FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bosschenaar van de maand november

Bosschenaar van de maand november

1 december 2014 om 11:42

Vier wedstrijden speelde FC Den Bosch in november en slechts een eindigde er in een overwinning. Desondanks kan er ook deze keer weer gestemd worden op de Bosschenaar van de maand. Wie vond jij de beste in november?

November begon met een dramatische derbymiddag tegen FC Oss, die werd ontsierd door ongeregeldheden. FC Den Bosch verloor de wedstrijd met 0-1 van de kleine buurman. Een week later werd er wederom verloren. Door een heerlijk zondagsschot van Anthony Lurling kwam FC Den Bosch nog wel op voorsprong in Almere, maar in de laatste minuut van de blessuretijd ging het alsnog mis: 2-1.

Een vriendschappelijke wedstrijd (zonder publiek) werd er ingelast in België, waar FC Den Bosch van Lierse SK verloor, met 1-0. Deze wedstrijd telt niet mee in de Bosschenaar van de Maand-verkiezing. Wel telt de gewonnen wedstrijd tegen MVV mee: Barry Maguire was met twee treffers de gevierde man. Hij bezorgde FC Den Bosch een gelukkige, maar broodnodige zege tegen de Limburgers.

November eindigde echter in mineur, omdat FC Den Bosch zich voor het tweede jaar op rij liet foppen door Achilles ’29, een club waarvan de spelers drie maal per week (in de avond) trainen. Zij troefden FC Den Bosch echter op alle fronten af en de Bosschenaren kwamen slechts tot twee (halve) kansen. De 0-1 eindstand was dan ook volkomen terecht. Wie vond jij de beste in november? Laat het weten op onze stempagina!