FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch FC 'op zwart' na bekerdebacle

Den Bosch FC 'op zwart' na bekerdebacle

4 februari 2016 om 06:26

Voor veel supporters was de nederlaag van gisteren de druppel die de emmer deed overlopen. Supportersvereniging Den Bosch FC heeft hun site op zwart gezet.

'Als jullie niet willen voetballen, geven wij geen support meer' is de enige tekst die op de homepage staat. Voorafgaand aan het bekerduel met VVSB had Den Bosch FC een fantastische sfeeractie tot uitvoering gebracht, maar voorlopig zal het daar dus niet meer van komen. Gezien het schrijnende gebrek aan kwaliteit en een trainer die er weinig van bakt, zullen er ook volgend seizoen tripjes naar Almere, Velsen-Zuid en Groesbeek volgen.

Het is de beloning voor jarenlang visieloos en inspiratieloos beleid. Sinds het vertrek van Alfons Groenendijk is het huilen met de pet op, een half jaar onder Ruud Kaiser uitgezonderd. De parallel met de wedstrijd van gisteren is daarom bijna eng; na de verloren finale in de play-offs stond FC Den Bosch met 2-0 voor bij de supporters, maar inmiddels is dat alles verdampt en zijn zelfs de meest trouwe supporters er behoorlijk klaar mee.

Bron: FCDBFans.nl