FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Vykintas Slivka ook de beste in maart

Vykintas Slivka ook de beste in maart

31 maart 2016 om 15:57

Vykintas Slivka is voor de tweede maand in successie verkozen tot de beste speler. De Litouwer, die en passant ook nog twee interlands speelde, bleef verdediger Bart Biemans nipt voor. Doelman Bruno Appels werd derde.

Door het interlandweekeinde speelden de meeste spelers van FC Den Bosch in maart slechts drie wedstrijden, maar voor Slivka kwamen daar nog twee interlands met Litouwen bij. Beide wedstrijden gingen verloren. Desondanks kan hij terugkijken op een goede maand, waarin hij in de drie duels genoeg indruk maakte om verkozen te worden tot de beste speler. Verdediger Bart Biemans, die met het hoofd tweemaal trefzeker was tegen NAC Breda, werd tweede.

Doelman Bruno Appels keepte door de blessure van Kees Heemskerk in de wedstrijden tegen FC Dordrecht en FC Oss en deed dat zeer behoorlijk. Op de vierde plaats eindigden Alessio Carlone en Arda Havar. De huurling van Genk was verantwoordelijk voor de enige Bossche zege in maart met een doelpunt en een (semi)assist en Havar pikte een doelpuntje mee in Oss.

Bosschenaar van de maand maart:
1. Vykintas Slivka
2. Bart Biemans
3. Bruno Appels
4. Arda Havar
4. Alessio Carlone

Bron: FCDBFans.nl