FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch, de seizoenen 1965-2015

FC Den Bosch, de seizoenen 1965-2015

20 oktober 2015 om 18:58

Wie werd er topscorer in het seizoen 1972-1973? En wie speelden er met FC Den Bosch ooit een competitiewedstrijd tegen VC Vlissingen? Dat soort vragen kunt u binnenkort zelf beantwoorden.

Fried Rutten, FC Den Bosch-supporter in hart en nieren, heeft namelijk een boek gepubliceerd met al deze gegevens. In het boek staat onder meer info over spelers van FC Den Bosch en ook over de diverse seizoenen die FC Den Bosch afwerkte in de Tweede Divisie B, de eerste divisie en uiteraard de eredivisie. Voor 29,95 kan iedereen dit boek bestellen, wat in de collectie van een fervente FC Den Bosch-supporter eigenlijk niet mag ontbreken. De verwachte leverdatum van het boek is eind november. Meer informatie over hoe het boek te bestellen is, staat op Facebook.

De redactie van FCDBFans.nl is zelf ook nog volop bezig om de hoogte- en dieptepunten van onze mooie club te archiveren. Naast een database met alle wedstrijden en alle doelpuntenmakers wordt er gewerkt aan een groot video-archief. Op ons eigen YouTube-kanaal staan al diverse samenvattingen uit de jaren '80 geupload. Inmiddels hebben we, met dank aan diverse supporters, de beschikking over meer beelden, onder meer van een van de grootste trauma's uit de clubhistorie (de 0-3 tegen FC Den Haag in de halve finale van de beker) en de volledige samenvatting van Ajax - FC Den Bosch, waarin Marco van Basten zijn beroemde omhaal maakt. Zodra deze beelden op ons YouTube-kanaal gepubliceerd zijn, zullen we dat uiteraard melden op deze website.

Bron: FCDBFans.nl