FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Kees Heemskerk beste van januari

Kees Heemskerk beste van januari

11 februari 2016 om 14:36

Kees Heemskerk is door de bezoekers van FCDBFans.nl voor de derde maand op rij verkozen tot de beste speler. De inmiddels veelbesproken bekerwedstrijd tegen VVSB viel net in februari en is derhalve niet meegenomen in deze verkiezing.

In januari speelde FC Den Bosch tegen Fortuna Sittard, FC Volendam, FC Emmen en Sparta Rotterdam. Deze wedstrijden leverden slechts twee puntjes op en FC Den Bosch hield slechts een keer de nul, maar doelman Heemskerk maakte in deze wedstrijden toch genoeg indruk om tot beste speler verkozen te worden.

Tweede werd Tim Hofstede, die nu samen met Bart Biemans in het centrum van de defensie speelt. Hij krijgt daar onder meer de voorkeur boven Dalian Maatsen. Denis Pozder (maker van de Bossche treffer in Sittard) en Arda Havar eindigden samen op de derde plaats. Op plek 5 eindigen een rits spelers met allemaal evenveel stemmen. Joey Belterman, Maarten Boddaert, Dalian Maatsen, Vykintas Slivka en Niek Vossebelt kregen allemaal voldoende stemmen voor een plaats in de top 5.

Bosschenaar van de maand januari:
1. Kees Heemskerk
2. Tim Hofstede
3. Denis Pozder
3. Arda Havar
5. Joey Belterman
5. Maarten Boddaert
5. Dalian Maatsen
5. Vykintas Slivka
5. Niek Vossebelt

Bron: FCDBFans.nl