FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch volgt aanvaller Magreb'90

FC Den Bosch volgt aanvaller Magreb'90

21 oktober 2015 om 19:00

FC Den Bosch volgt Ismail Ouaddouh. De aanvaller van Magreb'90 is dit seizoen in Utrecht niet altijd zeker van zijn plaats, maar kan mogelijk wel de stap omhoog gaan maken. Vorig seizoen speelde hij nog voor GVVV, ondanks een eerdere contractverlenging vertrok hij voortijdig.

Scouts van de partij
Magreb'90 speelde afgelopen zondag in Brabant bij OJC Rosmalen. Daar was een delegatie van FC Den Bosch aanwezig om te kijken naar Ouaddouh, zo meldt RTV Utrecht. Ze konden na de eerste helft overigens alweer wat anders gaan doen, want hij werd door nieuwbakken trainer Alami Ahannach in de rust gewisseld.

Opeens vertrokken bij GVVV
In Brabant is Ouaddouh geen onbekende. De twintigjarige aanvaller speelde in de jeugd van PSV, om aan de slag te gaan bij Magreb'90. Na de promotie in de eerste klasse koos hij voor de overstap naar GVVV. Vorig seizoen speelde hij zestien wedstrijden in Veenendaalse dienst, waarvan zes basisplaatsen en één goal. Na de winterstop kwam Ouaddouh ook een contractverlenging overeen, maar niet veel later werd besloten om met onmiddelijke ingang uit elkaar te gaan. De reden hiervoor is niet naar buiten gebracht. Ouaddouh keerde terug naar Magreb'90 en speelde tot dusver acht duels, waarvan twee invalbeurten en vier keer werd hij voortijdig naar de kant gehaald. Scoren deed de aanvaller tegen Sneek Wit Zwart.

Bron: Topklasser.nl