FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

CB


Aantal posts: 719
Lid sinds: 18 februari 2014

We moeten niet denken dat de mensen / investeerders in de rij staan ons clubje te kopen daar komen alle lastige factoren zoals de afwikkeling met knaki nog eens bij. Als het al lukt dan heeft dat een lange adem nodig denk ik

En dat van die blessures is ook al meerdere keren oa hier uitgelegd dat in verband met de privacy avg de club daar geen uitspraken over mag doen meer

1 uur geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 562
Lid sinds: 22 juni 2012

@ Fcdb-orthen

Klopt, maar die mensen die nu afhaken mogen van mij ook wegblijven. De fans die iedere wedstrijd meereizen hebben allemaal een seizoenskaart en ik hoop dat het er nog veel meer worden die niet naar een verjaardag gaan, maar gewoon lekker naar Helmond rijden. Van dit soort fans moet je het hebben. En dat zien fatsoenlijke investeerders ook. Zij filteren de successupporters eruit, weten hoe groot de vaste aanhang is en zien met een blik op de toekomst ook graag verjonging hierin. Meelopers kunnen beter naar Amsterdam doorrijden.

Voor wat betreft plan B, is het logischerwijs noodzakelijk dat er eerst een organisatie staat die zelf haar broek op kan houden voordat nieuwe investeerders instappen. Het vertrek van Vaisanen en Velkov hoort daarbij. Dit is niet op sportief vlak, maar wel op organisatorisch gebied een stap in de goede richting. Pas als Kakhi volledig uit beeld is en FC zelfvoorzienend is, wordt het pas aantrekkelijk om te investeren. Zo niet, dan gaan de verliezen die nu al opgelopen zouden kunnen worden van het rendement af. Er is geen een fatsoenlijke zakenman die daar intrapt. De enige die daar in zou trappen zou ik zijn als ik de Staatsloterij win of andere idioten die blind zijn van verliefdheid op FC.

9 uur geleden

Fcdb-orthen


Aantal posts: 185
Lid sinds: 22 juni 2012

PartyAnimal073, ben het gedeeltelijk met je eens!
Uitsupporters zijn zeker bovengemiddeld. Mooi om te zien dat wij in grote getale onze club achterna reizen.

Wat betreft het leeft als ooit te voren moet ik helaas zeggen dit alweer flink afneemt. Dit jaar zijn er nog 1500+ seizoenskaarten verkocht, maar toen was nog niet bekend Kakhi geen doorgang vond. Volgend jaar, zonder play offs en weinig aansprekende namen op t veld, heb ik er een hard hoofd in. De echte zullen er zeker zitten, maar degene die hun weg naar t stadion wisten te vinden door alle euforie rondom onze club zullen helaas afhaken. Dat merk ik nu al in mijn omgeving ten opzichte van vorig seizoen.. Mensen kiezen nu toch weer sneller voor een verjaardag of potje darten. het is niet anders!

Tot slot over plan B.. ik denk er momenteel helemaal geen plan B is! Ondanks het bestuur bij de overname van Kakhi riep er geen bestaansrecht was zonder grote investeerder.. lijkt het toch dat ze het weer op eigen benen staand willen proberen!

9 uur geleden

f#ckal40jbl


Aantal posts: 9
Lid sinds: 3 januari 2020

@Danny
Denk je daadwerkelijk dat er een plan B is?
Er is geen plan B en de club staat er als gewoonlijk weer kut bij zoals alle andere jaren.
Hoe het nu gaat moeten we het mee zien te dealen.

11 uur geleden

DeVliert


Aantal posts: 40
Lid sinds: 23 juli 2015

Volgens mij ontvangt FC Den Bosch geen enkele euro bij eventuele verkoop Patrick van Aanholt. PSV heeft destijds opleidingsvergoeding over één of twee seizoenen betaald, want jaren in de pupillen tellen naar mijn weten niet mee. Hij is na O15 naar PSV gegaan, dus FC heeft voor twee seizoenen vergoeding ontvangen en krijgt ben ik bang niets bij doorverkoop

11 uur geleden

Danny


Aantal posts: 532
Lid sinds: 21 juni 2012

Ik maak me eerder druk om het gebrek aan communicatie vanuit de club. Ook als het gaat om blessures is het niet duidelijk wanneer spelers terugkomen. En plan B staat volgens mij voor blijven uitstellen tot het te laat is haha.

19 uur geleden

f#ckal40jbl


Aantal posts: 9
Lid sinds: 3 januari 2020

Vinden jullie “awayday” of “matchday” ook zo irritant.
Of ben ik gewoon, buiten het feit dat ik al40jbw een enorme eikel vind, zelf een mauwert om me daar zo aan te irriteren.

19 uur geleden

Danny


Aantal posts: 532
Lid sinds: 21 juni 2012

OSC en Fc Den Bosch krijgen best wel een interessant bedrag. Hij is destijds op 15 jarige leeftijd naar PSV gegaan. PSV heeft hem destijds overgenomen, dus PSV krijgt zelf geen vergoeding. En het is een internationale transfer uit een grote competitie (volgens UEFA regels een hogere vergoeding)

21 uur geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 562
Lid sinds: 22 juni 2012

Het enige wat ik nog zorgwekkend vind is de centrale verdediging. Die jongen van Utrecht vind ik een prima versterking. Maar Deijl centraal en Felida daardoor rechtsback kan echt niet meer! Graag nog voor het sluiten van de transferperiode nog zo'n jongen erbij als die Utrechter.

21 uur geleden  

PartyAnimal073


Aantal posts: 562
Lid sinds: 22 juni 2012

Ik keek iedere week even naar die lijstjes van Awaydays NL met het aantal uitsupporters bij alle wedstrijden. Iedere week nemen wij gewoon standaard over de 100/150 mensen mee. Ondanks dat het sportief slecht draait, staan we vaak bovenaan.

Deze week is alleen NAC ons voorbij met een wedstrijd naar de Eagles. Begrijpelijk, want een wedstrijd naar de Eagles is meer spektakel dan Helmond. Als wij naar heen gaan, nemen we ook meer volk mee dan naar Helmond.

Wat mij vooral enorm blij maakt is dat er nu een mooie wisselwerking ontstaat tussen meerdere generaties op M en de uitvakken. Alle leeftijdscategorieën zijn hier vertegenwoordigd. De jeugd neemt het nu enthousiast over en gaat trouw naar iedere wedstrijd. De jeugd heeft de toekomst en onze club daarmee nu ook.

Trots op al onze supportersinitiatieven, zoals stichting M-side, MHMH, SCFCDB, DBFC en alle andere. Ga vooral zo door! Hoe meer fans, hoe meer aandacht vanuit sponsoren en hoe eerder FC terugkeert naar de Eredivisie! FC leeft meer dan ooit te voren. Toch allemaal dankzij het succes en de aandacht van vorig seizoen, ondanks dat FC zich verslikt heeft in Kakhi en zijn centjes...

22 uur geleden