FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Lurling keert mogelijk terug naar NAC

Lurling keert mogelijk terug naar NAC

24 december 2014 om 00:06

Anthony Lurling keert vanaf de winterstop mogelijk terug bij NAC Breda. Coach Eric Hellemons van de West-Brabantse club bevestigt tegenover Voetbal International dat er contact is geweest met de 37-jarige aanvaller.

De Bredase club wil de selectie in de winterstop versterken, maar heeft weinig financiële middelen. Daaron moet NAC vooral vissen in de vijver van clubloze spelers of amateurs. Lurling speelt nu als amateur bij FC Den Bosch. Zoals ook een andere waarschijnlijke versterking van NAC, Dirk Marcellis, nu op amateurbasis speelt voor AZ. Zodra de KNVB toestemming geeft, komt Marcellis uit voor NAC.

De terugkeer van Lurling in het Rat Verlegh Stadion zou opmerkelijk zijn. Begin dit jaar vertrok hij nog voortijdig bij NAC. Toenmalig coach Nebojsa Gudelj wilde niet met hem verder, waarop de Bosschenaar naar SC Heerenveen vertrok. Mede vanwege blessureleed kwam hij weinig in actie voor de Friese club.

Lurling gaf al eerder aan ontevreden te zijn bij FC Den Bosch. De veteraan gaf aan niet meer als linksbuiten te willen spelen. De routinier staat momenteel op de loonlijst bij een sponsor, om daar na zijn voetbalcarrière een maatschappelijke carrière op te starten. Het was de bedoeling dat Lurling dit seizoen in ieder geval in het blauw-wit zou spelen, om daarna mogelijk volgend seizoen ook voor FC Den Bosch uit te komen als hij zich fit genoeg zou voelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Bron: FCDBFans.nl / VI