FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

FCDB024


Aantal posts: 361
Lid sinds: 25 september 2013

Ach we hebben al 15 jaar een tussenjaar, dus een jaartje extra ergeren aan de fc kan er nog wel bij

21 uur geleden

Theo


Aantal posts: 373
Lid sinds: 22 juni 2012

Allemaal leuk en aardig ,dat overbruggen...., maar we gaan bij de eerste 8 spelen uiteindelijk!

22 uur geleden  

PartyAnimal073


Aantal posts: 810
Lid sinds: 22 juni 2012

In het jaar met Jordania kon het ook. Die kwam ook pas binnen op dit moment. Haalde in een week tijd een berg spelers en we stonden in de winter bovenaan. Alleen verwacht ik dat deze gasten wat serieuzer met hun geld omgaan. Ik verwacht ook een tussenjaar.

22 uur geleden

Popi-Jopi


Aantal posts: 526
Lid sinds: 22 juni 2012

0-0 ruststand. Den Bosch speelt niet onaardig, Zimmer is een aanwinst. Meerveld en Felida vind ik nog tegenvallen vandaag.

22 uur geleden

Maaspoort


Aantal posts: 222
Lid sinds: 16 maart 2015

@Theo, Overbruggingsjaar puur gezien door het feit dat we waarschijnlijk pas na start seizoen nieuwe (kwalitatief goede) spelers aan kunnen trekken. De totale spelersgroep zal ook aan elkaar moeten wennen en daardoor zullen we waarschijnlijk ook de eerste paar wedstrijden wat punten verliezen. Verwacht wel dat we daarna (hopelijk snel) mee gaan draaien, alleen probeer mijn verwachtingen van meteen mee draaien of zelfs play-offs een beetje te temperen (met name dus voor mezelf).

Veel waarschijnlijkheden hierboven en daardoor dus meer een eigen gevoelskwestie. Ben uiteraard zo blij als een kind en weet echt niet waar dit avontuur ons gaat brengen. Ik verwacht veel goeds, maar dat zal denk ik ook nog even zijn tijd nodig hebben.

23 uur geleden

Inzicht


Aantal posts: 198
Lid sinds: 14 augustus 2018

Gefeliciteerd iedereen, nu nog op beslissing van de KNVB wachten.

Theo
3/4 ervaren/kwalitatieve spelers erbij en je speelt zo bovenin mee. Weet alleen niet of we Felida en Hornkamp kunnen behouden, het is nog redelijk stil. Maar gehele markt is traag dit jaar.

23 uur geleden

Theo


Aantal posts: 373
Lid sinds: 22 juni 2012

Hoezo overbruggingsjaar? Er komen goede spelers onze kant op! We hebben al een geraamte (vd Steen, Meerveld, Felida en Hornkamp ) , die geschikt zijn voor top kkd. Als dit goed wordt aangevuld speel je bij de eerste 8.

23 uur geleden

Maaspoort


Aantal posts: 222
Lid sinds: 16 maart 2015

Hopelijk geeft de KNVB snel goedkeuring en is het inderdaad gewoon even een groen vinkje halen. Bij start competitie ga je eigenlijk sowieso beginnen met een achterstand. Laten dit seizoen mooi als overbruggingsjaar zien waarbij we wellicht al wat data-gedreven pareltjes lopende dit seizoen kunnen verwelkomen om daar dan volgend seizoen de vruchten van te plukken!

24 uur geleden

BWA


Aantal posts: 164
Lid sinds: 20 juli 2012

PartyAnimal073> Is geen onzin, vandaar het stuk over het aanpassen van de statuten en structuur. Lees anders ook even het interview met mevrouw Bal. Daar waar ze zegt dat deze constructie niet bedacht is om die 25% te ontwijken maar om niet van 1 partij afhankelijk te zijn

1 dag geleden

Popi-Jopi


Aantal posts: 526
Lid sinds: 22 juni 2012

Er schijnt tussendoor al contacten te zijn geweest met de juristen van de KNVB. Dus weten ze hoe ze ervoor staan. Dit lijkt mij ook de slimste zet gezien de ervaringen met Jordania. Maar ook de beste, je moet nooit afhankelijk zijn van één investeerder, kijk naar ADO en Roda JC.

1 dag geleden