FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Anthony Lurling moet onder het mes

Anthony Lurling moet onder het mes

10 september 2015 om 16:12

Anthony Lurling zal naar verwachting pas na de winterstop weer in actie komen voor FC Den Bosch. De 38-jarige routinier moet onder het mes om zijn achillespees-blessure te verhelpen, zegt hij tegen het Brabants Dagblad.

"We hebben alles geprobeerd", aldus Lurling. "Cortisoneninjecties, pijnstillers, ontstekingsremmers, rust. Maar niets hielp. Ik heb volgens de dokter de keuze: stoppen met voetbal of me laten opereren. Dan kies ik natuurlijk voor het laatste. Een speler van 22 jaar met deze blessure stopt ook niet zomaar. Ik wil op deze manier niet stoppen. Ik wil er alles aan doen om toch nog te blijven voetballen."

Vandaag wordt besloten wanneer de operatie plaatsvindt. "Wellicht maandag over een week. Het is trouwens niet mijn achillespees zelf die voor de problemen zorgt, maar een pees die er net naast loopt. Sommige mensen hebben die niet eens, maar ik dus wel. En bij mij is ie ook nog eens ontstoken. De dokter gaat nu bekijken of hij die pees schoon gaat maken of dat hij hem helemaal verwijdert." Het herstel na de operatie zal twee à drie maanden in beslag nemen.

Bron: BD.nl