FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Vrij vervoer naar Excelsior '31

Vrij vervoer naar Excelsior '31

3 december 2015 om 21:24

FC Den Bosch neemt het op dinsdag 15 december in de achtste finales van het KNVB Bekertoernooi op tegen Excelsior'31. Deze bekerwedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Koerbelt in Rijssen en begint om 20.00 uur. Voor supporters van FC Den Bosch is er sprake van vrij vervoer.

Club- of seizoenkaarthouders van FC Den Bosch kunnen van woensdag 2 tot en met donderdag 10 december via de Online Ticketshop een toegangskaart kopen. Zij krijgen die toegangskaart vervolgens toegestuurd en hoeven dus niet op de wedstrijddag naar Timmermans Infra Stadion De Vliert te komen om om te wisselen.

Het is ook mogelijk om de toegangskaart rechtstreeks via de administratie van de club aan te schaffen. Dit kan tot en met maandag 14 december aanstaande. Deze regeling geldt ook voor FC Den Bosch-supporters die niet in het bezit van een club- of seizoenkaart zijn. Van hen zal de naam en geboortedatum worden genoteerd. De prijs voor een toegangskaart bedraagt 8,00 euro.

Bij een online bestelling zal er 75 cent aan portokosten in rekening worden gebracht. Er is voor deze wedstrijd geen verkoop bij de TicketBox-verkooppunten, omdat zij normaliter uitsluitend omwisselbiljetten verkopen. FC Den Bosch-supporters zijn op dinsdag 15 december vanaf 19.00 uur van harte welkom bij Excelsior'31 in Rijssen. Bij Excelsior'31 worden geen kaarten verkocht aan supporters van FC Den Bosch.

Bron: FCDBFans.nl