FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch verlengt overeenkomst Fernandes

FC Den Bosch verlengt overeenkomst Fernandes

19 april 2016 om 12:56

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Jeremy Fernandes (20) over een contract tot de zomer van 2017, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog twee seizoenen.

Jeremy Fernandes is geboren op 14 augustus 1995 in Rotterdam. Fernandes kwam afgelopen zomer over van het beloftenelftal van Brabant United en kan zowel centraal in de verdediging als op de rechtsbackpositie uit de voeten. Fernandes maakte zijn debuut op vrijdag 21 augustus 2015 in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Emmen en kwam tot op heden zeven keer voor de Bossche hoofdmacht in actie.

Trainer/coach Wiljan Vloet over Fernandes: “Ik ben ontzettend blij dat we een overeenkomst hebben afgesloten met Jeremy Fernandes. Jeremy is een zeer talentvolle centrale verdediger die volop in ontwikkeling is. Hij beschikt over veel sprong- en duelkracht, heeft snelheid en beschikt over een uitstekende inspeelpass. Door veel in actie te komen tijdens wedstrijden zal hij zich blijven ontwikkelen. We zien als technisch kader veel progressie en zijn benieuwd waar zijn absolute top ligt.”

Bron: Persbericht