FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Hintham-Noord


Aantal posts: 361
Lid sinds: 24 juni 2012

Mooi dat er al vooruit gekeken wordt. Stelt me toch wel wat gerust.....

Nog belangrijker, wat een mooie actie voor onze Hein. Klasse mannen ! Trots op onze supporters !

Heya Den Bosch !

1 week geleden  

DB-NOORD073


Aantal posts: 211
Lid sinds: 1 juli 2018

Ze zijn al wel bezig voor komend seizoen:

link

1 week geleden

FCDB024


Aantal posts: 238
Lid sinds: 25 september 2013

Ik ben al blij als we volgend seizoen uberhaupt op t veld nog staan. met welk elftal zien we dan wel. Al zijn t alleen maar jeugdspelers, we komen wel weer bovendrijven

2 weken geleden  

alders1950


Aantal posts: 93
Lid sinds: 27 december 2017

db-noord van dit verhaal klopt dat ze van het bestuur van fc niet mochten spelen want de trainer van willem 2 streppel vertelden dit vorig aan ons toen bij de trainingvan fc aan het kijken was en hij er niet tegen was als ze gevoetbalt hadden tegen willem 2

2 weken geleden

DB-NOORD073


Aantal posts: 211
Lid sinds: 1 juli 2018

Oh ja over Peters...die vieze verrader.. dit stukje uit de VI hieronder zegt genoeg over hem! Slappe zak!

En dus moeten Van Buuren en Peters op gesprek bij hoofdtrainer Fons Groenendijk, om het tweeluik tegen hun aanstaande werkgever te bespreken. 'We hadden het over de situatie, hoe bizar die was, toen Fons zei: Weet je wat? Ik hak nu de knoop door. Het is zó’n vreemde en moeilijke situatie: jullie gaan tegen Willem II niet spelen. We konden het toch nooit goed doen, dus stiekem was ik ook wel opgelucht over het feit dat ik zelf geen beslissing hoefde te nemen.'

2 weken geleden

DB-NOORD073


Aantal posts: 211
Lid sinds: 1 juli 2018

Nou ik denk dat het goedkoper is als er geen wedstrijden worden gespeeld dan wel wedstrijden met 2500 bezoekers. Ik denk dat dat meer kosten met zich mee brengt dan als er helemaal niet wordt gespeeld.

Daarnaast gaan de inkomsten wel gewoon door, want sponsoren en daarnaast ook Fox Sports zijn gewoon "verplicht" om betalingen volgens contract te blijven doen.

En ik denk dat de sponsoren van FCDB wel zo loyaal zijn om nu juist te blijven. Want als je sponsor bent op dit moment, doe je dat sowieso al niet uit financieel oogpunt, maar meer omdat je een bepaald gevoel bij de club hebt.

Vanwege die reden ben ik met mijn bedrijf zelf ook sponsor bij de club.

2 weken geleden

CB


Aantal posts: 748
Lid sinds: 18 februari 2014

Geld bespaart ? Dan snap je er echt niets van! Er gaat alleen maar geld uit terwijl de medewerkers niet kunnen werken en de club dus alleen maar kosten heeft zoals salaris en huur etc etc. En wat denk je van sponsors die hun contract moeten verlengen die zitten nou echt niet op fc te wachten moeten zat moeite doen om eigen hoofd boven water te houden dus daar zullen er ook van houden.

2 weken geleden

DB-NOORD073


Aantal posts: 211
Lid sinds: 1 juli 2018

Er gaat deze competitie niet meer gevoetbald worden.

Cambuur en De Graafschap promoveren. RKC en ADO blijven er in. Volgend jaar 18 ploegen in de KKD en dus een minder sterke competitie. Eigenlijk alleen maar voordelen, want ik denk dat de club zelfs geld bespaart in deze maanden.

Hopelijk blijft de selectie een klein beetje bij elkaar en dan heb je alleen maar meer kans op Play Offs!

Oh ja......dat de KNVB deze competitie dan die andere 3 punten nog even in mindering brengt. Hebben we dat ook vast gehad!

2 weken geleden

bosschepipo


Aantal posts: 162
Lid sinds: 18 oktober 2018

In onze vliert kunde gerust 3 meter van mekaar gaan zitten er is plek zat. En lekker veel goals als de verdedigers op 1.5 m blijven dekken

2 weken geleden

devin


Aantal posts: 107
Lid sinds: 21 juni 2012

Kun je niet maken als iedereen anderhalf meter van elkaar moet blijven dan kun je niet gaan voetballen

2 weken geleden