FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Maickel


Aantal posts: 144
Lid sinds: 28 juni 2016

Vind Velkov een overschatte voetballer, kan goed koppen, maar veel te trage handelingssnelheid.

8 uur geleden

Swiebertje


Aantal posts: 959
Lid sinds: 8 mei 2016

Ik begin een beetje 'FCDB Moe' te worden.
47 jaar kom ik al bij ons FC'ke. Ik hoef aan de meeste denk ik hier niet uit te leggen wat er allemaal de revue is gepasseerd. Nu de overname er weer bovenop, wat waarschijnlijk weer door de KNVB wordt afgekeurd.
Dezelfde KNVB zijn ons, sinds de bekerfinale in 1991 tegen Feyenoord, liever kwijt dan rijk.

Mocht het niet doorgaan dan blijft Kakhi nog minimaal 1,5 jaar verbonden aan ons FC'ke. Het zal mijn niks verbazen als FCDB in die 1,5 jaar een andere inversteerder gaat zoeken, alleen weet ik niet of er een 2e Paul v.d. Kraan rondloopt, al heeft Paul het dit keer zwaar overschat.

8 uur geleden  

Al40jblw


Aantal posts: 838
Lid sinds: 21 juni 2012

Ik vind even helemaal niks meer...
Als je als een angsthaas in de laatste minuten in je eigen 16 kruipt tegen de Nr 20 van de KKD en je krijgt de deksel op de neus dan durf je gewoon niet te voetballen. De hele selectie heeft last van het angstvirus momenteel en durft niet te voetballen. De angst werkt verlammend in de beentjes, de knietjes, de voetjes en het hoofd. Kortom als je niet durft te voetballen en je wordt geregeerd door de angst dan ben je niet in staat tot prestaties en dwing je niks af. Dit is nu al aan de gang de hele 2e seizoenhelft en het maakt ook geen zak uit wie er in de basis staat.
We wachten allemaal op de ommekeer die volgens Boessen in de play-off gaat gebeuren want dan staat het sterkste team op de mat.... we gaan het zien.

Ik wens Boessen veel succes met het uitvogelen van de play-off basiself en te komen tot 11 spelers die MOEDIG STRIJDEN voor onze kleuren WIT en BLAUW !!!

8 uur geleden  

LvI


Aantal posts: 818
Lid sinds: 21 juni 2012

Waarom Marchioni als je Velkov hebt?
Beltrame moet op 10 spelen niet aan de zijkant. Wij zijn aanvallend niet best. Jort vanaf start zou ik niet doen. Dan maar een 4-5-1 opstelling.

8 uur geleden  

Maickel


Aantal posts: 144
Lid sinds: 28 juni 2016

Wat een deceptie weer gisteren..... Wordt nu toch echt tijd om naar een vast team toe te werken voor de play offs. Ik zou voor 4-4-2 kiezen, met de volgende spelers:
Doel: vd Steen.
Achter: Khammas op links, speelt een redelijke tweede seizoenshelft.
Centraal Vaisanen, goeie betrouwbare speler. Daarnaast Marchioni, die vind ik stabieler dan Kersten die niet in vorm is. Op rechts, lijkt van Son mij de beste optie, hoewel ik die nauwelijks heb zien spelen de laatste tijd.
Middenveld:
Op links Beltrame, hoewel hij ook in een mindere fase zit.
Centraal: Felida, met zijn drive naar voren moet ie altijd spelen vind ik. Daarnaast Brouwers of Verbeek. Op rechts Blummel, is altijd dreigend en pikt af en toe zijn goaltje mee.
Voor:vd Sande samen met Sapinnen. Vermeij kan echt niet meer, is niet fel genoeg in de duels en heeft totaal geen klik met de rest van het team.
Wat vinden jullie?

9 uur geleden

FCDB024


Aantal posts: 154
Lid sinds: 25 september 2013

Door dat overnamegezever kun je ook niks doen. Mocht Kakhi eigenaar zijn geweest was nu de trainer vervangen. Noodzakelijke vervanging. Maar je zit vast aan Boessen nu.

18 uur geleden  

LvI


Aantal posts: 818
Lid sinds: 21 juni 2012

Woedend, teleurgesteld, soms verdrietig...het zijn een paar emoties die zich nu opspelen. Natuurlijk wilt iedereen liever de positieve vibe meenemen van onze 1e seizoenshelft. Het verval in resultaten...hoe pijnlijk dit is. En dat terwijl er extra geld is uitgegeven (wel of geen achtergestelde lening)....
Kreet van de trainer na het behalen van de periode titel: dit is pas het begin! Het voelt meer als einde van de positieve flow.
Play-offs...ik maak mijzelf druk door de verschuiving..maar als je op het veld kijkt...de chemie is er niet meer.

Tel daar bij dat je al maanden in onzekerheid zit...
Het is en blijft toch je clubje.

Pijnlijk..

Voor de spelers en staf die meelezen...wij speelde vandaag tegen (nu) de nummer laatst. En uitslag is niet onterecht.

19 uur geleden  

Fanaat


Aantal posts: 241
Lid sinds: 9 januari 2018

Door dat overname geneuzel zouden spelers er juist extra op moeten klappen.

Betekent ook dat het afgelopen is met dikke winstpremies straks en dat ze nog maar ergens een contract moeten zien te versieren.

19 uur geleden

ajf2


Aantal posts: 126
Lid sinds: 6 november 2013

Danny Verbeek staat te pielen aan de zijlijn... in de blessuretijd... ervaring , aanvoerder? Al weken een dissonant ! Sinds Vermeij er staat is het alleen maar slechter geworden ... jammer, boessen houd te lang vast aan zijn keuze ..

19 uur geleden

Danny


Aantal posts: 473
Lid sinds: 21 juni 2012

Kut Astro tv!

19 uur geleden