FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Arda Havar beste Bosschenaar van augustus

Arda Havar beste Bosschenaar van augustus

10 september 2015 om 18:47

Arda Havar is door de bezoekers van FCDBFans.nl verkozen tot de beste speler van augustus. De van Real Lunet overgekomen Havar eindigde ruim voor Kees Heemskerk.

Met twee goals in de eerste vijf duels was Havar belangrijk in de doelpuntenproductie van FC Den Bosch. Hij veroverde in de ploeg van René van Eck al snel een basisplaats en vulde daarin al meerdere posities in. Zijn goede spel werd door de bezoekers van deze site gewaardeerd; Havar eindigt met ruime voorsprong eerste in de maandverkiezing.

Tweede is doelman Kees Heemskerk. Ondanks dertien tegentreffers in vijf duels heeft Heemskerk zich kunnen onderscheiden, onder meer met het stoppen van een penalty tegen Fortuna Sittard. Maarten Boddaert eindigde als derde, ondanks het feit dat hij niet alle wedstrijden in de basis startte. Boddaert speelde zowel centraal achterin als op het middenveld en deed dat zodanig goed dat hij derde werd in de Bosschenaar van de Maand-verkiezing.

Dalian Maatsen en Ayrton Statie completeren de top vijf. Maatsen lijkt voorlopig de enige centrumverdediger die zeker is van zijn plek in de basis. Hij werd al verkozen tot beste van de voorbereiding en is nu dus wederom bij de beste spelers. Statie kreeg op de linksbackpositie concurrentie van Jordy van der Winden, maar lijkt voorlopig de bovenhand te hebben.

Bosschenaar van de maand augustus:
1. Arda Havar
2. Kees Heemskerk
3. Maarten Boddaert
4. Dalian Maatsen
5. Maarten Boddaert

Bron: FCDBFans.nl