Het is opvallend dat onze jonkies nu echt de baas zijn op het veld. Het hollandse school voetbal, wat Nascimento graag wil zien, lijkt goed opgepikt te worden.

21 uur geleden

Andre den Tek

Aantal posts: 236

Het voordeel nu is dat de aanval de bal langer vasthoudt en kansen afmaakt dan valt een zwakke verdediging minder op, bam 3-4
@Maikel, als dat bij een helft blijft in 3 wedstrijden is het al veel beter dan vorig jaar

Maickel

De 1e helft was niet goed André, dat zal iedereen beamen. Gelukkig bewijst het team dat er weldegelijk muziek in zit. Goede coaching van Nascimento.

FCDB024

Zoals ik zei Andre: t kan allebei. Zwakke verdediging en prima aanval. Dat onze verdediging nog steeds bij momenten heel zwak oogt, daar doet de 3-3 niks aan af. Die linie is onze achilleshiel, zeker als een ploeg hoog druk zet zoals cambuur in eerste 45 min deed