FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Update: Autocombi NAC-uit vol, nu buscombi

Update: Autocombi NAC-uit vol, nu buscombi

14 november 2015 om 22:55

De 100 beschikbare autocombikaarten voor het uitduel tegen NAC Breda van aanstaande vrijdag zijn allemaal uitverkocht. Via de online ticketshop is het niet meer mogelijk deze kaarten te kopen.

Vanwege het beperkt aantal parkeerplaatsen zijn slechts honderd omwisselbiljetten voor de eigen auto ter beschikking gesteld. Deze zijn inmiddels allemaal verkocht. Er zal nu worden overgeschakeld op een buscombi. De exacte details hiervan zijn nog niet bekend, maar zodra dit gecommuniceerd is, zal dat uiteraard op deze website worden gemeld.

Voorafgaand aan het uitduel bij de gedoodverfde kampioen van de eerste divisie kan er bij het Blue White Home een hapje en een drankje genuttigd worden. Dit is een nieuw idee van de Blue White Home commissie en de Stichting Met Heel Mijn Hart. Bij uitduels waarbij een grote opkomst verwacht wordt, zal het home een uur voor vertrek geopend worden waar supporters samen kunnen komen.

Omdat aanstaande vrijdag de primeur plaatsvindt, wordt er getrakteerd op een gratis broodje worst. Vrijdag vanaf 17:15 kan iedereen die naar Breda afreist, bij het Blue White Home terecht om te verzamelen. De opbrengsten zullen gebruikt worden voor het inslaan van voorraad en verbeteringen aan het Home zelf.

Update: Vanaf heden kunnen er omwisselbiljetten voor de buscombi gekocht worden. De kosten hiervan bedragen 21,50 per omwisselbiljet. Met een seizoen- of clubkaart met uitreismogelijkheid kan één omwisselbiljet gekocht worden. De kaartverkoop loopt tot en met 17 november via de online ticketshop en tot en met 18 november via de Primera-winkels. Op de wedstrijddag dient er vanaf 18:15 omgewisseld te worden.

Bron: FCDBFans.nl / DenBoschFC.nl