FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch wint en doet weer mee

FC Den Bosch wint en doet weer mee

12 december 2015 om 17:34

FC Den Bosch heeft vrijdagavond gedaan wat het moest doen. Jong Ajax werd met 3-0 verslagen en daarmee blijven de Bosschenaren in de race om een plek in de play-offs.

Bij een nederlaag was de ploeg van René van Eck verder achterop geraakt, maar het zag er na de openingstreffer geen moment naar uit dat de beloften terug zouden komen in de wedstrijd. Voor de 1-0 had Jong Ajax wel een aantal grote kansen gemist. Na de openingstreffer, een mooie combinatie tussen Jordy Thomassen en Arda Havar die werd afgerond door laatstgenoemde, werd het al vrij snel 2-0. Furhgill Zeldenrust benutte een zelf verdiende strafschop.

Door een blunder van de keeper kon Joey Belterman nog voor rust de 3-0 op de borden schieten. Na rust kreeg FC Den Bosch nog wel een paar mogelijkheden om de score verder op te schroeven, maar een kopbal van Tim Hofstede werd van richting veranderd en een goal van Havar werd afgekeurd wegens buitenspel. Jong Ajax maakte niet echt aanspraak op een treffer, bij het sporadische gevaar redde doelman Kees Heemskerk bekwaam.

Bron: FCDBFans.nl