FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Prachtig boek van Fried Rutten uitgebracht

Prachtig boek van Fried Rutten uitgebracht

28 november 2015 om 22:36

FC Den Bosch bestaat vijftig jaar. In het kader van dit jubileum heeft Fried Rutten, FC Den Bosch-supporter in hart en nieren, een prachtig boek uitgebracht over vijftig jaar FC Den Bosch.

In het boek staan alle statistieken van de seizoenen 1965 tot 2015. Alle wedstrijden, uitslagen en toeschouwers zijn vermeld, inclusief de Bossche doelpuntenmakers. Ook staan er bij de betreffende seizoenen een aantal prachtige foto's van inmiddels vergeten helden. Van alle wedstrijden zijn ook de opstellingen gearchiveerd en vermeld in dit jubileumboek.

Alle spelers die bij FC Den Bosch ooit gespeeld hebben, staan in het tweede gedeelte van het boek op alfabetische volgorde vermeld. De debuutwedstrijd en de gespeelde minuten zijn per speler en per seizoen opgenomen. Veel van deze namen zullen de beroemde oh-ja-erlebnis oproepen bij de lezers die al lange tijd in De Vliert komen kijken.

Voor de fervente FC-supporters is dit boek een onmisbaar naslagwerk in de collectie. Meer informatie over het boek is hier te lezen.

Bron: FCDBFans.nl