FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

Japijootje


Aantal posts: 661
Lid sinds: 12 augustus 2019

FCDB ontkent het

link

12 uur geleden

MB


Aantal posts: 495
Lid sinds: 21 juni 2012

Vind het ook opmerkelijk 04129, maar waarom zou Sneijder zoiets zelf verzinnen op tv. Denk dat er achter de schermen weer een hoop trammelant aan de gang is waar wij niets van weten.

12 uur geleden  

FCDB04192


Aantal posts: 80
Lid sinds: 22 juni 2022

Geloof er niet veel Sneijder en Dollevoet wilden toen de club voor een euro kopen. Zouden ze nu wel de aandelen van de Amerikanen kunnen overnemen? Die zullen er wel een paar miljoen in hebben zitten voor de aandelen en club. Als ze al willen verkopen dan zullen ze dat geld in ieder geval terug willen. En dan is FC er nog geen euro wijzer van geworden zullen ze er nog meer in moeten klappen willen ze stappen maken. Het lijkt mij een broodje aap

12 uur geleden

forzafcdb


Aantal posts: 23
Lid sinds: 11 oktober 2012

Proberen waard met de Amerikanen gaan we niet veel vooruit.

12 uur geleden  

Fulltrade


Aantal posts: 174
Lid sinds: 21 mei 2019

Beter paar Bossche partijen met wat extra koppen veur de poen.
Kunnen die Amerikanen die paar dollars houden

13 uur geleden  

MB


Aantal posts: 495
Lid sinds: 21 juni 2012

Inderdaad paar weken geleden zegt hij, laat maar zien wat ze te bieden hebben.. ben benieuwd

13 uur geleden  

Emiel Monsanto


Aantal posts: 377
Lid sinds: 13 november 2012

Aha, Sneijder is weer benaderd door FCDB..

13 uur geleden

DeVliert


Aantal posts: 127
Lid sinds: 23 juli 2015

Naar de jeugd gaan kijken is zeker wel interessant. Je ziet namelijk op de velden van BVV en in het stadion dat we over een uitstekende opleiding beschikken. Ja, er zijn twee spelers uit de succesvolle onder 15 naar Ajax en PSV vertrokken. Er zijn echter ook talenten die steeds vaker kiezen voor FC Den Bosch in plaats van bijvoorbeeld PSV. Natuurlijk haalt 90% (of meer) niet het betaalde voetbal, maar het gaat juist om die pareltjes. Je bent een opleiding voor de (absolute) top (Van Nistelrooij en Van Aanholt bijvoorbeeld), je eigen eerste en hebt ook de functie om het amateurvoetbal in de regio op een hoger niveau te brengen. Als je een keer een uurtje over zou hebben is het best leuk om bijvoorbeeld een keer naar de o16 en o18 te gaan kijken.

16 uur geleden  

PartyAnimal073


Aantal posts: 991
Lid sinds: 22 juni 2012

Inderdaad. Ik zie niets in Leijten. Ik heb hem nog nooit betrapt op een actie, het winnen van een kopduel of het vasthouden van een bal. Dat mag en kan toch? Misschien heb ik minder verstand van voetbal dan jij. Dat je Leijten typeert als een ''ventje'', zegt al zat. Zo'n jongen met er nu staan als een kerel met uitstraling in onze blauw-witte kleuren, als een vertegenwoordiger, niet als ventje.

Ik ben trouwens nog nooit naar een wedstrijd van de jeugd wezen kijken, geen tijd voor en is niet interessant omdat echte uitblinkers toch uitvliegen naar PSV. Echter weten we allemaal dat er in de jeugd bij alle clubs nieuwe Messi's rondlopen die later allemaal floppen. Wat je in de jeugd hebt laten zien, telt nu niet meer mee.

Datzelfde geldt voor Jordy. Die is sinds zijn zware blessure vaak (niet altijd) onbetrouwbaar. Hij stapt over ballen heen, is te laat bij de bal of loopt niet naar de bal toe, moet zichzelf herstellen door middel van een overtreding (dus pakt weer een kaart), speelt een bal kielekiele terug naar de keeper of speelt een bal door het midden van het veld zonder te kijken. Af en toe worden we verwend met een prachtige crosspass.

Ik ben hartstikke blij met de overwinning. Ik vind dat we, ondanks een overwinning, hier verbeterpunten mogen blijven ventileren. Het is profvoetbal, dan mag je kritisch zijn, ongeacht de leeftijd van een speler. En zeker als iemand +30 wedstrijden mee heeft mogen doen, dan mag je echt wel meer verwachten van een speler dan wat nu op het veld vertoond wordt. Ook als je bij FC Den Bosch, RKC Waalwijk of Top Oss speelt.

Volgens mij willen we allemaal toch naar een volwassen topsport-milieu bij onze club? Of kijken we liever naar een halve amateurclub waar iedereen over het bolletje geaaid wordt en alles vrijblijvend is?

17 uur geleden

FCDB04192


Aantal posts: 80
Lid sinds: 22 juni 2022

“Jullie”? Volgens mij is alleen Party Animal niet zo gecharmeerd. Dus niet overdrijven.

Ajf > niet mee eens. Eerste kwartier was het billenknijpen vooral vanaf de kant van Jordy. Daarna was het gewoon heel solide met Bogert voorop. Tweede helft gecontroleerd en misschien nog 1 kansje weggegeven

17 uur geleden