FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bosschenaar van de maand december

Bosschenaar van de maand december

23 december 2015 om 18:03

Het is winterstop en dus is het tijd voor de laatste Bosschenaar van de Maand-verkiezing van dit kalenderjaar. FC Den Bosch bleef in december ongeslagen. Welke speler was volgens jou het beste?

Op bezoek bij Almere City FC waren drie punten gewenst, maar het werd er slechts eentje, en daarmee mocht FC Den Bosch de handen dichtknijpen. Arda Havar zette de bezoekers nog wel op voorsprong, maar binnen enkele minuten was de stand alweer gelijk. In de slotfase liet Almere nog enkele enorme kansen liggen op de overwinning.

Herstel volgde, tegen Jong Ajax. In eigen huis werden de beloften van de club uit de hoofdstad met 3-0 verslagen. Arda Havar, Furhgill Zeldenrust en Joey Belterman scoorden al voor de rust. Na rust had FC Den Bosch nog enkele kansen om aan het doelsaldo te werken, maar dat lukte niet.

Het bekersprookje duurde vervolgens ook voort. Op bezoek bij hoofdklasser Excelsior '31 kwam FC Den Bosch door Vykintas Slivka snel op voorsprong, maar het leek helemaal fout te gaan toen Kees Heemskerk (een later geseponeerde) rode kaart kreeg en de ploeg uit Rijssen op 1-1 kwam. Na rust bezorgden Zeldenrust en Tim Hofstede FC Den Bosch alsnog een de plek in de kwartfinale.

De eerste competitiehelft had prima kunnen eindigen. Denis Pozder kopte FC Den Bosch op bezoek bij RKC in blessuretijd op 0-1, maar de Waalwijkers kwamen in extremis toch nog langszij. Daarmee sluit FC Den Bosch de eerste competitiehelft af op een tiende plek.

Wie was de beste speler in december? Laat het weten op onze stempagina!

Bron: FCDBFans.nl