FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar NAC Breda

Autocombi naar NAC Breda

10 november 2015 om 18:08

Op vrijdag 20 november speelt FC Den Bosch in het Rat Verlegh Stadion de competitiewedstrijd tegen NAC Breda. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een seizoenkaart van FC Den Bosch of een clubcard met uitreismogelijkheid kan tot en met donderdag 19 november een omwisselbiljet worden gekocht bij de TicketBox-verkooppunten. Het is tot en met dinsdag 17 november ook mogelijk om een omwisselbiljet aan te schaffen via de online ticketshop. De prijs voor een omwisselbiljet bedraagt 9,50.

Voor de autocombi zijn in totaal 100 toegangskaarten beschikbaar. Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen is vanuit de club het vriendelijke verzoek om zo veel mogelijk met elkaar mee te rijden. Op de wedstrijddag dient er om 18.15 uur te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert.

Op het moment dat het aantal van 100 autocombikaarten wordt overschreden, treedt er een buscombiregeling in werking. Meer informatie hierover volgt in een later stadium, indien van toepassing.

Bron: FC Den Bosch.nl