FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch komt tekort in Emmen

FC Den Bosch komt tekort in Emmen

22 januari 2016 om 22:23

FC Den Bosch heeft vanavond uiterst slechte zaken gedaan. Bij FC Emmen werd, in de ijzel en met bijzonder slecht veldspel, met 1-0 verloren. FC Den Bosch zakt nu naar plek 12.

Het was niet zo dat FC Den Bosch er met de pet naar gooide, maar kwalitatief was het gewoon te weinig. Het maken van doelpunten gaat uiterst moeizaam en de defensieve hiaten, die ook vanavond weer aan het licht kwamen, breken de ploeg van René van Eck op.

Het spelbeeld was hetzelfde als de afgelopen weken. De eerste helft zat op slot en beide ploegen kregen slechts een grote kans. Emmen kopte over uit een vrije trap, Havar schoot op slag van rust uit kansrijke positie naast.

Na rust kwam het duel tot ontbranding en Emmen kwam op voorsprong. De Bossche buitenspelval klapte niet goed dicht bij een vrije trap en de bal kon van dichtbij simpel worden ingetikt. Na de 1-0 kreeg FC Emmen talloze kansen op 2-0, maar Heemskerk en slecht afwerken voorkwamen dat.

FC Den Bosch kon er weinig tegenover stellen. Invaller Zain Moghal en Furhgill Zeldenrust kregen allebei een kans, maar misten. Emmen counterde scherp en had veel meer recht op 2-0 dan Den Bosch. De gelijkmaker had uit de lucht moeten vallen, maar dat gebeurde niet.

Bron: FCDBFans.nl