FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Nieuwjaarsopening op 9 januari

Nieuwjaarsopening op 9 januari

18 december 2015 om 11:33

FC Den Bosch speelt op zaterdag 9 januari 2016 om 14.30 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen T.E.C. uit Tiel, ter voorbereiding op de tweede seizoenhelft. Aansluitend organiseert de club een Stamppottenbuffet en Nieuwjaarsborrel voor álle supporters van FC Den Bosch.

Dit wordt gedaan in samenwerking met Supportersclub FC Den Bosch, Den Bosch FC, Stichting Met Heel Mijn Hart en Businessclub FC Den Bosch.

Iedereen is welkom, vooraf aanmelden is niet nodig! Bij dit evenement zullen de selectie, staf, bestuur en organisatie aanwezig zijn en worden reünisten, seizoenkaarthouders, supporters, sponsors en partners in de stad en regio van harte uitgenodigd.

Dit evenement wordt in gezamenlijkheid georganiseerd om samen het glas te heffen op 50 jaar FC Den Bosch en de start van de tweede helft van de competitie.

Programma
• 14.30 uur: Oefenwedstrijd FC Den Bosch – T.E.C. Tiel;
• 16.15 uur: Einde wedstrijd;
• 17.00 uur: Inloop Sponsorruimte tweede verdieping Stadion De Vliert voor Stamppottenbuffet;
• 17.30 uur: Aanvang Stamppottenbuffet met spelers en staf;
• 19.00 uur: Welkomstwoord door clubvertegenwoordigers en Supportersclub FC Den Bosch;
   – Korte presentatie: “FC Den Bosch naar 2018”;
   – Welkomstdrankje namens de FC Den Bosch en Supportersclub FC Den Bosch;
• 20.00 uur: Start Nieuwjaarsborrel;
• 21.30 uur: Einde Nieuwjaarsborrel.

Reservering Stamppottenbuffet
Uitsluitend voor de deelname aan het Stamppottenbuffet met spelers en staf is reservering noodzakelijk, in verband met alle horecavoorbereidingen. Reserveren kan tot en met donderdag 7 januari, 12.00 uur, door een email te sturen naar info@scfcdb.nl. Alle FC’ers zijn in de gelegenheid om zich in te schrijven. De kosten voor het buffet bedragen € 10,- per persoon, inclusief twee consumpties.

Seizoenkaarthouders en Businessclubleden ontvangen op vertoon van hun seizoenkaart bij binnenkomst twee consumptiebonnen. Overige consumpties zijn deze avond voor eigen rekening.

FC Den Bosch kijkt er naar uit om haar supporters in groten getale te mogen begroeten!

Bron: Persbericht FC Den Bosch