FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch ploetert naar het einde

2 april 2016 om 01:49

FC Den Bosch ploetert zich voort richting het einde van de competitie. In Venlo werd er op inmiddels traditionele wijze verloren. De thuisploeg opereerde eveneens zeer matig, zodat de eindstand meer goeds doet vermoeden dan er werkelijk te zien was.

Man van de wedstrijd was ongetwijfeld Tim Hofstede. De Bredanaar, die in het Brabants Dagblad nog te kennen gaf mee te kunnen in de eredivisie, ging twee keer hopeloos in de fout waardoor VVV in de eerste helft op een 2-0 voorsprong kwam. Ralf Seuntjens miste nog een grote kans op 3-0, het enige Bossche wapenfeit was een schot van Furhgill Zeldenrust, gevolgd door een gekraakte rebound van Malcolm Esajas.

Direct na rust kreeg Haagen van VVV een directe rode kaart na een hele domme, maar vooral hele harde overtreding. Met 10 man trokken de Venlonaren zich terug op eigen helft en ze hielden ook redelijk eenvoudig stand. Een knal van Esajas op de lat was het enige echte Bossche gevaar. Uit een van richting veranderde voorzet van Zeldenrust kopte Khalouta nog de 2-1 tegen de touwen, maar tot een gelijkspel kwam het niet.

Bron: FCDBFans.nl