FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch lanceert nieuwe website

FC Den Bosch lanceert nieuwe website

11 november 2015 om 20:26

FC Den Bosch heeft een nieuwe website. Het design van de nieuwe website is verzorgd door Vrolijk Online, het development door Trion. De hosting is onder gebracht bij sLaunch.nl.

Achter de schermen is de afgelopen maanden door diverse partijen keihard gewerkt aan het eindresultaat. Manager marketing en communicatie Roel van der Krabben namens de club over de nieuwe website: “We zijn zeer content met onze gloednieuwe website die qua design en functionaliteit weer volledig aansluit bij de behoeften van onze achterban. Het is daarbij mooi om te zien dat het project volledig is gedragen door sponsors en supporters van de club."

"Op de nieuwe website worden supporters dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over de club. Ook vinden zij er voor- en nabeschouwingen op wedstrijden, webvideo’s, achtergrondinformatie, al het nieuws over kaartverkoop, de kidsclub en nog veel meer. Verder hebben we gezamenlijk de module ‘Live in De Vliert’ ingebouwd, waarbij supporters zelf invloed kunnen uitoefenen op de content die op de website zichtbaar is door foto’s met tekst te twitteren via hashtag #FCDenBosch."

Bron: FCDenBosch.nl