FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Wederom machteloos FC Den Bosch

Wederom machteloos FC Den Bosch

30 november 2015 om 22:16

FC Den Bosch is er voor de derde achtereenvolgende wedstrijd niet in geslaagd een serieuze kans te creëren. Wel hield het voor het eerst in ruim een maand de 0. De brilstand was derhalve de logische eindstand tegen Jong PSV.

Tegen NAC Breda schoot FC Den Bosch eenmaal tussen de palen en tegen Telstar slechts vier keer. Vanavond kwam de ploeg van René van Eck tot vijf schoten op doel, allemaal redelijk eenvoudig gepakt door de doelman. De grootste kans in de troosteloze Vliert was nog voor Jong PSV, maar Dalian Maatsen haalde een schot na een verkeerde terugspeelbal van de lijn.

Van alle schoten op doel kwam het leeuwendeel in de tweede helft. Dat lijkt simpelweg te maken te hebben met vermoeidheid bij de tegenstander. Als een team tegen FC Den Bosch compact speelt, is de ploeg de laatste weken niet in staat om een kans te creëren. Ook vandaag was de eerste helft niet om aan te gluren. Op slag van rust ontstond de eerste grote kans, en die was voor de bezoekers. Kees Heemskerk redde bekwaam.

In de tweede helft drong FC Den Bosch meer aan, maar was het onmachtig om echt grote kansen te krijgen. Ook de arbitrage paste zich moeiteloos aan aan het niveau van de wedstrijd. Ook op de tribune sloeg de moedeloosheid langzaam toe. Na afloop van de wedstrijd schalde het 'we hebben weer een punt' dan ook van de tribunes.

Bron: FCDBFans.nl