FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

PartyAnimal073


Aantal posts: 1030
Lid sinds: 22 juni 2012

Wat mij niet vrolijk stemt, is om te lezen dat een van onze grootste sponsoren in de Quote roept dat hij zo wel tevreden is zoals het nu gaat, lekker tegen Jong AZ voetballen. Dat wordt voorlopig dus geen ambities om serieus mee te doen om de bovenste plaatsen...

Het gaat kei goed hier, Thomas!

19 uur geleden

FCDB024


Aantal posts: 517
Lid sinds: 25 september 2013

Rob Almering weg bij Den Bosch.

Hij zegt: "In een complex stelsel van interne en externe stakeholders is behalve de factor tijd in mijn ogen soms ook iets anders nodig om de volgende stap te zetten. FC Den Bosch heeft behoefte aan een nieuwe spelbepaler en ik ben toe aan een volgende stap, zoals aan het begin van dit seizoen door mij kenbaar is gemaakt."

Met andere woorden: het is een grote pleuriszooi en hij kan geen stappen meer zetten vanwege de beperkte mogelijkheden bij Den Bosch. Dit stemt mij niet vrolijk.

20 uur geleden

thomas


Aantal posts: 382
Lid sinds: 23 september 2017

Kijk naar de resultaten op het veld. En naar de bezoekers aantallen dit seizoen. En naar het groeiende aantal supporters artikelen. Een paar voorbeelden. En het aller mooiste! We hoeven ons geen zorgen te maken om onze licentie! Mensen we zitten in de lift en.....

WE ARE GOING UP!!!

Gr. Een supporters die wel trots is op zijn clubke!!!

23 uur geleden  

Rean


Aantal posts: 290
Lid sinds: 21 juni 2012

"Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart geen toegang tot deze wedstrijd, maar kunnen uiteraard wel hun eigen plaats met voorrang terugkopen. Deze is gereserveerd vanaf woensdag 30 november 10:00 uur, tot woensdag 7 december 10:00 uur."

Lukt het vandaag niet om een kaart te kopen, dan zijn er nog 6 dagen waarop je je kans kan grijpen.

Het is ook maar een klein kutclubje die zijn stinkende best doet om zich staande te houden en overeind gehouden wordt met goede bedoelingen, duct-tape en tie-wraps. Of zijn er hier mensen die terug willen naar de tijd dat je naar de primera moest rennen om erbij te kunnen zijn?

HEYA DEN BOSCH!

2 dagen geleden  

IsÔk


Aantal posts: 28
Lid sinds: 21 juni 2012

@MHMH65 en Tonneke… ik snap dat het 22,50 voor seizoenskaarthouders is, dat was namelijk netjes aangegeven in het nieuwsbericht. Net als dat er om 10:00 kaartjes besteld konden worden. Ik mauw omdat FC het wéér niet voor elkaar had. (Had misschien moeten verwachten dat het weer niet op orde was?) Als er vanaf 10:00 besteld kan worden, moet alles (mijn inziens) ook klaar staan. Er kon géén eigen stoel gekozen worden en als je een andere stoel koos, betaalde je 27,50. Uiteindelijk was er na 13:00 pas een mogelijkheid om je eigen stoel te reserveren. Als je dan ook nog niet te bereiken bent voor vragen, irriteert mij dat. Blijkbaar ben ik te goed van vertrouwen richting FC dat ze het deze keer wel voor elkaar zouden hebben gehad?

2 dagen geleden

Bavaria


Aantal posts: 216
Lid sinds: 22 juni 2012

Hoe moeilijk kan het nu zijn om in 2022 een kaartje te verkopen via een website danwel app?

2 dagen geleden  

dva


Aantal posts: 175
Lid sinds: 24 juni 2012

@MB mij persoonlijk boeit het niet of de m-side blijft staan of niet. Maar dan moet er wel een fatsoenlijk alternatief zijn, en dat is er niet. Zuidtribune wat mij betreft dikke prima als daar een staantribune komt (Ik zak zelf namelijk direct door de stoeltjes heen als ik erop sta). Maar daar zullen vele het niet mee eens zijn.

Duketown Crew heeft helemaal nergens op aangedrongen m.b.t. kaartverkoop aangezien zij niet in gesprek zijn met de club en ook niet met zulke dingen bezig willen houden.

Op persoonlijk vlak heb ik (en met mij meerdere) de zorgen wel geuit over de kaartverkoop. En niet zoals bv. tegen Volendam. Waarbij de VC ook al was gewaarschuwd voor gezeik als er Volendammers massaal op thuisvakken zouden zitten, maar die vond een bus uit Luik (die niet kwam) belangrijker..
Voor nu hadden ze naar mijn idee een prima plan. Liever 2/3e vol met mensen met blauw wit hart dan allerlei volk dat liever ajax aanmoedigd of de locale feyenoorder die zijn kans ziet om wat joodjes van de tribune te trappen.

Je kunt wel zeggen; dan moet men zich maar gedragen. Theoretisch leuk, maar in de praktijk werkt dat natuurlijk niet zo.

Nu nog kijken of ze het online systeem goed krijgen. Dat is vaak ook een flink obstakel.

2 dagen geleden

tonneke


Aantal posts: 373
Lid sinds: 21 juni 2012

@IsÔk

Voor seizoenskaarthouders is het 22.50, voor niet sc-houders is het 27.50.
Eerst lezen, dan mauwen

2 dagen geleden

MHMH65


Aantal posts: 285
Lid sinds: 7 december 2020

IsÔk

Dan wacht je toch ff tot vanmiddag?

2 dagen geleden  

IsÔk


Aantal posts: 28
Lid sinds: 21 juni 2012

Tis wederom weer mooi kut geregeld met de tickets voor Ajax… geen eigen stoel te kiezen, duurdere prijzen (27,50 ipv 22,50) en niemand neemt de telefoon op bij FC omdat ze vanmiddag pas open zijn…

2 dagen geleden