FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch FC gaat weer sfeer maken

Den Bosch FC gaat weer sfeer maken

6 januari 2016 om 20:19

Na maanden in een kil, leeg en sfeerloos stadion De Vliert te hebben vertoefd, is die periode met een beetje geluk voorbij. Sfeergroep Den Bosch FC boycotte de wedstrijden al die tijd - doordat er in hun ogen onterechte stadionverboden waren opgelegd - maar in de tweede seizoenshelft zijn ze er weer bij.

Den Bosch FC gaat weer sfeer maken en hoopt dat er zich weer zoveel mogelijk supporters bij hen aansluiten. Op hun website is het volgende te lezen:

FC Den Bosch voetbalt op woensdag 3 februari in de kwartfinale van de KNVB beker tegen de amateurs VVSB uit Noordwijkerhout. Deze wedstrijd is een mooi moment om eindelijk weer te zorgen met de sfeer die we gewend zijn in onze Vliert. Den Bosch FC is van plan groots uit te pakken en daar hebben we alle hulp bij nodig.

In samenwerking met FC Den Bosch hebben we kunnen realiseren dat er naast op het stadion ook kaartverkoop plaatsvindt bij De Graven van Leuven aan de Wolvenhoek in Den Bosch en dat er van elk kaartje wat daar gekocht wordt 2 euro naar onze sfeeractie gaat.

Vanaf aanstaande zaterdag begint de verkoop voor alle tribunes, voor prijzen zie de website van FC Den Bosch.