FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

BW76


Aantal posts: 250
Lid sinds: 23 augustus 2019

Greetje Derks weg op commercie.
Dus kun je daar weer een vacature voor plaatsen, hopen dat er iemand komt, en die weer inwerken. Die komt dan na een jaar met een nieuwe plan, en tijdens de uitrol van het plan, vertrekken ze weer. Lekker consistent beleid kun je dan maken.

Is dit niet de tijd om een commercieel directeur aan te stellen? Gewoon een ervaren persoon met een goede binding met de stad en omgeving. Wellicht iemand die het erbij doet, buiten zijn ondernemerschap. Iemand die een blauw wit hart heeft, die bestaande sponsoren al kent, en die potentiële sponsoren weet aan te spreken.

dit is echt wel van belang, want je kunt pas uitgeven, als er binnengeharkt is.

18 uur geleden

Theo


Aantal posts: 733
Lid sinds: 22 juni 2012

Zo'n Mulders, wordt beetje bij beetje, steeds beter!
Geen 'hakken over de sloot', maar altijd de voetballende oplossing!
Vd Heijden is een 'noeste werker', maar Mulders, is een echte voetballer!
Met andere woorden, zie in Mulders, meer potentie!

19 uur geleden

Japijootje


Aantal posts: 576
Lid sinds: 12 augustus 2019

@Emiel
Dit is ook de opzet van die Amerikanen, dus moeten we nog even geduld hebben.
Als FC deze periode paar van die talenten kunnen aantrekken met paar ervaren spelers, dan gaan we weer een stapje vooruit.

23 uur geleden  

Emiel Monsanto


Aantal posts: 360
Lid sinds: 13 november 2012

Daarom mooi dat die gast een langdurig contact krijgt, heeft hij gewoon zelf verdiend. En hij gaat daardoor voorlopig ook niet voor niks de deur uit.

1 dag geleden  

Inzicht


Aantal posts: 354
Lid sinds: 14 augustus 2018

Ja kan gebeuren. Beijnen snapte ik ook niet eerlijk gezegd, heeft nergens anders gespeeld. Komt puur door zijn stiefvader dat die bij die clubs terecht is gekomen. van Hedel en Mulders is voor volgend seizoen in iedergeval genoeg.

1 dag geleden  

Emiel Monsanto


Aantal posts: 360
Lid sinds: 13 november 2012

Helemaal gelijk Inzicht (nu snap ik je naam), die had ik over het hoofd gezien, my bad.
Maar ik snap ook dat je waarschijnlijk niet op 2 van zulke jonge gastjes die positie volledig kunt afdekken. Dan snap ik zo'n Beijnen nog wel gezien z'n leeftijd maar zo'n Zimmer is inderdaad gewoon weggegooid geld, daar heeft een zaakwaarnemer voornamelijk z'n zakken mee gevuld, denk ik

1 dag geleden  

Inzicht


Aantal posts: 354
Lid sinds: 14 augustus 2018

Hmm Emiel achter Mulders zit gewoon van Hedel, hoe bedoel je niemand verder vanuit de jeugd? van Hedel deedt het ook een tijd heel goed en die speelde Mulders dan ook uit de basis.

1 dag geleden  

Emiel Monsanto


Aantal posts: 360
Lid sinds: 13 november 2012

Ik zie Mulders ook 10x liever dan die andere twee. Maar je weet nooit hoe snel zo'n jong mènneke zich ontwikkelt, of ie geblesseerd raakt. Achter Rickie zit ook niemand verders vanuit de jeugd dus moet je nog wat anders voor zo'n positie hebben. En dan komen we weer in de categorie Kneusjes met Krasjes waarin we het grootste gedeelte van onze geschiedenis al moeten zoeken naar iets bruikbaars, en voor ons FC veel belangrijker, iets betaalbaars..

1 dag geleden

Fanaat


Aantal posts: 773
Lid sinds: 9 januari 2018

Je moet geluk hebben en zuinig omgaan met je centen. Klopt allemaal. Maar als je dan een talentvolle rechtsback hebt, waarom haal je er dan twee die veel minder zijn? Dat je er eentje haalt voor de breedte, is begrijpelijk als het niet teveel kost. Maar twee? Waarvan eentje uit Leipzig, die in Den Bosch ook zal moeten wonen, etc.

Weinig geld of niet, veel van de aangetrokken spelers zijn gewoon minder dan spelers die hier al liepen of uit de jeugd komen. En dan is dan gewoon zonde van alle kosten die erbij komen kijken om zo'n speler bij ons te laten banken.

Wat mij betreft laat Gösgens deze zomer maar eens zien dat 'ie het wel kan. Positief punt vind ik dat er wel goed is onderhandeld met Meerveld en Hornkamp. Die zijn niet voor een appel en een ei vertrokken. Douglas is ook knap geregeld. En er worden gelukkig niet alleen maar PMG afdankertjes gehaald. Van Stiers, Berte en Halilovic ben ik niet zo kapot. Die eerste twee krassen gelukkig op.

1 dag geleden  

Emiel Monsanto


Aantal posts: 360
Lid sinds: 13 november 2012

Met de portemonnee die onze TD's de laatste jaren tot hun beschikking hadden moet je gewoon geluk hebben in het aantrekken van nieuwe spelers. Meestal kom je uit bij de categorie Kneusjes met Krasjes en hoop je dat zo'n speler zich een beetje ten goede ontwikkelt. Maar dat wordt vaak bemoeilijkt doordat er om hem heen op het veld ook spelers uit dezelfde categorie staan. Weinig clubs in de KKD die over de afgelopen jaren een positieve transferbalans hebben neem ik aan.
Ik ben blij dat ik geen TD bij een KKD club ben, kleine kans dat je het structureel goed doet en veel gezeik van de zogenaamde kenners

1 dag geleden