FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Arda Havar tevreden, maar hoopte op 'de Boys'

Arda Havar tevreden, maar hoopte op 'de Boys'

30 oktober 2015 om 10:22

Rond middernacht is er geloot voor de achtste finale van de KNVB beker. Er kwam een uitwedstrijd tegen Excelsior'31 uit de koker voor FC Den Bosch. Middenvelder Arda Havar is daar tevreden mee: "Een mooie loting, denk ik. Als we ons niveau halen, dan gaan we een ronde verder." Maar het had voor hem nóg mooier kunnen zijn.

Natuurlijk was Havar blij dat FC Den Bosch na WKE en Almere City nu aan hoofdklasser Excelsior'31 werd gekoppeld. "Mooi dat we weer een amateurclub treffen. Maar we hadden bijna de Boys geloot, dat was voor mij natuurlijk helemaal fantastisch geweest." Havar denkt nog altijd met veel plezier terug aan zijn jaren bij Kozakken Boys en zou graag nog eens tegen zijn voormalige club spelen. Het is echter maar de vraag of de topklasser daadwerkelijk AZ gaat ontvangen in de volgende ronde. Tegen HBS (dat met 1-2 werd verslagen) werd immers een speler ingebracht die niet op het wedstrijdformulier stond en dus is het op de uitspraak van de KNVB wachten voor de Werkendammers.

Maar voor FC Den Bosch maakt dat dus sowieso niet uit. Voor hen wacht een uitduel in Rijssen, bij Excelsior'31 dat ondanks drie treffers van oud-Bosschenaar Tom van Weert eredivisionist Excelsior uitschakelde: 4-3. "Met alle respect, maar normaal gesproken moeten we deze wedstrijd winnen", zegt Havar. "En dan in de kwartfinale een topclub, dat zou mooi zijn, ja. Feyenoord hoop ik dat we dan loten, uit natuurlijk."

Bron: FCDBFans.nl