FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Gebrek aan scherpte breekt FC op

Gebrek aan scherpte breekt FC op

18 december 2015 om 22:00

FC Den Bosch heeft vanavond op een ongelofelijk knullige manier de zege uit handen gegeven. Op bezoek bij RKC kwam FC Den Bosch in blessuretijd voor, maar werd het toch nog gelijk.

FC Den Bosch speelde een onthutsend zwakke eerste helft en mocht daarin van geluk spreken dat RKC niet scoorde. De Waalwijkers kregen een aantal opgelegde mogelijkheden, maar wisten Heemskerk niet te passeren. Vooral opvallend was dat de thuisploeg bijna elk duel en elke tweede bal won.

Na de rust kende de wedstrijd een ander beeld. FC Den Bosch was de baas op het veld en kreeg ook de beste kansen. In blessuretijd leek Denis Pozder FC Den Bosch naar plek 7 te koppen uit een corner, nadat Tim Hofstede al een reuzenkans had gemist. Uit de daaropvolgende corner kopte de ingevallen Denis Pozder de 0-1 tegen de touwen.

Toch ging het nog fout. Bij een onnodig weggeven vrije trap ging de doelman mee naar voren en stond FC Den Bosch te slapen. Heemskerk redde de eerste poging nog, maar was kansloos op de rebound. FC Den Bosch gaat zo, na een mooie week, toch nog met een kutgevoel de winterstop in.

Bron: FCDBFans.nl