FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bosschenaar van de maand september

Bosschenaar van de maand september

3 oktober 2015 om 11:21

Met drie overwinningen en een gelijkspel was september qua resultaten een behoorlijke maand voor FC Den Bosch. Het is dan ook weer tijd om de Bosschenaar van de maand te kiezen.

De maand september begon met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Na een vroege voorsprong door een goal van Paul Beekmans kwam Helmond Sport in de tweede helft langszij en leek het zelfs aanspraak te maken op een overwinning. Een weergaloze kopbal van Arda Havar zorgde er echter voor dat de drie punten in blessuretijd in Den Bosch bleven.

Op bezoek bij Achilles '29 won FC Den Bosch nipt, maar wel verdiend. Ook daar had de ploeg van René van Eck de nodige mazzel. Alle opgelegde kansen werden om zeep geholpen, maar een verdediger van de Groesbekers werkte de bal vlak voor rust achter zijn eigen doelman, waardoor FC Den Bosch met 0-1 won.

In de beker had FC Den Bosch verlengingen nodig om WKE van zich af te schudden. Jordy Thomassen bracht de bezoekers tweemaal op voorsprong, maar door defensief geschutter kwam de ploeg uit Emmen ook twee keer langszij. WKE moest in de verlenging echter met 9 man spelen en daarin kon FC Den Bosch dan ook eenvoudig uitlopen; Thomassen, Havar en Boddaert brachten de stand op 2-5.

Op bezoek bij FC Eindhoven had FC Den Bosch genoeg mogelijkheden om de vierde zege van de maand te boeken, maar zat het voor het eerst in de maand tegen. Er waren genoeg kansen om de punten mee naar huis te nemen, maar als de bal al tussen de palen werd geschoten, lag daar een doelman in de weg.

Wie vond jij de beste in september? Laat het weten op onze stempagina!

Bron: FCDBFans.nl