FCDBFans

Met heel mijn hart
Bosschenaar van de maand oktober

2 november 2015 om 17:55

Met een winstpartij, een gelijkspel en een nederlaag was oktober een enigszins wisselvallige maand voor FC Den Bosch. Wel bekerde de ploeg verder. Welke speler was het beste?

Oktober begon met een thuiswedstrijd tegen MVV, waarin FC Den Bosch via Arda Havar al snel op voorsprong kwam. De Limburgers draaiden die achterstand, mede door een weergaloze treffer, nog in de eerste helft om. Furhgill Zeldenrust bezorgde FC Den Bosch in de absolute slotfase nog een punt met een schuiver in de verre hoek.

Na een onderbreking van drie weken werd een fris en fruitig FC Den Bosch verwacht tegen VVV, maar niets bleek minder waar. Voormalig Bosschenaar van het Jaar Ralf Seuntjens scoorde na drie minuten en werd ook matchwinner. FC Den Bosch speelde een draak van een wedstrijd en creëerde nauwelijks kansen.

Er volgde revanche, vier dagen later. In het bekertoernooi werd Almere City FC uitgeschakeld. Zeldenrust bracht de Bosschenaren al snel aan de leiding. Daarna had FC Den Bosch het lastig, maar met een weergaloze boogbal zette de ingevallen Denis Pozder FC Den Bosch op 0-2. In blessuretijd maakte Malcolm Esajas er op de counter nog 0-3 van.

In Dordrecht had FC Den Bosch het wederom erg lastig; de Schapenkoppen kregen kans op kans, maar een waanzinnig keepende Kees Heemskerk hield de ploeg van René van Eck op de been. Havar scoorde al snel, en met een slimme loopactie liet hij ook het schot van Denis Pozder binnenvallen. Uit de talloze kansen scoorde Dordt slechts eenmaal, dus won FC Den Bosch.

Welke speler vond jij het beste in oktober? Laat het weten op onze stempagina!

Bron: FCDBFans.nl