FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch versterkt zich met Jonas Heymans

FC Den Bosch versterkt zich met Jonas Heymans

4 januari 2016 om 14:40

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met de Belgische voetballer Jonas Heymans (22) over een contract tot het einde van dit seizoen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde.

Jonas Heymans komt FC Den Bosch op amateurbasis versterken en speelt bij voorkeur als linksback.

Jonas Heymans is geboren op 6 februari 1993, in het Belgische Liederkerke. Heymans speelde in België voor Eendracht Aalst (jeugd), AA Gent (jeugd), Standaard Wetteren en Lierse SK, om vervolgens in januari 2013 een meerjarig contract bij AZ te tekenen. AZ leende Heymans in de seizoenen 2013-2014 en 2014-2015 uit aan Willem II. Voor de Tilburgers, waarmee hij naar de Eredivisie promoveerde, kwam hij in twee seizoenen tot 19 optredens, waarin hij vijf keer wist te scoren. Heymans stond sinds afgelopen zomer onder contract bij Royal Antwerp FC (BEL).

Trainer/coach René van Eck is content met de komst van Jonas Heymans naar FC Den Bosch: “We hebben als technisch kader in de zomer al meerdere malen met Jonas gesproken en zijn blij dat hij ons per heden komt versterken. Jonas heeft tijdens het scoutingproces een positieve indruk op ons achter gelaten. Hij is een linker vleugelverdediger met een goede wedstrijdmentaliteit en drive naar voren. Hij staat zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje. We wensen hem veel succes toe in het shirt van FC Den Bosch!”

Bron: Persbericht FC Den Bosch