FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Beekmans aangesteld als assistent-trainer

Beekmans aangesteld als assistent-trainer

4 januari 2016 om 10:21

Vanaf vandaag wordt Paul Beekmans (34) toegevoegd aan de technische staf van het eerste team van FC Den Bosch. Samen met Erik van der Ven assisteert hij hoofdtrainer René van Eck voor het vervolg van dit seizoen.

Beekmans was bij aanvang van dit seizoen nog actief als middenvelder, maar had weinig zicht op een vaste basisplaats.

Beekmans is blij dat hij op deze manier een belangrijke sportieve bijdrage kan leveren aan de uitdagende tweede helft van dit seizoen. “Ik kijk uit naar deze volgende stap in mijn voetbalcarrière en ben vastbesloten om René te helpen het uiterste uit deze ploeg te halen om onze doelstellingen voor dit seizoen te behalen.”

Voor trainer/coach René van Eck is Beekmans een goede toevoeging in zijn staf. “Met zijn ervaring en kennis van de club en het team is hij een waardevolle aanwinst. Hij heeft een sterk analytisch inzicht en kan het overwicht bieden om het team nog meer te motiveren.”

FC Den Bosch wacht de tweede helft van het seizoen een tweetal mooie uitdagingen. Op woensdag 3 februari strijdt de ploeg in eigen huis, om 18.30 uur, tegen VVSB om een plek in de halve finales in de KNVB beker en in de competitie is een plek voor nacompetitie nog binnen bereik.

Bron: Persbericht FC Den Bosch