FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart

Gastenboek

miko


Aantal posts: 275
Lid sinds: 21 juni 2012

Peter van Ooijen. Komt ook alleen als de club ambitie uitspreekt. Doelstellingen als 1x per jaar een speler verkopen. Moet je intern houden. Ambitie moet gewoon zijn elk jaar een stapje groeien

11 uur geleden

Al40jblw


Aantal posts: 1364
Lid sinds: 21 juni 2012

Je kan vinden van Fred van der Hoorn wat je wilt maar een behoorlijk aantal jaren van zijn TD tijd had hij een goede hand in leuke spelers voor weinig geld halen. Ik had de combinatie jan gosgens en de data van PMG vooraf meer creativiteit/kennis van hun kant toegedicht, dan dat ik zie in kwaliteit en actie/ambitie in het winterstop window. In de winterstop spelers laten gaan voor nog wat centen te scoren en het seizoen dood te laten bloeden hebben we in voorgaande periodes al te vaak meegemaakt.
Buiten het wegwerken van de schuld en opzetten van de organisatorische structuren naast het veld is er weinig vooruitgang geboekt. Ok we zweven even langs die 10e plek maar de hoop die ontstond door daar te komen vervliegt nu rap door de magere sportieve resultaten na de flow waarin we zaten. Misschien en dat kan ijdele hoop zijn komt er nog op het allerlaatste moment iets er bij. Vooruitgang in muizestapjes en zeker geen rappe schreden of in goeddoordachte stages van plannen die worden gedeeld met de achterban en sponsors enz valt er waar te nemen.
Ik snap best dat het tijd kost om de club en gezond en weer sportief op niveau te krijgen maar geef idd aan in welk tijdsplan je dat wil gaan bereiken. De 1e seizoenhelft gaf ik nog het cijfer 8 overall. We zijn nu gezakt naar cijfer 6 en als er verder niks gebeurd eindigen we toch op een onvoldoende cijfer 5.

11 uur geleden  

CB


Aantal posts: 956
Lid sinds: 18 februari 2014

Juist als je realistisch kijkt is het allemaal zo gek nog niet.

Van de week 16 clubs die ze meetellen (jong teams niet) staan we op de 12 plek met spelers begroting we staan op de 12e plek op de ranglijst. Als we in een bepaalde periode tegen allemaal clubs spelen die boven ons staan is het allemaal kut met peren. Spelen we in een periode vooral tegen clubs die onder ons staan dan is het hosanna en gaan we voor de periode en lijkt t meer dan het is. Maar aan het einde van de rit klopt het wel aardig. Net als vorig jaar laatste begroting en we worden een na laatste.

Daarom denk ik ook dat de doelstelling om in marathon naar de eredivisie te gaan veel realistischer als in sprint. De club komt van ver. Er moet nu aan 2 kanten geïnvesteerd worden. Om de tekorten aan inkomsten te dekken om op hetzelfde niveau te blijven en extra omdat je je budget van spelers wil vergroten. We komen van een achterstand dus dat heeft tijd nodig..

Elk jaar een beetje omhoog met de spelersbudget maar wel verstandig geen russich roulette. Af en toe wel een kansje proberen t wagen. Probeer zo’n Peter v Ooijen maar terug te halen bijvoorbeeld

11 uur geleden  

BW76


Aantal posts: 215
Lid sinds: 23 augustus 2019

Daadkracht en ambitie. Dat wil ik voor volgend seizoen zien.
Voor dit seizoen heeft het geen zin meer. Pak die centen voor Hornkamp en Felida, en zing dit seizoen uit.
Maar kom zsm met een meerjarenplan. Ben daarin transparant, En toon gezonde ambitie.
FC Eindhoven is daar bijvoorbeeld wel heel duidelijk in. En zo zijn er meer clubs.

12 uur geleden  

Inzicht


Aantal posts: 311
Lid sinds: 14 augustus 2018

@CB

Daadkrachtiger! Dat is de key woord. Ik ken alle verhalen, maar we zien het gewoon anders.

Selectie wordt meer en meer uitgehold, heb begrepen dat Emmen en Almere city hebben gemeld voor Felida, verwacht niet dat die naar dat soort clubs gaat.

13 uur geleden

CB


Aantal posts: 956
Lid sinds: 18 februari 2014

Een goede spits is lastig te vinden die zoekt iedereen. En de winter is vooral een window voor paniek aankopen dat zie je wel aan W2 nu.

Dus misschien nu beter een bankzitter ergens huren die er waarschijnlijk gelijk staat en dan Ondertussen verder kijken voor de zomer. Ik noem een Ton Boere of een Sam Hendrix maar dr zijn dr vast nog wel meer

Of Paul Gladon?

13 uur geleden  

LvI


Aantal posts: 1376
Lid sinds: 21 juni 2012

De overname van onze club was een noodzakelijke stap om financiële redenen. Waar normaal bij overnames direct wordt doorgepakt richting sportieve verbetering doet deze partij dat anders en daarnaast ben je als club een van meer dan een handvol clubs. Persoonlijk denk ik dat als je een club overneemt dat je altijd geld moet investeren om de club een kwaliteitsinjectie te geven. Je schept zo ook meerwaarde die je dan een mogelijkheid geven om verder te bouwen plus eventueel geïnvesteerd vermogen terug te verdienen. Zeker in deze periode is het moeilijk om extra inkomsten te genereren vanuit reguliere ontvangsten zoals sponsor inkomsten, Fanshop, ticketing etc. Die inkomsten worden hoger nadat er sportief verbeteringen zichtbaar zijn maar op dit moment zijn er ook andere factoren belangrijk. Dus vanuit inkomsten stroom de weg omhoog vinden gaat denk ik bijzonder lastig worden.
Ik heb een hekel aan de term opleidingsclub. Ik heb liever dat onze club stappen zet in haar groei dan dat individuele spelers dat doen, al gun ik die spelers dat wel. Dus ik hoop verder dat wij uit die noodzakelijke stand gaan kruipen en ook sportief weer groeien waar je als supporters zijnde meer van kan genieten. Wat ik nu wel verwacht van PMG is om een talentvolle spits aan te trekken met een meerjarig contract om Hornkamp te vervangen waar potentie is in zit om na 1 a 2 jaar te verkopen. Dat zou toch wel in hun database moeten staan?
Van mij mag er nog steeds een sjeik langskomen of andere partij die sneller de club naar sportieve successen brengt door eenmalige investeringen. Of PMG moet uit haar schulp komen en de matige voetballers komende zomer vervangen door talentvolle betere spelers met langdurige contracten. Ik heb wel wat geduld met PMG, maar ik mis de doorkijk wanneer onze club zelf sportief verbeterd.

13 uur geleden

Japijootje


Aantal posts: 498
Lid sinds: 12 augustus 2019

Verdediging is gewoon slecht, en Gösgens denkt daar duidelijk anders over. Zulke doelpunten kregen wij in het laagste team van OSC ook tegen! En dat was smorgens om 10:00 uur na een nacht stappen!

@Marco
Hij is blij met twee keer playoffs in vijf jaar, getuigt niet echt van ambitie!
En de spelers die worden aangetrokken, zijn dat echt aanwinsten? De laatste twee zijn nu al ter vervanging van, vanuit gaan dat Felida ook weggaat! Dus moeten er nu nog drie a vier bijkomen! Nogmaals, waarom lukt dat bij andere teams wel met hetzelfde budget...misschien een beter scouting systeem.

14 uur geleden  

Marco


Aantal posts: 48
Lid sinds: 7 juli 2021

We wisten dat dit vroeg of laat zou gebeuren met Hornkamp, Felida zal de volgende zij normaal gesproken.
Dat die dan ook maar gaat deze transferperiode,komt er financieel weer ruimte voor nieuwe spelers,en
hebben we gelijk schoon schip,en komt er hopelijk rust in de selectie, en kan Jack en zijn technische staf weer beginnen met bouwen.
Er komen steeds weer nieuwe spelers bij, die op elkaar ingespeeld moeten raken en dat kost helaas ook de nodige tijd.

Ik vond het bericht van Jan Gosgens over de doelstellingen erg hoopvol trouwens!
Als we mee kunnen doen voor een plek in nacompetitie gaan we in ieder geval met een mooi vooruitzicht naar de Vliert , dat heb ik liever dan te hopen dat we geen laatste worden in de competitie.
De eerst volgende thuiswedstrijd kunnen we normaal gesproken weer lekker gaan kijken.
14 uur geleden

Maickel


Aantal posts: 268
Lid sinds: 28 juni 2016

@Hintham-noord
Dat jij nog aan play-offs durft te denken! Kijk eens naar het doelsaldo... De realiteit is dat we veel kwaliteit tekort komen.

14 uur geleden