FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Vrije verkoop bij duel tegen Almere City

Vrije verkoop bij duel tegen Almere City

26 november 2015 om 17:50

Op vrijdag 4 december aanstaande speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Yanmar Stadion. Er is sprake van vrij vervoer voor FC Den Bosch-supporters.

Club- of seizoenkaarthouders van FC Den Bosch kunnen van woensdag 26 november tot en met dinsdag 1 december via de online ticketshop een toegangskaart kopen voor het bezoekersvak. U krijgt vervolgens die toegangskaart toegestuurd en hoeft dus niet op de wedstrijddag naar De Vliert te komen om om te wisselen.

Het is ook mogelijk om de toegangskaart rechtstreeks via de administratie van de club aan te schaffen. Dit kan tot en met donderdag 3 december aanstaande. Deze regeling geldt ook voor FC Den Bosch-supporters die niet in het bezit van een club- of seizoenkaart zijn. Van hen zal de naam en geboortedatum worden genoteerd.

De prijs voor een toegangskaart bedraagt tien euro. BIj een online bestelling word er 0,75 euro aan portokosten in rekening gebracht. Er is voor deze wedstrijd geen verkoop bij de TicketBox-verkooppunten, omdat zij normaliter uitsluitend omwisselbiljetten verkopen. Voor supporters van FC Den Bosch blijven de kassa’s in Almere gesloten.

Bron: FC Den Bosch.nl