FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bosschenaar van de maand november

Bosschenaar van de maand november

1 december 2015 om 14:28

Met slechts een overwinning was november maar een magere maand voor FC Den Bosch. Drie achtereenvolgende slechte wedstrijden deden de club verder wegzakken in het moeras van de middenmoot.

Toch waren er ook deze maand een aantal lichtpuntjes. De wedstrijd tegen FC Oss werd winnend afgesloten, door een doldwaze eerste helft met twee wereldgoals van Denis Pozder en een benutte strafschop van Furhgill Zeldenrust stond het bij rust 3-2. Maarten Boddaert kopte de driepunter in veilige haven.

Tegen NAC en Telstar legde FC Den Bosch een dramatische pot op de mat en werden er nauwelijks kansen gecreƫerd. NAC rolde FC Den Bosch met 3-0 op, Telstar hield de punten thuis door een 1-0 zege. In de laatstgenoemde wedstrijd stopte Kees Heemskerk nog een strafschop, maar dat kon de zege van de thuisploeg niet voorkomen.

Gisteren leverde een draak van een wedstrijd wel een punt op, tegen Jong PSV. Voor het eerst in een maand hield FC Den Bosch de 0, al ging dat nog bijna fout met een verkeerde terugspeelbal. Wie was volgens jou de beste speler in november? Laat het weten op onze stempagina!

Bron: FCDBFans.nl