FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

supporter


Aantal posts: 141
Lid sinds: 13 oktober 2014

Op deze plaats wil ik het toch even opnemen voor onze TD Jan Gosgens die met een gering budget of eigenlijk geen budget het toch maar regelt dat er spelers, trainers etc zijn. Complimenten hier voor en als je dan een mondelinge cq schriftelijke overeenstemming met wie dan ook bereikt; een man een man, een woord een woord. Natuurlijk laat de TD zich niet piepelen maw opzouten , een andere speler neemt graag zijn positie in. En zij die kritiek hebben als jullie een afspraak gemaakt hebben en die wordt eenzijdig verbroken: wat is jullie reaktie dan ? Opflikkeren toch

4 uur geleden  

BWA


Aantal posts: 141
Lid sinds: 20 juli 2012

We hebben een TD die een selectie heeft samengesteld zonder geld. Hij heeft nu een speler of 4 waar vanuit veel clubs interesse is, en dat terwijl we troosteloos onderaan staan. Geen idee wat sommige hier nog meer verwachten van een TD die niets te besteden heeft. Maar volgens mij doe je het dan gewoon goed.

10 uur geleden  

BW76


Aantal posts: 74
Lid sinds: 23 augustus 2019

@ partyanimal073

200% gelijk.

12 uur geleden

PartyAnimal073


Aantal posts: 757
Lid sinds: 22 juni 2012

Waar hebben we het in hemelsnaam over? Een jeugdspelers die maar twee doelpuntjes in al die minuten gemaakt heeft? Een speler die ons meer punten gekost heeft dan opgeleverd met al zijn domme terugspeelballen en ballen door het midden? Die Klas gaat ons echt niet van de laatste plaats af helpen. Geef een andere speler maar de kans. Een speler die niet met zijn hoofd bij een andere club zit.

Vooralsnog ben ik blij met de verrichtingen van Jan. De Gier is zeker beter dan Van der Ven. Lumu is een rare vogel. En Beekmans schopte namens Cambuur ook iedere FC-speler de grond in. Laat gaan, laat gaan. Zonder geld heb je toch niets in te brengen, ook niet als TD.

19 uur geleden  

Inzicht


Aantal posts: 163
Lid sinds: 14 augustus 2018

@Jupiler zeer zeker jammer. Ik denk dat een competente TD al wat kan schelen, maarjah we zitten even in de hoek waar de klappen vallen.

Felida moet echt verkocht worden van de zomer, eigenlijk vorige zomer al. Wil niemand direct betalen voor hem?!? dan moet je creatief zijn, kijk wat een NEC bijv. 2 keer achter elkaar heeft geregeld met Willem 2 (Trésor en Romeny). Dit jaar kan je bijv juist met doorverkoop percentages gaan werken.

19 uur geleden

Jupiler


Aantal posts: 224
Lid sinds: 22 juni 2012

@Inzicht, zeker jammer. Maar wat kan de club daar nou eigenlijk aan doen? Wat is de oplossing?

Geld om iedere speler een lang en dik contract te geven is er simpelweg niet. En ook die lopen af. Het zijn ook vaak de spelers die (net) niet in aanmerking komen voor een transfer maar wel kunnen profiteren van hun transfervrije status (tekengeld, hoger salaris).

En je kunt ze vaak geen ongelijk geven.

19 uur geleden

Inzicht


Aantal posts: 163
Lid sinds: 14 augustus 2018

Bij de FC lopen spelers gewoon te vaak gratis weg, kijk maar naar een Brouwers, Bouyaglafen, Rodrigues en Verbeek vorig jaar. Deijl loopt ook af na dit seizoen.

Wat betreft jeugd loopt er altijd wel 1 a 2 tussen die jaarlijks aansluiten, dat is dan ook zeer te prijzen. Het is alleen zo jammer, dat de FC er bijna nooit wat aan verdiend.

19 uur geleden

Razende Reporter


Aantal posts: 78
Lid sinds: 19 juni 2012

Na Beekmans, Van der Ven en Lumu wordt Gösgens nu opnieuw een amateuristische handelswijze verweten. Zouden ze het allemaal mis hebben? Bij Van der Ven had Gösgens overigens ook mondeling laten weten dat hij zijn contract zou gaan verlengen - om daar een paar weken later toch op terug te komen.

20 uur geleden  

Jupiler


Aantal posts: 224
Lid sinds: 22 juni 2012

@Jaapio, talentvolle spelers van Felida tot Meerveld hebben allemaal een langlopend contract (gehad), die lopen nou eenmaal een keer af. Veel meer kan de club niet doen, je hebt de spelers niet aan een touwtje.

De een wordt verkocht, de ander tekent nog een keer bij en weer een ander vertrekt transfervrij. Dat is de voetballerij. Kijk maar naar Ajax met Brobby.

20 uur geleden

fcdbvughtnoord


Aantal posts: 401
Lid sinds: 21 juni 2012

Inderdaad Miko. Waar gaat het allemaal over. Hoe vaak is hier op het gastenboek niet geschreven dat Klas tekort komt?

20 uur geleden