FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Voetbaldagen voor kinderen bij FC Den Bosch

Voetbaldagen voor kinderen bij FC Den Bosch

17 november 2015 om 12:19

FC Den Bosch organiseert dit jubileumseizoen tijdens de schoolvakanties voetbaldagen voor jeugdige voetbalfans uit de omgeving ’s-Hertogenbosch. Hiermee geeft FC Den Bosch de kans aan kinderen om in Timmermans Infra Stadion De Vliert te voetballen en veel te leren.

De voetbalactiviteiten starten telkens om 09.00 uur en worden om 16.00 uur gezamenlijk afgesloten.

FC Den Bosch laat de aanwezige kinderen gedurende de gehele dag ervaren hoe het is om net zo gezond en sportief te leven als een profvoetballer. Dat wil zeggen dat naast voetbal, beleving en plezier, ook thema’s als gezonde voeding en sportief gedrag uitgebreid aan bod komen.

De dagen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van zes tot en met veertien jaar oud. Onafhankelijk van voetbalkwaliteiten, leeftijd en geslacht, worden de kinderen ingedeeld en zullen spelers en trainers van FC Den Bosch hen verrassen en enthousiasmeren met leuke oefenvormen. De eerste editie staat gepland op woensdag 23 december aanstaande. De kosten per kind bedragen € 50,00 per voetbaldag. Hierbij zit inbegrepen een bidon, broodtrommel, fruit, drinken, poster en een certificaat. Het is mogelijk om je aan te melden voor de voetbaldagen door een e-mail te sturen naar evenementen@fcdenbosch.nl of telefonisch, via (073) 646 47 00. Aanmelden kan tot en met vrijdag 11 december.

Data
De voetbaldagen zullen op de volgende data door FC Den Bosch worden georganiseerd:
Kerstvakantie: Woensdag 23 december
Carnavalsvakantie: Woensdag 10 februari
Meivakantie: Woensdag 4 mei
Zomervakantie: Woensdag 27 juli en woensdag 31 augustus

Bron: Persbericht FC Den Bosch