FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch verlengt contract Jonas Heymans

FC Den Bosch verlengt contract Jonas Heymans

12 februari 2016 om 13:47

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Jonas Heymans over de verlenging van zijn overeenkomst met twee seizoenen. De samenwerking met de 23-jarige linksback liep aan het einde van seizoen 2015-2016 af, maar is nu verlengd tot de zomer van 2018.

Jonas Heymans is geboren op 6 februari 1993, in het Belgische Liederkerke. Heymans speelde in België voor Eendracht Aalst (jeugd), AA Gent (jeugd), Standaard Wetteren en Lierse SK, om vervolgens in januari 2013 een meerjarig contract bij AZ te tekenen. AZ leende Heymans in de seizoenen 2013-2014 en 2014-2015 uit aan Willem II. Voor de Tilburgers, waarmee hij naar de Eredivisie promoveerde, kwam hij in twee seizoenen tot 19 optredens, waarin hij vijf keer wist te scoren. Heymans stond sinds afgelopen zomer onder contract bij Royal Antwerp FC en kwam FC Den Bosch in de winterstop versterken. Sindsdien is hij een vaste waarde bij de Bossche ploeg en kwam hij tot op heden tot vijf optredens.

Manager voetbalzaken Fred van der Hoorn is content met de verlenging van de overeenkomst van Jonas Heymans bij FC Den Bosch: “Jonas is een sterke linker vleugelverdediger met een goede wedstrijdmentaliteit en drive naar voren. Hij staat zowel verdedigend als aanvallend zijn mannetje. Jonas is gretig, werkt hard en past goed in de groep. De verlenging van zijn contract wordt intern breed gedragen, we wensen hem de komende seizoenen veel succes toe in het Bossche shirt!”

Bron: Persbericht