FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDB nog niet uitgewinkeld na Khalouta

FCDB nog niet uitgewinkeld na Khalouta

26 januari 2016 om 09:15

Aziz Khalouta (foto) heeft zich definitief bij de selectie van FC Den Bosch gevoegd, maar vermoedelijk volgt er meer: ook Nieveld, Biemans en Voskamp staan of stonden op het Bossche verlanglijstje.

FCBDFans begreep dat er ook gesprekken zijn gevoerd of gaande zijn met Norichio Nieveld, Bart Biemans en Johan Voskamp. Het drietal komt nauwelijks aan spelen toe bij hun huidige werkgevers (respectievelijk Go Ahead Eagles, Roda JC en Sparta) en heeft gesprekken gevoerd over een transfer naar FC Den Bosch.

Waar eerder Jonas Heymans deze winter werd aangetrokken nadat hij afgelopen zomer op Bossche interesse kon rekenen, geldt ook voor het trio Nieveld, Biemans en Voskamp dat ze afgelopen zomer om de Bossche onderhandelingstafel hebben gezeten. Toen lukte het bij alledrie niet om ze vast te leggen, maar daar komt mogelijk deze transferperiode verandering in.

Volgens onze bron heeft de club er vertrouwen in dat men ook met de huidige selectie de doelstellingen kan behalen, maar waar mogelijk zal men altijd proberen de selectie te versterken. Dat de spelers alledrie worden vastgelegd voor de rest van dit seizoen lijkt ons niet waarschijnlijk gezien het Bossche budget, maar men is in Stadion de Vliert positief gestemd dat er in de komende week nog iets bijkomt.

Bron: FCDBFans