FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bruno Appels langdurig uit de roulatie

Bruno Appels langdurig uit de roulatie

17 januari 2016 om 20:05

Bruno Appels zal voorlopig niet in actie komen voor FC Den Bosch. De doelman, die in de winterstop werd aangetrokken, heeft een blessure opgelopen aan de meniscus.

Appels moet daaraan worden geopereerd. Daardoor zit de jonge Bradley van der Meer maandagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam opnieuw op de bank als reservedoelman. Volgens trainer René van Eck kijkt FC Den Bosch nu wederom uit naar een extra keeper. „Niet omdat Bradley niet goed genoeg zou zijn als reserve, maar omdat drie fitte doelmannen in de selectie geen overbodige luxe is. Iedereen kan geblesseerd raken,” zo zegt hij tegen het Brabants Dagblad.

Ook Daan Bollen, die in de eerste duels van het seizoen reservekeeper was, is langdurig uitgeschakeld met een heupblessure. Bradley van der Meer speelde dit seizoen één keer mee bij FC Den Bosch. De jonge keeper kwam in de bekerwedstrijd bij Excelsior '31 in het veld, nadat doelman Kees Heemskerk met rood was weggestuurd. Laatstgenoemde miste nog geen enkel competitieduel.

Bron: FCDBFans.nl / Brabants Dagblad