FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC breekt contract Thomassen open

FC breekt contract Thomassen open

2 december 2014 om 21:19

FC Den Bosch en Jordy Thomassen zijn een nieuw contract overeengekomen dat de Bossche aanvaller van 1 januari 2015 tot de zomer van 2016 aan de club verbindt. Voorts is er een optie in de overeenkomst opgenomen voor nog eens twee seizoenen.

Jordy Thomassen is op 15 april 1993 geboren in ’s-Hertogenbosch. Als kind van de club doorliep hij de jeugdopleiding van FC Den Bosch, met een tussentijdse onderbreking bij buurman BVV. Thomassen maakte in het seizoen 2012-2013 zijn debuut in de Bossche hoofdmacht en kwam tot op heden tot 37 competitieoptredens, waarin hij vier maal wist te scoren.

Manager Voetbalzaken Fred van der Hoorn over het openbreken van de overeenkomst met Jordy Thomassen: “Jordy is een talentvolle, technisch vaardige aanvaller die zich nog dagelijks ontwikkelt. Hij is enorm gretig, werkt hard en wil als jongen van de stad samen met FC Den Bosch stappen gaan maken. Wij willen zijn inzet en progressie belonen met deze contractverlenging en kijken er als technisch kader naar uit om ook de komende jaren met hem aan de slag te gaan!”

Bron: Persbericht