FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
'Khalouta tekent maandag bij FC Den Bosch'

'Khalouta tekent maandag bij FC Den Bosch'

24 januari 2016 om 16:29

Aziz Khalouta gaat maandag een contract tekenen bij FC Den Bosch, aldus TjerkstraMedia. De aanvaller zou voor anderhalf jaar worden vastgelegd. Het is de derde versterking in de winterstop voor FC Den Bosch.

De in Marokko geboren voorhoedespeler kwam in Nederland eerder uit voor Fortuna Sittard en VVV-Venlo. Bij laatstgenoemde werd hij in 2015 weggestuurd, nadat hij Melvin Platje op de training had geslagen. Daarop vertrok Khalouta naar Roemenië, bij Pandurii Târgu Jiu. Daar liet hij eind 2015 zijn contract ontbinden.

Na Jonas Heymans en Bruno Appels is Khalouta al de derde speler die FC Den Bosch in de winterstop aantrekt. Volgens betrouwbare bronnen is FC Den Bosch ook nog in gesprek met een verdediger. Of Khalouta vrijdag al inzetbaar is in het duel tegen Sparta Rotterdam, is nog ongewis. Bij FC Den Bosch wil niemand de transfer nog bevestigen, meldt het Brabants Dagblad. Volgens de club traint Khalouta maandag al wel mee, maar moeten nog diezelfde dag de laatste eindjes in de onderhandelingen recht gebreid worden.

Bron: FCDBFans.nl / TjerkstraMedia.nl / Brabants Dagblad