FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Jan-Hein Schouten nieuwe commissaris bij FCDB

Jan-Hein Schouten nieuwe commissaris bij FCDB

12 oktober 2015 om 18:24

Met Heel Mijn Hart, grootaandeelhouder van FC Den Bosch N.V., is trots en enthousiast om Jan-Hein Schouten te presenteren als commissaris van FC Den Bosch.

Voorzitter Christian Stundebeek: “4 jaar geleden is Met Heel Mijn Hart opgericht. Wij willen niets liever dan de club helpen om de sportieve ambities waar te maken. FC Den Bosch moet weer een club zijn, waar sportief rekening mee gehouden wordt. FC Den Bosch is een club van het volk en wij moeten ervoor zorgen, dat iedereen, die FC Den Bosch een warm hart toedraagt, er (weer) bij wil horen. Supporters, sponsors, bewoners, clubs, gemeente: iedereen in Den Bosch en omgeving moet weer naar De Vliert willen komen”.

Stundebeek vervolgt: “Samen met onze Raad van Advies hebben we goede gesprekken gehad met Jan-Hein Schouten. Jan-Hein staat volledig achter de principes van Met Heel Mijn Hart en wil ons graag vertegenwoordigen in de Raad van Commissarissen (RvC) van FC Den Bosch. De benoeming is niet voor onbepaalde tijd en regelmatig zullen we overleggen over de voortgang van de club”.

Jan-Hein Schouten is 44 jaar en algemeen directeur van Digital United (voorheen Lectric Groep) in ‘sHertogenbosch. Jan-Hein is met onmiddellijke ingang lid van de RvC van FC Den Bosch en heeft er veel zin in om deze taak op zich te nemen.

Bron: Persbericht