FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

forzafcdb


Aantal posts: 17
Lid sinds: 11 oktober 2012

Ik heb nog nooit zelf een tas of sokken shirt zelf hoeven te kopen bij de jeugd ook niet was altijd wel gesponsord . Dus dat scheelt best veel dan . En stel er is er een van 14 super groot talent maar de ouders hebben niks te besteden . Heeft die dan pech of wordt er voor zo iemand wel alles betaald?

8 uur geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 948
Lid sinds: 22 juni 2012

De grote meerderheid van de jeugd onder de 16 komt later terecht bij een NIVO Sparta of een Nooit Gedacht. Moet de club daar nou echt alles voor gaan betalen naast de andere faciliteiten die de club beschikbaar stelt? Je wilt niet weten wat voor kostenpost dat wordt voor de club om al die kinderen daarin te voorzien. Zeker nu ze een ‘open’-jeugdopleiding hebben.

Als je een kind bij een amateurclub inschrijft, dan betaal je al gauw de helft van de hieronder genoemde bedragen aan contributie, schoenen, trainingspakken, tassen, etc. Laat je ouders van een BVO-talent omgerekend vijf tientjes per maand betalen, dan mag je als ouders blij zijn dat je zoon geen tennisles wil van een student die wat bijverdient bij de lokale tennisclub, want dan is dit echt een lachertje.

Ik vind dat je als club van de totale kosten echt wel wat bij de ouders neer mag leggen aangezien dit een investering is in hun toekomst en ik vind het dan netjes dat de club een sponsor regelt voor schoenen en borden beschikbaar stelt om ouders zelfs nog te helpen uit de andere kosten te komen.

Als ze vanaf hun 16e een contract tekenen, dan ga ik er toch wel van uit dat ze niet zelf meer sokken hoeven te kopen?! Als ze voor vijf tientjes liever overstappen naar een andere club, laat dan staan wat de toekomst mogelijk kan brengen…

9 uur geleden

MHMH65


Aantal posts: 180
Lid sinds: 7 december 2020

Ik geloof je DB-NOORD073 want mijn zoon heeft een seizoen in Waalwijk gespeeld bij Brabant United.
Je had daar zoon bord waar je je sponsoren op moest vermeldden.
Er waren erg fanatieke bij zoals de ouders van een speler die nu in UHMM Engeland speelt UHMM
Maar als jou bordje leeg was dan was dat best sneu voor de speler en moesten de ouders alles zelf betalen.
Beetje raar vond ik dat.

Maar een seizoen gelukkig achteraf. Hij is net zo’n lambal gebleken als z’n ouwe heer :P

10 uur geleden  

ajf2


Aantal posts: 161
Lid sinds: 6 november 2013

rosmalen, vught (vd steen) allemaal regio Den Bosch. Het is een goeie zaak dat ook terug te zien op het veld. van Ooijen zou kwalitatief wat kunnen toevoegen met zijn ervaring en de selectie echt versterken. Maar ja zoiets moet wel kunnen binnen de mogelijkheden van fcdb .
Heya fc den bosch

11 uur geleden

DB-NOORD073


Aantal posts: 728
Lid sinds: 1 juli 2018

Precies! Het was rond die €450,- en dan nog je kledingpakker van €150,- erbij.

Dan moesten ze zelf ook nog hun schoenen halen, maar daar hadden ze dan wel soms sponsoren voor.

Je hoeft me ook niet te geloven, maar het is wel zo!

11 uur geleden

forzafcdb


Aantal posts: 17
Lid sinds: 11 oktober 2012

Dan zou ik ze lekker ergens anders laten voetballen

11 uur geleden

MHMH65


Aantal posts: 180
Lid sinds: 7 december 2020

Jawel 450.- ben je sowieso kwijt.
In het Brabant United tijdperk moest of mocht je als jeugdspeler zelf sponsors zoeken.
Of dat nu nog is weet ik niet.

12 uur geleden

forzafcdb


Aantal posts: 17
Lid sinds: 11 oktober 2012

Weet niet sinds wanneer dat is maar jaren terug niet in ieder geval . En 600 euro geloof ik al helemaal niet want dan laat je ze als ouder wel ergens anders voetballen

12 uur geleden

DB-NOORD073


Aantal posts: 728
Lid sinds: 1 juli 2018

Laatst ging hier de discussie over het kunnen behouden van jeugdspelers en dat mensen het raar vonden dat spelers niet blijven of willen blijven.

Vandaag hoorde ik uit hele betrouwbare bron dat de jeugdspelers van onze club zelfs nog een hoop kosten hebben aan het spelen in de jeugd.

Denk hierbij aan het betalen van een contributie (wat ik zelf echt onbegrijpelijk vind), het zelf betalen van de kleding (waarbij de zomerkleding dan in de winter pas geleverd wordt en ze er niks meer aan hebben), als kleding kapot gaat moeten ze deze ook weer op eigen kosten opnieuw aanschaffen, er wordt geen vervoer geregeld bij uitwedstrijden en spelers moeten zelf maar zien hoe ze er komen.

Een speler is ongeveer €600,- op jaarbasis kwijt om bij FC in de jeugd te spelen en dan snap ik het heel goed dat als PSV zo’n jongen een contract biedt, dat hij nog geen seconde na hoeft te denken.

Ik ga hier de club niet af zitten zeiken, maar dan kan je inderdaad beter het geld steken in de jeugd dan uitgeven aan B-keus van van Oostende ofzo.

Geef die jongens van 16 maar gewoon een contract, want er lopen een paar hele goede rond die nu ieder moment weggekaapt kunnen worden.

12 uur geleden  

FCDBkijker


Aantal posts: 526
Lid sinds: 31 augustus 2012

Interview met rob almering op novo3.nl.

13 uur geleden