersten Centrale verdediger 2022
Jens van Son Verdedigende middenvelder 2020
Kevin Felida Verdedigende middenvelder 2022
Danny Verbeek Centrale middenvelder 2020
Luuk Brouwers Centrale middenvelder 2020
Sven Blummel Rechtsbuiten 2021
Oussama Bouyaghlafen Linksbuiten 2020

11 uur geleden

Bavaria


Aantal posts: 191
Lid sinds: 22 juni 2012

Wat n lul, zelfs imagoschade veroorzaakt voor de wedstrijd vanwege zijn nepnieuws over doorgezaagde hekken. Vervolgens niet komen opdagen (want vergadering... geloof je het zelf)... en verantwoordelijk voor het volledig uit de hand gelopen politieoptreden...

Mikkers benadrukt dat in de aanloop naar de wedstrijd overleg is geweest tussen FC Den Bosch, politie en gemeente. Hij moest verstek laten gaan bij de wedstrijd (‘Ik moest naar een vergadering’). Bij hem rinkelde geregeld de telefoon over ‘ontwikkelingen’ tijdens en na de wedstrijd. ,,Tot de 89ste minuut was het een fantastische avond. Na het doelpunt van Go Ahead Eagles was het voorbij. Het is erg dat we het na een fantastisch seizoen moeten hebben over de ongeregeldheden. Ik heb geen idee hoeveel schade er rond het stadion is. Maar de imagoschade vind ik vooral erg.’’

link

11 uur geleden