FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch versterkt zich met Khalouta

FC Den Bosch versterkt zich met Khalouta

26 januari 2016 om 14:57

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met aanvaller Abdelaziz Khalouta (26) over een contract tot het einde van dit seizoen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog een seizoen.

Abdelaziz Khalouta komt FC Den Bosch per direct versterken.

Abdelaziz Khalouta is geboren op 8 augustus 1989, in Fez (Marokko). Khalouta speelde in Nederland in het betaalde voetbal voor VVV-Venlo en Fortuna Sittard. Afgelopen zomer koos Khalouta voor een buitenlands avontuur bij de Roemeense club Pandurii Târgu Jiu, waar hij zijn contract onlangs heeft laten ontbinden om voor FC Den Bosch te kunnen uitkomen. In totaal kwam de aanvaller tot op hedentot 103 optredens, waarin hij 34 keer wist te scoren.

Trainer/coach René van Eck is content met de komst van Abdelaziz Khalouta naar FC Den Bosch: “Aziz stond al geruime tijd op ons lijstje, maar bleek afgelopen zomer niet haalbaar. We zijn blij dat hij de selectie per heden komt versterken. Aziz is een creatieve, doelgerichte aanvaller met veel dreiging. Hij heeft een goede voorzet en actie in huis en is in staat om een doelpunt te maken. We wensen Aziz veel succes toe in het shirt van FC Den Bosch!”

Bron: Persbericht