FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Kids gehele seizoen gratis naar binnen

Kids gehele seizoen gratis naar binnen

10 september 2015 om 20:20

In de maand augustus bood FC Den Bosch kinderen tot en met 12 jaar de mogelijkheid om de eerste drie thuiswedstrijden van dit seizoen tegen Fortuna Sittard, FC Emmen en Go Ahead Eagles gratis bij te wonen.

De actie werd een groot succes en heeft tot veel enthousiaste reacties bij sponsors en supporters geleid. Ruim 700 kinderen vonden hun weg naar Timmermans Infra Stadion De Vliert.

Algemeen directeur Edward van Wonderen: “FC Den Bosch heeft deze zomer een beleidsplan opgesteld, waarin zij zichzelf onder meer ten doel stelt om een sfeervol en veilig Stadion De Vliert te creëren waar gezinnen zich thuis voelen. FC Den Bosch streeft naar een positief imago in de regio en stad, waarbij voetbal de bindende factor is. De eerste stappen hiertoe zijn gezet. Vele ouders trokken er tijdens de eerste drie thuiswedstrijden met hun kinderen op uit en beleefden als gezin een gezellige voetbalavond in De Vliert. Om onze clubvisie verder kracht bij te zetten heeft FC Den Bosch besloten om de actie een vervolg te geven gedurende de rest van seizoen 2015-2016. Dit houdt concreet in dat kinderen tot en met 12 jaar ook tegen Helmond Sport en de daaropvolgende thuiswedstrijden in de competitie gratis toegang hebben tot Timmermans Infra Stadion De Vliert. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door diverse sponsors die het toejuichen dat de club inzet op de komst van meer kinderen en gezinnen naar De Vliert”.

Hoe werkt de actie?
Simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om de thuiswedstrijden van FC Den Bosch te bezoeken en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes. FC Den Bosch stelt tevens de jeugdige fans van de tegenstander in de gelegenheid om de uitwedstrijd van hun club in De Vliert vanuit het bezoekersvak kosteloos bij te wonen.

Ouders en familieleden
Voor ouders en familieleden die willen meekomen zijn de kassa's op het voorplein geopend vanaf vijf kwartier voor de wedstrijd en kan op basis van een geldig legitimatiebewijs een toegangskaart worden aangeschaft. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune (achter het doel), € 15,00 voor de M-side (lange zijde) en € 22,50 voor de eretribune (lange zijde). FC Den Bosch: Daar wil ik zijn!

Bron: Persbericht