FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Arda Havar ook volgend seizoen bij FC Den Bosch

Arda Havar ook volgend seizoen bij FC Den Bosch

2 maart 2016 om 13:24

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Arda Havar over de verlenging van zijn overeenkomst met één seizoen. De samenwerking met de 29-jarige Bosschenaar liep aan het einde van seizoen 2015-2016 af, maar is nu verlengd tot de zomer van 2017. FC Den Bosch heeft de optie in het contract gelicht en een nieuwe optie tot verlenging in de overeenkomst opgenomen voor de duur van één seizoen.

Arda Havar is geboren op 6 september 1986 en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Arda speelt sinds dit seizoen bij FC Den Bosch en kwam tot op heden in 26 wedstrijden tot 7 treffers. Havar debuteerde op 7 augustus 2015 in het betaalde voetbal tijdens de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en maakte zijn eerste treffer in het thuisduel tegen FC Emmen op vrijdag 21 augustus.

Trainer/coach Wiljan Vloet is content met het aanblijven van Arda Havar bij FC Den Bosch: “Als technisch kader zijn we blij dat een jongen uit de stad ook komend seizoen bij deze club betrokken blijft. Arda is een aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan. Hij is in staat om met zijn linker oplossingen te vinden in de kleine ruimte en weet regelmatig een assist te geven en het net te vinden. Het is knap dat hij zijn basisplaats binnen dit elftal heeft weten te veroveren. Hier komen is één, nu hebben we de gezamenlijke uitdaging om te kijken hoe we op dit niveau kunnen blijven en samen kunnen doorgroeien. We zien voldoende potentie in Arda om samen een volgende stap te maken in zijn ontwikkeling.”

Bron: Persbericht