FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

FC Oeteldonk


Aantal posts: 905
Lid sinds: 26 december 2013

Heb best vertrouwen in de nieuwe voorzitter en directeur. Ze zijn toegankelijk en bekend en hebben een groot netwerk in staden regio. Maar ik hoor zo weinig over hun plannen en ambities met de club, die ooit een toper was in de KKD en zelfs een subtopper in de eredivisie, en overuitbreiden van het financiele draagvlak Ik mag toch hopen dat de ambitie toch meer is dan voorlaatste staan en blij zijn dat je bestaat.

3 dagen geleden  

Theo


Aantal posts: 215
Lid sinds: 22 juni 2012

@BWA hij had geen andere keuze. Daarom, hij heeft nog het een en ander recht te zetten.

Sociaal gestoorde narcist? Zal mij een zorg zijn. Ik kies voor ervaring en kwaliteit. Als we onze onderbuikgevoelens opzij zetten..., zien we dat vd Kraan toch rust heeft gebracht in meerdere organisaties. Bij Twente zijn ze erg te spreken over vd Kraan bijvoorbeeld.

Maar goed, de stand doet echt pijn aan de ogen. Past totaal niet bij een stad als Den Bosch. Hopen op betere tijden....

3 dagen geleden

BWA


Aantal posts: 92
Lid sinds: 20 juli 2012

@theo... vd Kraan heeft het schip verlaten toen bleek met wat voor charlatan hij de club opgezadeld had. Laten we die inderdaad snel terug halen?!? De vorige keer dat hij vertrok zijn we nog 10 jaar lijken uit kasten aan het halen geweest. Lijkt me echt een goed plan om die sociaal gestoorde narcist de leiding te geven.

Heb het volste vertrouwen in de huidige beleidsbepalers. Natuurlijk willen we allemaal hoger op de ranglijst staan. Maar niet ten kosten van een faillissement als het mis gaat en omdat er onverantwoorde risico’s gelopen worden.. De club zit op / gaat naar een nulpunt vanwaar weer omhoog gekeken kan worden. En dan ben je echt door het oog van de naald gekropen. Het is eenmaal niet anders....

3 dagen geleden

Mitch


Aantal posts: 31
Lid sinds: 8 augustus 2015

Hmm, heb je ook wel weer gelijk in Al40jblw ;-). Het heeft ook zeker niet mijn voorkeur, maar ik weet geen andere optie dan dat, of een rijke oom die flink wat geld heeft en wil uitgeven aan Den Bosch. Anders ben ik bang dat we nooit meer uit deze financiële situatie komen...

3 dagen geleden

Al40jblw


Aantal posts: 1244
Lid sinds: 21 juni 2012

Failliet verklaren? Dan is de voetballicensie toch weg?
Gooien ze meteen een jong Feyenoord in de KKD.

4 dagen geleden  

fcdbapeldoorn


Aantal posts: 96
Lid sinds: 16 juli 2012

Een na laatste ..

4 dagen geleden

Theo


Aantal posts: 215
Lid sinds: 22 juni 2012

Of hij nou 10 x de kans heeft gehad, speelt geen rol. Vd Kraan is een bestuurder die het rustig kan houden, in zware tijden. Part time kan ook.

4 dagen geleden

Japijootje


Aantal posts: 179
Lid sinds: 12 augustus 2019

Nee, die heeft 2x of 3x zijn kans gehad en hij gaat trouwens van zijn pensioen genieten.

4 dagen geleden

Theo


Aantal posts: 215
Lid sinds: 22 juni 2012

Vd Kraan stopt einde seizoen bij Twente. Idee om hem terug te halen?
Lijkt mij wel!

4 dagen geleden

Mitch


Aantal posts: 31
Lid sinds: 8 augustus 2015

Ik vrees het ook... en dit zorgt er mede voor dat we niet vooruit kunnen kijken. Het blijft altijd een last die je meedraagt en waar je nooit vanaf komt.

Het is zo jammer. De gouden tijden van Harry van der Laan, Stefan Jansen, Patrick Deckers of Marcel van Helmond, ze liggen inmiddels al mijlenver achter ons. Of de Panasonic tijd, natuurlijk nog beter ;-).

Ik vraag me wel eens af of jezelf 'failliet' laten verklaren en vervolgens een doorstart maken niet beter is dan hoe het nu gaat...

4 dagen geleden