FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar Eagles en Helmond

Autocombi naar Eagles en Helmond

23 januari 2016 om 13:15

Op carnavalsmaandag 8 februari speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling. De prijs voor een omwisselbiljet bedraagt tien euro.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters van zaterdag 23 januari tot en met donderdag 4 februari één omwisselbiljet per persoon kopen via de online webshop van FC Den Bosch. Kaarten kunnen tijdens kantooruren ook via de administratie van FC Den Bosch worden aangeschaft. Verkoop via de Primera Winkels is momenteel helaas niet mogelijk. Op de wedstrijddag dient er vanaf 17.45 uur te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert. Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar in Deventer. Daarom aan FC Den Bosch-supporters het vriendelijke verzoek om zoveel als mogelijk samen te rijden.

Op vrijdag 12 februari speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters van zaterdag 23 januari tot en met dinsdag 9 februari één omwisselbiljet per persoon kopen via de online webshop van FC Den Bosch. Kaarten kunnen tijdens kantooruren ook via de administratie van FC Den Bosch worden aangeschaft. Verkoop via de TicketBox-verkooppunten Primera Winkels is ook hierbij helaas niet mogelijk. De prijs voor een omwisselbiljet bedraagt ook een tientje. Op de wedstrijddag dient er vanaf 18.15 uur te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert.

Bron: FC Den Bosch.nl