FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch klimt op naar categorie 2

FC Den Bosch klimt op naar categorie 2

19 juli 2012 om 10:29

FC Den Bosch heeft namens de licentiecommissie van de KNVB het officiële bericht ontvangen dat de club is gepromoveerd van categorie 1, waarin de meest noodlijdende clubs zijn ingedeeld, naar categorie 2 van het financieel ranking systeem.

Tijdens de vorige meting, eind vorig jaar, behaalde FC Den Bosch al een mooie tussentijdse score. Deze score is nu namens de KNVB officieel bekrachtigd, mede op basis van de ingediende begroting voor seizoen 2012-2013. De promotie is voor FC Den Bosch een bevestiging dat het nieuwe beleid haar vruchten begint af te werpen.

Directeur Peter Bijvelds over de indeling in categorie 2: “We zijn bijzonder trots op deze score en op de progressie die deze club het afgelopen jaar heeft geboekt. De promotie naar categorie 2 is een enorme stimulans en een groot compliment voor iedereen die zich dag in, dag uit inzet voor deze mooie club. We hebben een jaar geleden een plan van aanpak opgesteld dat ons uiteindelijk in de meest gezonde categorie 3 moet gaan brengen. Deze score is voor ons een teken dat we op de goede weg zijn. Samen met onze sponsors, supporters en overige stakeholders gaan we ervoor!”

Bron: Persbericht