FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Gereduceerde tarieven voor kwartfinale

Gereduceerde tarieven voor kwartfinale

7 januari 2016 om 17:14

FC Den Bosch neemt het op woensdag 3 februari aanstaande, om 18.30 uur, in Timmermans Infra Stadion De Vliert in de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi op tegen VVSB uit Noordwijkerhout.

Kaartverkoop
Voorverkoop van toegangskaarten voor dit bekerduel vindt vanaf zaterdag 9 januari tot en met dinsdag 2 februari plaats via de vernieuwde online ticketshop. Het is tevens mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van FC Den Bosch tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur). Ook is het mogelijk om kaarten te kopen via café de Graven van Leuven (Wolvenhoek 8, 5211 HH) in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Bij laatstgenoemd verkoopadres wordt door de club € 2,00 per toegangskaart beschikbaar gesteld aan supportersclub Den Bosch FC voor sfeeracties rond dit duel. FC Den Bosch zal de komende periode meerdere externe verkoopadressen bekend maken, om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden het duel bij te wonen. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s bij het stadion vanaf 17.15 uur geopend.

Kaartverkoop vindt plaats op vertoon van een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch, of een geldig regio gebonden legitimatiebewijs. Per clubkaart, seizoenkaart of geldig regio gebonden legitimatiebewijs kunnen er vier toegangskaarten worden aangeschaft.

Gereduceerde tarieven
FC Den Bosch hanteert bij deze bekerwedstrijd gereduceerde tarieven. Samen met onze supporters en die van VVSB gaan we voor een aantrekkelijke wedstrijd in een goed gevulde Vliert. Een toegangskaart voor de M-side of de zuidtribune (familietribune) kost € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor jeugd tot en met 14 jaar en 65+. Een toegangskaart voor de hoofdtribune kost € 20,00 voor volwassenen en € 10,00 voor jeugd tot en met 14 jaar en 65+. De noordtribune wordt beschikbaar gesteld aan onze gasten van VVSB en niet in de verkoop aan FC Den Bosch-supporters aangeboden.

In verband met de verplichte recettedeling met VVSB verlenen sponsorkaarten en seizoenkaarten geen gratis toegang bij dit duel. Ook de gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar bij competitiewedstrijden is zodoende bij dit bekerduel niet van toepassing.

Tot slot is het vanwege de overgang naar het nieuwe landelijke ticketingsysteem bij dit duel helaas technisch gezien nog niet mogelijk om uw eigen plaats te reserveren als seizoenkaarthouder. Wel is het mogelijk om via het nieuwe ticketingsysteem uw eigen stoel in het stadion te kopen, mits uiteraard beschikbaar. FC Den Bosch adviseert haar seizoenkaarthouders die hierop gesteld zijn dan ook om aankomend weekend al online de toegangskaart aan te schaffen. De kans op beschikbaarheid is op dat moment het grootst, omdat de verkoop dan pas recentelijk is gestart. Excuses voor het eventuele ongemak.

Bron: fcdenbosch.nl