FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bruno Appels keert terug bij FC Den Bosch

Bruno Appels keert terug bij FC Den Bosch

4 januari 2016 om 14:38

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met doelman Bruno Appels (27) over een contract tot het einde van dit seizoen. Bruno Appels maakte afgelopen zomer de overstap naar de Belgische club Verbroedering Geel.

Appels komt FC Den Bosch met ingang van heden op amateurbasis versterken.

Bruno Appels en FC Den Bosch hebben een prettig verleden met elkaar. De Bossche club nam de sluitpost in de zomer van 2009 transfervrij over van Willem II. Appels stond vervolgens tot en met seizoen 2014-2015 onder contract bij FC Den Bosch en speelde 41 competitiewedstrijden in het eerste team. Bruno Appels is geboren in het Belgische Turnhout op 15 augustus 1988 en keepte eerder bij de Belgische club KSK Oosthoven.

Trainer/coach René van Eck: “Door aanhoudend blessureleed bij doelman Daan Bollen is FC Den Bosch op zoek gegaan naar een nieuwe keeper. Bruno heeft in het verleden bewezen een betrouwbare doelman te zijn met een uitstekende topsportmentaliteit. Hij staat zijn mannetje als dat van hem wordt gevraagd en past met zijn karakter en kwaliteiten uitstekend bij deze club. We kijken er naar uit om weer met hem te kunnen samenwerken.”

Bron: Persbericht FC Den Bosch