FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Dalian Maatsen ook volgend seizoen bij FC

Dalian Maatsen ook volgend seizoen bij FC

26 februari 2016 om 12:51

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Dalian Maatsen over de verlenging van zijn overeenkomst met één seizoen. De samenwerking met de 22-jarige verdediger liep aan het einde van seizoen af.

De overeenkomst is nu verlengd tot de zomer van 2017. FC Den Bosch heeft de optie in het contract gelicht. Dalian Maatsen is geboren op 2 januari 1994 in Vlaardingen. Maatsen doorliep vanaf de B-jeugd de jeugdopleiding van Feyenoord, kwam in 2013 uit voor NAC Breda en maakte in de zomer van 2014 de overstap naar MVV Maastricht. Afgelopen seizoen kwam Maatsen tot 18 competitiewedstrijden voor de Limburgse ploeg. Dalian Maatsen staat sinds de zomer onder contract bij FC Den Bosch en speelde tot op heden 24 wedstrijden voor de Bossche hoofdmacht.

Trainer/coach Wiljan Vloet over de verlenging van de overeenkomst met Dalian Maatsen: “Dalian is een snelle, technisch vaardige rechtervleugelverdediger. Hij heeft een verzorgde opbouw en is sterk in de duels. Dalian is een jonge, talentvolle speler, waarbij we de overtuiging hebben dat hij zich bij FC Den Bosch nog verder kan gaan door ontwikkelen. We zijn dan ook verheugd met de verlenging van de samenwerking!”

Bron: Persbericht